Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kochana jak Ty będziesz miała "moje" lata to wtedy zobaczymy 😜 😜 😜
Andzia idę się położyć bo naprawdę niezbyt dobrze się czuję. I mam to gdzieś, że dzisiaj obiadu nie mam. Tylko dla Lenki gotuję. Miłego. Pa.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Kochana jak Ty będziesz miała "moje" lata to wtedy zobaczymy 😜 😜 😜
Andzia idę się położyć bo naprawdę niezbyt dobrze się czuję. I mam to gdzieś, że dzisiaj obiadu nie mam. Tylko dla Lenki gotuję. Miłego. Pa.

idz idz kuruj sie tam 🙂
zaraz maz sie nie zrobi jak deska jak obiadu nie bedzie wazne ze dziecko ma 🙂
raz mozesz zrobic sobie wolne!

aj tam pewnie az taka stara nie jestes kochana a ja taka znowu mlodziutka hehe 😁 😁 😁

• Mamusia
cześć Dziewczyny!
przepraszam, że mnie tak długo nie było! ale wszystko przeczytałam i widzę, że pamiętacie o mnie, kochane jesteście :*

Andziucha - gratuluję synka 🙂

Jaśka - kuruj się i nie daj się chorobie, a obiadem się nie martw, nikt nie musi być perfekcyjną panią domu 😁

urlop się skończył, a ja na nowo musiałam się nauczyć, jak to jest być samemu z dzieckiem 😉

• Mamusia
Andzia no niestety moje samopoczucie kiepskie 😞 Dostałam dzisiaj gorączki i byłam u lekarza. Jak zawsze antybiotyków nie dostałam 🤢 Lekarz stwierdził, że to zarażenie wirusowe a nie bakteryjne, a na to jeszcze antybiotyków nie wymyślili 😮 A niby medycyna "idzie" do przodu 🙂 Najgorsze jest to, iż boję się, że Lenka się ode mnie zarazi. Na tyle ile mogła pomagała mnie dzisiaj Moja Mama, a później Mąż ale jednak kontakt ze mną ma, a zarażenie się wirusem na pewno nie jest trudne... 🤨
W ogóle się bardzo dziwnie czuje od wczoraj. Kręci mnie się w głowie, boli mnie, jestem tak słaba, że nawet nie chce mnie się do kuchni iść 🤔 Oby jak najszybciej zdrówko wróciło 😉
Zośka z tymi zębami to dopiero początek karuzeli (nie strasząc Cię). U nas było najgorzej jak zęby wychodziły i był skok rozwojowy wówczas nocka w d... 😉 Ale jeszcze tylko 5 i po zawodach 😜
Agnieszka co tam u Ciebie? Jak Dzieciaczki? No i jak u Ciebie? Co w końcu z tą pracą? Bo chyba mam sklerozę 😜
Moja Lenka się zrobiła totalnym wymuszaczem ☺️ Jak nie dostanie tego co chce to płacze jakby Ją ze skóry obdzierali. Muszę to przykrócić chociaż bardzo nie lubię jak dzieci płaczą.
Dranoc.

• Mamusia
Witam 🙂
Asiu biegna wspolczuje ci!musisz szybko dojsc do siebie 🙂
no tak my sobie lepiej poradzicmy z chorobstwem niz nasze malenstwa 🥴
a co do tego wymuszania placzem mam to samo a jak nie chce mu dac to mnie uderzy w to co siegnie 🥴 oj niedobry ten moj syn 🤢 i ma etap czyscioszka co by nie mial na reku przychodzi i kaze raczki wytrzec 😁 😁 😁ciekawe czy taki bedzie zawsze hehe
A jednak ta goraczka byla od zebow bo wyszly mu gorne trojki 🙂 i mamy w sumie juz 16 zebow 🙂

shelby-najgorsza jest udreka z tymi zebami 🥴 😠

• Mamusia
Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa, które pomogły!!! Dzisiaj czuję się już lepiej, ale do normalności daleko 😁
Andzia czy TY na te zachowania dot. wymuszeń masz jakieś sposoby? Znaczy stosujesz jakieś kary bądź czekasz aż Fabian się uspokoi i wówczas z Nim rozmawiasz? Chyba najlepiej byłoby gdyby w tym temacie wypowiedziała się Agnieszka - pewnie ma w tym spore doświadczenie 😉
Ja jak zostawiam Lenkę aby się wypłakała to Ona potrafi wyć pół godziny i gadać po swojemu z takim impetem, że uszy więdną 🤢 I nie wiem czy tędy droga czy trzeba coś zmienić. Oj nie wiem, nie wiem. Dziewczęta doradźcie coś 🙂
Andzia to Fabian ma już tyle ząbków co Lenka nananana przynajmniej już nie odstaje moja Córka od reszty Dzieciaczków 😜

Upały niesamowite. Lenka chodzi masakrycznie spocona. Nawet jak śpi to sie strasznie poci. Biedny Maksio w takich upałach tylko leży i leży 😉 Aporpo mają Wasze Dzieciaki potówki? U nas jakoś udało się temu zapobiec.

