Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam brzuszki ja jeszcze 2w1 🙂
dopiero nie dawno co wstalam, u mnie fajnie chlodno moglam sobie pospac 😁
ale cos w nocy chyba ze 3 razy wstawalam na siku 😞
ide na sniadanie, ale jeszcze nie wiem co bym chciala zjewsc... moze po otwarciu lodowki przyjdzie mi cos do glowy hehe 😁

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Aniu, Ty o pośladkach, a co ja mam powiedzieć, jak czuję, że moje cycki to będą jak u starej murzynki? 🤪

tosia ja tez cos tak czuje 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 i do tego moje roztepy na brzuchu zostana wiec chyba nie obejdzie sie bez stroju jednoczesciowego 😁 😮

• Mamusia
Ania daj mi trochę tej Twojej weny bo mi jakiś leń się włączył ostatnio 🤪

Kasialeczek koleżanka z drugiego forum ma nr do Kami i ma nas informować, także jak coś będę wiedzieć to dam znać 🙂

Tosia a co ja mam powiedzieć o moich cyckach, jak już 9mcy karmiłam.. a teraz to już wo ogóle sobie nie wyobrażam co z nimi będzie 🥴

• Mamusia
tak sobie mysle teraz, ze ja termin na niedziele mam.... a tu ani slychu ani nic... a nie chcialabym przenosic... 😞
moja kolezanka nie dawno rodzila i miala przenoszona ciaze ponad tydz. to wzieli ja w poniedzialek do szpitala na wywolanie... probowali cudow u niej bo w kazdy dzien cos i nic i dopiero w piatek zrobili jej cesarke...

• Mamusia
tak sobie mysle teraz, ze ja termin na niedziele mam.... a tu ani slychu ani nic... a nie chcialabym przenosic... 😞
moja kolezanka nie dawno rodzila i miala przenoszona ciaze ponad tydz. to wzieli ja w poniedzialek do szpitala na wywolanie... probowali cudow u niej bo w kazdy dzien cos i nic i dopiero w piatek zrobili jej cesarke...

• Mamusia
U mnie w mieszkaniach dzisiaj jest 28 stopni, chociaż odczuwam chyba z 35 bo non stop chodzę i coś robię, tylko że my mieszkamy w domu na górze, dach spadzisty i do tego blachodachówka
u babci na dole jest cudowne 25 stopni, no i babci jest zimno 😮 siedzi w swetrze,
a na dwór idzie i narzeka że za gorąco 🙂
Kinia a wy na dole macie taką temperaturę? to ile macie na górze?

• Mamusia
u nas gorąco, na dole zimno,
a zimą odwrotnie, my marzniemy a babcia ma ciepło, chociaż i tak narzeka że jej zimno,
pocieszę Was dziewczyny, moja siostra mieszka w blokach i cały rok ma ciepło, a teraz w te upały w pokoju Adasia robi jej się 35 stopni 😮