Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jasia napisał(a):
W takim razie proponuje naprawdę szczerą rozmowę z Mężem. Powiedz jemu co Ciebie boli, niech on zrobi to samo i mam nadzieje, że dojdziecie do konsensusu.
A myślałaś o rozstaniu????

myslalam i to nwet tak bardzo czesto 🥴
bo wiem dopiero teraz ze go matka zle wychowala 🥴 mozna powiedziec ze wychowala go tylko dla siebie a nie dla innej kobiety 😠

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jasia napisał(a):
A myślisz, że dasz radę z dwójką Dzidziusiów samotnie? Zarówno pod względem finansowym jak i ogólnym?

wlasnie chyba ta kwestia finasowa nie pozwala mi podjac takiej decyzji 🥴
jesli chodzi o rozmowe to nie z nim on ma zbyt paskudny charakter o ktorym przekonalam sie po slubie 🥴

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia ale jak nie będziecie rozmawiać to sytuacje nie ulegnie poprawie, a wręcz przeciwnie będzie się pogarszać... Weź człowieka za "szmaty" i powiedz, że chcesz porozmawiać i ma Tobie poświęcić 5 minut 🙂

ta kwestia jest do przemyslenia 🙂 😁

• Mamusia
dziewuszki! 10 stron musiałam nadrobić przepraszam Was za nieobecność, ale mąż ma urlop i trudniej jest znaleźć spokojną chwilę na komputer

Andziucha- o tym wychowaniu dla siebie - dokładnie to rozumiem i świetnie wiem o co chodzi, współczuję Ci mocno i życzę dużo mądrości i sił :*
śliczny brzuszek

Mini - jak rozmowa? 🙂

Jasiu - ja się podpinam do prośby o fotę Lenki ! 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Dasz radę! Kto da radę jak nie Ty 😉 A jak po weekendzie?

Maz jak zwykle wkurw... juz mam go dosc wczoraj jeszcze postwil kropke nad i 😠 az sama mysl o nim nastawia mnie bojowo 😠
Z malym sobie nawet fajnie spedzilismy weekend 🙂duzo ruchu na swiezym powietrzu 🙂 ciotka wpadla na kawke i do mnie z tekstem: boze angelika jaki ty masz brzuch kiedy rodzisz?? 🤪 😁 😁 😁 a ja ☺️ w listopadzie ☺️ 😁 😁

A jak Wam minal weekend??

• Mamusia
Hahha czasem jak co poniektórzy ludzie coś powiedzą to "kilo waży" 😁 Duży brzuszek niedobrze, mały niedobrze - wszystkim nie dogodzisz 😜, natomiast na wielkość brzuszka to raczej nikt nie ma wpływu 😉
My weekend rodzinnie spędziliśmy w sobotę w moimi rodzicami, a w niedziele z teściami. I pomimo tego, że bardzo dużo czasu spędzałam z Bydzi to nigdy nie byłam w ogrodzie botanicznym ☺️, ale własnie w niedziele Mąż pokazał mnie to miejsce. Bardzo fajne.

• Mamusia
Ja to do tesciow jade jak musze 🥴
ja tez nie bylam tam ☺️ ale tak jakos nie wglebialam sie w zwiedzanie bydgoszczy teraz mam zamiar wybrac sie z synusiem na wyspe mlynska 🙂

A co do brzuszka to jutro sie okaze co tam jest i czy bedzie duze hehe w sumie jak narazie to mam 6 kg na plusie wiec tylko widac ten duzy brzuch ☺️ 😁

• Mamusia
Ja też myślałam o wyspie młyńskiej i tym zoo w myślęcinku. Mieliśmy już dawno pojechać, ale pogoda w weekend bywa kapryśna i jeszcze nas tam nie było 🙂
Andzia jak znajdziesz jutro chwilkę to koniecznie po wizycie daj nam znać. Przeżywam razem z Tobą i napięcie rośnie ☺️

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Ja też myślałam o wyspie młyńskiej i tym zoo w myślęcinku. Mieliśmy już dawno pojechać, ale pogoda w weekend bywa kapryśna i jeszcze nas tam nie było 🙂
Andzia jak znajdziesz jutro chwilkę to koniecznie po wizycie daj nam znać. Przeżywam razem z Tobą i napięcie rośnie ☺️

Jak wroce jutro do domu po wizycie to postaram sie tu wejsc zeby napisac co i jak 🙂
Tez myslam o Zoo ale trzeba poczekac na lepsza pogode 🙂
trzeba zaczac zwiedzac zeby dziecku pokazac wszystko 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
To prawda. Niedługo będzie już zimno (jesień i te sprawy) a po zimie ja wracam do pracy 😞 Nie wiem jak zniosę rozłąkę z Lenką... Eee nie myślę o tym na razie jest jeszcze duuuuużo czasu 🙂

ja narazie jestem uziemiona w domu dopiero jak urodze to pomysle za ile trzeba bedzie isc do pracy 🥴