• Mamusia
Maksiowi troszkę się pojawiło na pleckach, ale dajemy radę 😉 intensywnie smarujemy też miejsca pieluchowe - wiadomo - gorąco i wilgotno, może się różnie dziać

Jaśka - jak dobrze, że już lepiej! ufff - oby tak dalej

Andziucha - odpoczywaj odpoczywaj :* ile zębów - ooo wow!

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Asia-co do tego wymuszania to nie reaguje na ten jego placz i mu tlumacze ze na mnie to nie dziala chodz serce mi sie kraja ale nie moge mu ulec bo to juz bedzie koniec i bedzie robil ze mna co bedzie chcial a troche dyscypliny jeszcze nie zaszkodzilo 🙂
wiec zazwyczaj czekam az sie sam uspokoi a jak widzi ze nie reaguje to nawet szybko sie uspokaja 😁
na szczescie juz tylko koncowka zebow i mam to z glowy do nastepnego dzieciaczka hehe 🙂

A co do potowek to maly w te upaly tez ma chodz po domu chodzi w samym pampersie 🙂
wczoraj wzielam maszynke i kolejny raz obcielam mu wlosy bo caly czas sie pocil i mial je mokre wiec troche dziecku ulzylam w tym skwarze 🙂
ja staram sie go tez czesciej w dzien wsadzac do wanienki zeby bylo mu chlodniej jak jest taki mega skwar wtedy ma mniej potowek 🙂

• Mamusia
Witam!
Andzia piękne zdjęcie Fabianka! 😘 Rośnie jak na drożdżach Przystojniaczek 🙂 A czy napis na tej koszulce przynosi rezultaty? 🙃
Ja się już dzisiaj lepiej czuje. Gorączka ustała a pozostał tylko kaszel - także idę ku lepszemu 😜 Może w końcu trzasnę fotkę Lence 😁 Tylko co Ją przebiorę to za chwilkę się już ubrudzi i tak w kółko 😉
Matko Kochana ja uwielbiam ciepełko a nawet afrykańskie lato ale dzisaj to jest przesada moim zdaniem. Współczuje osobom, które chorują na serce no i tym co są w ciąży. Sytuacje niełatwa. 🥴

• Mamusia
dzien dobry 🙂 w sumie to nie wiem czy taki dobry! 🥴
kolejna niedzielna awantura z mezem mam juz dosc tego zastanawiam sie juz nad rozstaniem wiem ze bedzie mi ciezko ale tak dluzej byc nie moze 😞

rano odwiedzila mnie polozna przywiozla mi skierowanie na krzywa cukrowa i jutro czeka mnie to cholerstwo 😠 🥴
no i przywiozla pare ksiazeczek do czytania i jakies probki 🙂

• Mamusia
Witam,
Andzia a ja myślałam, że Mąż spauzuje na jeden weekend i uda się Wam w spokoju, radości i we czworo obejść 3 rocznicę ślubu... Ech faceci... Przykro mnie z tego powodu. Sama zastanawiałam się ostatnio dlaczego tak jest, że na początku znajomości wszystko jest super, bajecznie i fantastycznie a po jakimś czasie się pier.... ?
Krzywa cukrzycowa bleeee do dzisiaj mnie trzęsie jak sobie o tym pomyślę. Dobrze, że to nie ja muszę ją robić 😜
Agnieszka super, że się odezwałaś 🙂 Na temat facetów się nie będę już wypowiadać, natomiast chciałam Ciebie jeszcze zapytać właśnie o wymuszanie Mai. Kiedy płacze to co robisz TY?
Zośka jak zęby Maksia? Już wyszły i jest lepiej?

Ufff.... dzisiaj troszkę chłodniejszy dzień i w mieszkaniu się troszkę ochłodziło. Jest słoneczko jest git 😉 Miłego.

• Mamusia
Witaj,
zastanawiam się dlaczego Ciebie dzisiaj nie ma 😉 Nie myślałam, że tak szybko poszłaś na tę glukozę. A kiedy będą wyniki?

Wybacz mężowi - te "typy" już tak mają czasem 😁 😁 😁

Zośka za kilka dni będzie poprawa i "odzyskasz" swojego Maksia 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Witaj,
zastanawiam się dlaczego Ciebie dzisiaj nie ma 😉 Nie myślałam, że tak szybko poszłaś na tę glukozę. A kiedy będą wyniki?

Wybacz mężowi - te "typy" już tak mają czasem 😁 😁 😁

Zośka za kilka dni będzie poprawa i "odzyskasz" swojego Maksia 🙂

Wyniki nie wiem kiedy beda bo ja robie w swojej przychodni a one automatycznie sa przesylane do przychodni gdzie chodze do gina 🙂
a wizyte mam 18 lipca wiec dopiero wtedy sie dowiem czy wszystko jest dobrze 🙂

ach ten moj typ to juz wogole jest jedyny w swoim rodzaju i drugiego takiego durnia nie ma w okolicy 🤪 😁 😁 😁
ile mozna przepraszac?wybaczac??w koncu sa pewne granice kazdy ma serce i w jakis tam sposob to wszystk oodczuwa 🥴tymbardziej w ciazy jest sie bardziej placzliwa 🥴 😞