Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiadomośc od Monkado:

"Dziękuję dziewczyny za wsparcie i ciepłe słowa 🙂, przepraszam że Was nie odwiedzam na forum ale ostatnio mało czasu i sił ... myślę że jutro będziemy już w domku to postaram się zaglądnąc, pobieżnie nadrobic i zdac krótką relację 🙂 Ściskamy Was wszystkie bardzo mocno 😘 jedzcie truskawki i czereśnie bo nie znacie dnia ani godziny"

• Mamusia
ale kapa
migdałki zaczynają mi się odzywac, powiększone są i gardło mnie boli 😞 i co mam w ten upał pic gorącą herbatę? 😞
Ciekawe jak tam Kinia po wizycie? Może lekarz dał przyzwolenie, to chyba dzisiaj już nie zajrzy 😁

• Mamusia
ania_p napisał(a):
I kolejna wiadomośc od Monkado:
"U mnie juz lepiej, powoli odzyskuje siły tylko coś się wyspac nie mogę... 😁 Kornelka będzie miała badania jutro, ale wierzę że wyjdą dobrze 🙂"

Trzymam kciukersy za Kornelcię 😘

• Mamusia
i jestemm ponownie jeny jak mi ciezko w te upaly nag i jak balony pospalam troche to jaks ie obudzilam to masakra jkas tak sei spocilam

wy tu o grzybkach ja mialam dosc czesto przed ciaza a teraz jak reka odjal ale co do uplawowo moje tez jakies duze i mnie to zastanawia D

• Mamusia
I jakby Wam było mało wiadomości od Monkado 🙂:

"Mój mały krasnal 🙂 a więcej fotek jak wrócimy do domku i poubieram ją w te cudne sukienusie 🙂 pozdrawiam mocno i do "zobaczenia" jutro 🙂"
[IMG]http://i48.tinypic.com/2gt4sbn.jpg[/IMG]

• Mamusia
Witam 🙂 my wlasnie wrocilismy z zakupow 🙂 maz zabral mnie na pizze 😁 😁 bo jutro rocznica slubu a on ma zajecia w pracy i nie wiadomo o ktorej wroci 😞

Kupilismy reszte potrzebnych rzeczy dla bartka dodatkowo fajne naklejki do pokoiku album dla Bartusia gdzie sie wszystko wpisuje "pierwszy zabek raczkowanie" itp.

I najwazniejsze 😁 zamowilismy wielka szafe przeszle 2 metry dluga i 2 matry wysoka 😁 wszystko zmieszcze za 2 tygodnie ma przyjsc. Zrobilam juz sobie zakupy na zapas zeby pozniej nie jezdzic proszki plyny bo napewno do tego glowy nie bede miala. Leze i odpoczywam a maz sklada druga komode synka 😁

A tak szczerze to ja chce juz urodzic!!