Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
agatka168 napisał(a):
Nie nie, nie wracam niemam doczego. Joe niebyl jeszcze w pl mielismy jechac we wrzesniu na slub kuzynki ale niedalismy rady. Ja pracuje w fabryce gdzie robie wszystko zwiazane z lososiem, tylko ze ja chodZe i sprzatam korytarze, ubikacje itd. W przyszlym roku maja otworzyc u mnie asde i chcialabym sprobowac zeby mnie przyjeli wtedy do pracy mialabym 10 min
aha szkoda bo myślałam że kiedyś się na zywo zobaczymy 🙂

Ania każda na początku była mało śmiała nie to co teraz 🙂 Aniu kciuczę zeby Kamilka ładniej spała apowiedz moze jak spróbujesz ją kapać o 19 (wiem ze już na początku tak kąpałaś) i suiennie usypiała w łóżeczku to może się uda u Nas Kajka też przeciwna była ale się zawzxięłam i stosuję tą metodę z języka niemowląt i u nas działa no móię Ci nei sądziłam ze keidyś jeszcze będę miała nockę sama bez dziecka w łóżu albo całą dla siebe czy bez karmienia a tu proszę Kajka nauczy ła się zasypiać sama w łóżeczku fakt że trochę popłacze raz głośniej raz ciszej raz bardziej krzykliwie ale postanowiłam ze kiedyś msuzę zacząć dziecko uczyć samodzielności i dyscypliny może to głupi brzmi ale jeżeli nie teraz to kjiedy?

MOnkado teraz to chyba 8 seria dexa leci co nie 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tak samo jak Tosia trafiłam na brzuszek 🙂
Tosia on z tego na pewno wyrośnie 😘 a wcale bym sie nie zdziwiła jakby był wysokim facetem 🙂 narazie magazynuje zeby poteem wystrzelic do góry..
Niezła akcja z Boną - uśmiałam sie 🙂
a mnie naszło na racuchy 🙂 pojechałam do sklepu i prz pieczeniu pierwszej partii mały sie obudził i siedzimy na cycu a mi ślinka leci....

• Mamusia
halo kobitki 🙂 jak ja lubię pisac na brzuszku 🙂
No to starym zwyczajem: dzisiaj na śniadanie jem kanapeczki z szynką i pomidorkiem 🙂
A nowym zwyczajem: znowu mam zastój bo mój mały odciągacz nie chce ciągnąc, teraz też leży u mnie i patrzy co robię z cyckiem w buzi, a jak na nią spojrzę, to niby że je i nie patrzy 😁

Kamilka usnęła już na dobre o 1, wstała o 3.30 i teraz, i wygląda jakby już się nie wybierała spac 🙂

U nas biało, znowu dosypało, ale już odśnieżyłam i biorę się dzisiaj dalej za porządki świąteczne, jak mała pozwoli 🙂
A w biedronce kupiłam filcowe ozdoby choinkowe po 3,99, no to jeszcze choinki mi brakuje 😁 i reszty ozdób 😁

• Mamusia
jestem i ja a raczej MY 🙂
unas bialo codziennie spacerki, dzis jedziemy do lekarki po zaswiadczenie i odrazu niech zobaczy Oliego czy nic mu nie jest bo placze na cycu, ale tez nie zawsze wiec ja juz glupieje o co chodzi?? wczoraj mou Oli znow mikolaja spoznionego dosta, tym razem uff nie zabawki tylko kosmetyki ktore baardzo mi sie przydadza a dla niego ksiazeczka. a polecam ksiazeczki serii maly chlopiec, np CIEZAROWKA CZARKA ITP KOSZT OK 10 ZL A SA SUPER o sorki caps mi sie wlaczyl :P kartonowe strony Oli przynajmniej ich nie drze hehe
a ja zrobilam sobie wypad wczoraj z kuzyka na zakupy kupilam czapka w reserved i spodniczke, i skoczylam do niej na kawe a M juz dzw o 19 gdzie jestes maly placze.... jak ja czekam na niego do kapieli a on siedzi u mamusi to ok, i mu to powiedzialam, wchodze do domu a tu moj M i moj ojciec kapia dziecka 🤪 🤪 🤪 🤪 szok~!!!!!!!
moj ojciec dodam ma z baba dziecko tydzmlodsza od Oliego Lena, i nigdy jej jeszce nie kapal 😁
no i wykapany suuper ja patrze mowie a co on ma takie wloski tluste??
umyli mu wloski oliwka 😜 😁 😁 🤪 🤪 HIT WIECZORU!! z M nachyulilismy go nad wanienka i umylam mu szamponem wlosy, hehe
mam serie kosmetykow z HIPP i pomylili oliwke z szamponem to nic ze oliwka jest przezroczysta i widac a szampon w rozej butelce 😁 och te chlopy!!!!!!!!!!!

• Mamusia
heeeeeeeeeej!

Zwariowałyście?? od wczoraj tyle postów??? Chcecie zeby i stąd nas wyrzucili 😁 😁 😁

poczytałam, ale nie mam czasu teraz żeby odp bo idę się umyć i na rehab idziemy. Mam nadzieję że w lutym już skończymy bo męczą mnie powoli te wyjazdy.

Tak szybko tylko: Bona dobra!! 😁 😁 Ja ostatnio ją lajowałam na FB ale przepraszam, więcej nie będę. Obiecuję poprawę 😉 ☺️ 😁