Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a czy ja wam pisalam bo nie pamietam ze moja tesciowa sobbie kapcie przyniosla i zostawila je z ejak bedzie przychodzic to ma swoje kapcie( dlatego ze raz moja mama jej powiedizala nie sciagaj butow) i normalnie mam plan jak tam bede szla kiedys wziac te kapcie i dac jej nimi w pysk~!!!!!!!!!!!!
co za swinia!!!!!!!!!!!! i powiem jejze jak sie boi ze dostanie grzyba po naszych to jej kupie nowe 😜

• Mamusia
moj Oli pieknie laczy sylaby i czesto mu wychodzi mama 😁 a teraz wlasnie sie meczy ze stopka bo chce do buzi a spioche go blo+kuja h3ahah i maca mi laptopa 😁

ok ja uciekam musze sie ogarnac i ubrac tego mojego smoka, obrac ziemniaki bo mielone mam i jedziemy jak Oli zje obiadek do kolezanki tak na godz/dwie. tylko ze sypie aja nie pamietam kiedyw sniegu jezdzilam 😠 🥴 dam rade jakos 😁

• Mamusia
Wkurza mnie to już, co się dzieje z tym forum??? Jednym działa tu, drugim tam a jeszcze innym nigdzie

Admin ma nas w dup** i nic z tym nie robi.

Chyba rzeczywiście musimy gdzieś się przenieść i warto pomyśleć chyba o czymś sprywatyzowanym, bo dlaczego inni mają nas podczytywać skoro piszemy tu własnych, czasem bardzo osobistych sprawach? Co o tym myślicie??

• Mamusia
monikas28 napisał(a):
a czy ja wam pisalam bo nie pamietam ze moja tesciowa sobbie kapcie przyniosla i zostawila je z ejak bedzie przychodzic to ma swoje kapcie( dlatego ze raz moja mama jej powiedizala nie sciagaj butow) i normalnie mam plan jak tam bede szla kiedys wziac te kapcie i dac jej nimi w pysk~!!!!!!!!!!!!
co za swinia!!!!!!!!!!!! i powiem jejze jak sie boi ze dostanie grzyba po naszych to jej kupie nowe 😜

MOja teściowa też sobie kapcie przyniosła, a ja w lipcu nowe pokupowałam, żeby nie było że nie mam albo jakieś stare 🙂

• Mamusia
Halo halo a co tu tak puściutko, znowu Wam nie działa?
U nas nocka ok. mała usnęła o 23.30, wstała o 2.30, 5, 8 i pospałyśmy do 11 🤪 normalnie tyle snu to ostatnio w ciągu tygodnia się nazbierało 🤪
A teraz czekam na faceta od gazu bo oczywiście butla się skończyła

Na mamusiach też pisałam 🙂

• Mamusia
Mi mamusie już 2 dzień nie działają i chyba pomysł Ilki o prywatnym forum jest trafiony.
Buziaki dla Kajusi na 5 miesięcy 😘 😘 😘 😘
My po szczepieniu ok, Jaś nawet nie zauważył kłucia 🙂 zero płaczków. Ma według miarki pani doktor 74cm, i pisałam od razu po szczepieniu, że mamy 9520 🙂
Robię kurczaka w buraczkach 🙂

• Mamusia
halo 🙂

Tosia to Jaśjuż porządny kawał mężczyzny! 🤪 super że obeszło sie bez płaczków 🙂

Kasia współczuję choroby Dzieci 😘 😘 😘 wracajcie szybko całą Rodzinką do zdrowia 🙂

Ilka ja też już pisałam na Mamuśkach- jestem za zmianą forum 😠 😠

u nas sypie od wczoraj bez przerwy 😮 jak tak dalej pójdzie to drzwi nie otworzę bo mi zasypie do połowy 🤪 😁

• Mamusia
Znowu mi ta strona pier..nie działa.
W pizdu zaraz konta pokasuję, bo już mnie to denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Ja już wogóle nie wiem gdzie mam pisać, każdy pisze gdzie indziej, a mi to wogóle nie działa

• Mamusia
No jestem
w sumie to już wczoraj to usłyszałam a dzisiaj powtórzyła że powinnam dac małej jakąś herbatkę uspokajającą bo jest nadpobudliwa 😮 albo jakieś ziółka
a wywnioskowała to po tym że mała nie śpi w dzień, a wczoraj to była mega marudna

Dzisiaj mała była na leżaczku a ona siedziała obok i mówiła do małej 30 min: no uśmiechnij się, czemu się nie uśmiechasz. Tak sobie pomyślałam że też bym się nie uśmiechała 🙂
A może poprostu ma to po mnie i jest naburmuszona 😁

• Mamusia
Tak!
Bo Wy piszecie na mamusiach, ja widzę to, za chwilę nie widzę, a na brzuszek widzę nikt nawet nie zagląda, bo tyle co napisała Ania o teściowej, i na chwilę Monkado, Ilka i Agatka. Pewnie piszecie tam, a ja niestety nie mam jak do Was zajrzeć.
Więc wisi mi to pisanie monologów.
Skasuje konta i będzie po sprawie.
Nie mam humoru.

• Mamusia
A to o tym nie słyszałam
Na mamusiach admin pisał:
Strona zasadniczo działa prawie od chwili przeniesienia - część osób miała tylko godzinną przerwę. Niektóre osoby jednak wciąż widzą stary serwer, na którym zablokowany jest dostęp do forum. Kiedy u wybranych osób domena zobaczy nowy serwer nie wiemy, nie jest to zależne od nas tylko od serwerów, które kierują ruchem domeny do wskazanych użytkowników.
Przewiduję, że najpóźniej do soboty sytuacja u wszystkich wyprostuje się. Oczywiście pewnie dużo wcześniej ale delegacja domeny u niektórych osób trwa do 7 dni.
Nikogo nie trzymam tutaj na siłę, jeśli chcecie się przenosić, trudno... co zrobić... przenoście się...

Możecie wierzyć lub nie, domena podczas propagacji raz widzi nowy serwer, a raz stary i jest to całkiem normalne. Co do długości czasu propagacji domeny odsyłam do przykładowej dyskusji znalezionej gdzieś w necie - http://pl....senet/thread/16/566567/

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Dojdźmy do jakiegoś porozumienia gdzie piszemy, albo załóżmy to nowe forum. Ilka dzisiaj nam podsunęła taki pomysł, a na chwilę obecną chyba najrozsądniejszy, bo teraz to po całym necie Was szukać 😞 😞 😞 😞 😞

Na mamusia pusto 😞
Tylko gdzie jakies forum znalesc co bys my mogly razem pisac ?