Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam 🙂
przyszlam sie pochwalic 🙂
ze dziecko bylo skore pokazac co ma miedzy nozkami i bede miala kolejnego SYNKA 🙂
maly rozwija sie bardzo dobrze ma juz 500g 🙂
a o to i on:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/502/zdjcie0228n.jpg/][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/9103/zdjcie0228n.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jasia napisał(a):
S U P E R!!!!
Andzia ja siedzę tutaj od rana aby usłyszeć wieści 😁 Bardzo się cieszę razem z Tobą. Najważniejsze, że Dzidzia zdrowa i pięknie na zdjęciu wygląda 🙂 🙂 🙂

wczoraj nie bylam wstanie tu zajrzec bo tak strasznie bolala mnie glowa ze polozylam sie aby troszke odpoczac 🙂
bo dziecko dosc fikalo wiec i USG sie przedluzalo 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
To prawda! Pogoda suuuuper! 🙂Tak myślałam, że chyba jednak Twój synek też będzie dość dużym facetem 😉 ale jak na razie to pól kilo cukru - mówiąc tak w przenośni 😁

kurcze jak tak patrze na te tygodnie to dziecko w 23 tygodniu ma 460 gram a moj ma juz 500 g 😮 🤪

• Mamusia
Jasia napisał(a):
No mówię Tobie, że dzidzia duża będzie 🙂 Niestety myślę, że na końcu ciąży w okolicach 4 kg. się uplasuje ☺️ A zobacz ile ważył Fabianek w tym czasie?
Idę gotować obiad - znowu 🤢

w 20 tygodniu mial 327 gram 🙂
bo nie mam USG z 22 tygodnia 🥴
ja juz mam obiadek w sumie tylko mieso mi zostalo do zrobienia ☺️

• Mamusia
Kochana u nas arbuz na porządku dziennym tylko później mamy efekty uboczne 😁 😁 😁
Dzisiaj był taki efekt, że musiałam Lenkę wykąpać, gdyż inaczej nie można byłoby Jej przywrócić do normalności 😆 Ciekawe jak będzie jutro po dzisiejszych owocach. Strach się bać 😉

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Kochana u nas arbuz na porządku dziennym tylko później mamy efekty uboczne 😁 😁 😁
Dzisiaj był taki efekt, że musiałam Lenkę wykąpać, gdyż inaczej nie można byłoby Jej przywrócić do normalności 😆 Ciekawe jak będzie jutro po dzisiejszych owocach. Strach się bać 😉

🤪 😁 😁 😁
nie no u nas az tak tragicznie nie jest 😁 😁 😁
dzisiaj chodzil po mieszkaniu z parowa i pokazywal ze ma ,,AM" 😁
ach te nasze dzieci 😁 😁

• Mamusia
Hahah Fabian uroczy jest 🙂 Teraz jest taki fajny czas, bo dzieciaczki coraz więcej rozumieją, pokazują nam tylko trudniej jest się im wysłowić. Moja Lenka dopiero od środy mówi MAMA 🤪 ale kurcze to brzmi jak muzyka dla moich uszu 😜

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Hahah Fabian uroczy jest 🙂 Teraz jest taki fajny czas, bo dzieciaczki coraz więcej rozumieją, pokazują nam tylko trudniej jest się im wysłowić. Moja Lenka dopiero od środy mówi MAMA 🤪 ale kurcze to brzmi jak muzyka dla moich uszu 😜

tak to slowo jakos tak robi nogi miekkie 🙂
moj maly juz gada ostro idz,pic,dada,mama,tata,baba,dzidzia,fuj itd.
a jak sie zdenerwuje to mowi dupa ale w jego slowach to tupa ☺️

ja wzielam sie za szukanie wozka bo swoj 3 w 1 sprzedalam kupilam lekka spacerowke a nie przewidzialam ze zimowa pora urodze i gleboki by sie przydal ☺️

• Mamusia
Agnieszka bardzo mnie przykro 😞 ale tak jak piszesz Dziewczynki są najważniejsze i dla nich musisz zrobić wszystko. Swoją drogą (sorry, że tak piszę) jakiś dziwny ten Twój mąż. Stwarza mur pomiędzy dzieckiem i sobą... Pewnie chciał mieć Ciebie na wyłączność, a tak jakby Oliwka jemu Ciebie zabrała 🤢
Jednego nie mogę zrozumieć - dlaczego Twój mąż myśli, że Ty będziesz w dalszym ciągu z nim 🤪
Andzia jeśli ta gorączka jest od zębów to podawaj środki obniżające ją i będzie git 🙂

• Mamusia
dzien dobry 🙂
ale dzis skwar 🥴
a ja z tym brzuchem ledwo zyje 😁 😁 😁 ale z ranca skoczylam sobie do warzywnego i mam co szamac 🙂

zbijam malemu goraczke nurofenem ale on przez to taki marudny i wogole on przy zebach ma goraczke do 40 stopni 🥴
Mini23-ja tez czesto sie zastanawiam nad rozstaniem jest dobrze zawsze do czasu nim on wybuchnie a potem milion pretensji ma do mnie o wszystko i duzo za duzo zlych slow pada z jego ust 😞 ale boje sie tylko tego ze on wlasnie jak twoj maz bedzie probowal zabrac mi dzieci tez tak kiedys powiedzial 🥴 😞

• Mamusia
Hej,
ja dopiero dzisiaj odpisuje bo weekendy zazwyczaj mam zabiegane 😁
Agnieszko, 3maj się Kochana 😘 Wiesz po przeczytaniu Twojego posta gdzie opisujesz jak do Ciebie poszła "ala" pani psycholog pomyślałam jacy ludzie ten zawód wykonują i dlaczego w ten sposób. Mnie się zawsze wydawało, że w takich sytuacjach właśnie taki ktoś jak psycholog jest po to aby pomagać! A tu proszę jaka niespodzianka 🤢 Masakra. Mam nadzieję, że następnym razem trafisz na kogoś z powołania, który zrozumie Twoją sytuację i nie będzie Tobie kazał być z kimś skoro Ty tego nie chcesz... A myślałaś o wizycie u adwokata? Swoją drogą to chyba nie jest tak łatwo odebrać dzieci matce???
Andzia jak Fabianek? Jeszcze gorączkuje? Eee ja rzadko cichnę jestem zbyt wygadaną osóbką 😜
A mnie skwar odpowiada... Bardzo lubię kiedy jest tak ciepło... Szkoda tylko, że nikt drinków nie roznosi 😁 😁 😁