Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
hmmmm a ja pocałowałam się z klozetem przed chwilą... 🥴 🥴 🤢 to chyba po tych ananasach z puszki 🤢 ale za to teraz mi dobrze i idę do sklpeu i odpalić auto ciekawe czy się uda bo wczoraj mi się nie chciało go odpalać 🤢
no to powodzenia 🙂

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Mężul właśnie po pracy wpadł i wypadł 😁 Pojechał do banku i ma za raz wracać więc dzisiaj wcześniej nacieszymy się sobą 😉

Do później 🙂
no to super 🙂 ja nie wiem kiedy mój wróci 😞 ale jak wróci to jedzie od razu na mieszkanie 😞

• Mamusia
hi hi ale fajne brzusie 🤪 jak mąż wróci to też mu każe porobić fotki i wrzucę 🙂
Kasiulek to wrzuć to z 8tyg tam już wyraźnie widać Dzidzie 🙂 i zdjęcie brzusia 🙂
Kasialeczek powodzenia z odpalaniem samochodu 🙂

• Mamusia
monkado napisał(a):
hi hi ale fajne brzusie 🤪 jak mąż wróci to też mu każe porobić fotki i wrzucę 🙂
Kasiulek to wrzuć to z 8tyg tam już wyraźnie widać Dzidzie 🙂 i zdjęcie brzusia 🙂
Kasialeczek powodzenia z odpalaniem samochodu 🙂
ja swojego brzucha się wstydzę, jest wielki, wyglądam jak na końcówce ciąży(tak to jest przy trzeciej ciąży z małą różnicą czasu, brzuch jak flak a jak nabiera krągłości to wygląda jak balon, a ja jeszcze do najszczuplejszych nie należę i do tego rozstępy 😞

• Mamusia
haaaa autko mnie nie zawodzi odpaliło za pierwszym razem :-) poszłam do sklepu z wrazenia i wydałam 45 zł na same słodycze 🤪 kupiłam 4 czekolady milki te z limitoeanej wersji Darek to sile ona jest taka strzelająca w ustach 😁 no i jakieś ciastka, snickersa, princesse i cos tam jeszcze ☺️ cóż dzisiaj isę łasuchuje a tą czekoladę to tez dl amęża na poprawę humoru jak wróci z tej durnej pracy 😠

Dzwoiłą do mnie dziewczyna z pracy która jest teraz za mnie :-) i generalnie niezłe cyrki się dzieją ale to było do przeiwdzenia mói ze ciągle reklamacje, ze kierownik nic nie wie i ze pozostałę 2 dziewczyny wypieły się na nią dup.. i tragedia tam jest...

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
ja swojego brzucha się wstydzę, jest wielki, wyglądam jak na końcówce ciąży(tak to jest przy trzeciej ciąży z małą różnicą czasu, brzuch jak flak a jak nabiera krągłości to wygląda jak balon, a ja jeszcze do najszczuplejszych nie należę i do tego rozstępy 😞

Nikt Cie nie zmusza możesz zrobić zdjęcie w koszulce :-) a po za tym nie bądź taka surowa dla siebie!!!

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
haaaa autko mnie nie zawodzi odpaliło za pierwszym razem :-) poszłam do sklepu z wrazenia i wydałam 45 zł na same słodycze 🤪 kupiłam 4 czekolady milki te z limitoeanej wersji Darek to sile ona jest taka strzelająca w ustach 😁 no i jakieś ciastka, snickersa, princesse i cos tam jeszcze ☺️ cóż dzisiaj isę łasuchuje a tą czekoladę to tez dl amęża na poprawę humoru jak wróci z tej durnej pracy 😠

Dzwoiłą do mnie dziewczyna z pracy która jest teraz za mnie :-) i generalnie niezłe cyrki się dzieją ale to było do przeiwdzenia mói ze ciągle reklamacje, ze kierownik nic nie wie i ze pozostałę 2 dziewczyny wypieły się na nią dup.. i tragedia tam jest...
o to nie wesoło mają

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):

Nikt Cie nie zmusza możesz zrobić zdjęcie w koszulce :-) a po za tym nie bądź taka surowa dla siebie!!!
🙂

• Mamusia
daria0910 napisał(a):
ja dodalam ale jakies duze mi wyszlo... 😞

mi tez duze wyszlo 😁

ok ja juz dzisiaj nie zagladne dziewczyny dzieki za towarzystwo w ciagu dnia jutro ide do pracy wiec pewnie mni enie bedzie. ale za to w srode mam urlop to zagladne 🙂)
milego wieczorku wszystkim papa

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
hej hej!!

Dziewczyny macie jakies pomysly na jutro?? organizujecie sobie cos ze swoimi drugimi polowkami, a moze macie jakis pomysl na prezencik??
mój mąż do późna pracuje a jak wraca jedzie do mieszkania remonty robi i tyle się widzimy, kupiłam mu mersi na osłodę 🙂