Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asiek gratulacje tej 5cm fasolki 😉

Tysia ja sie nie nastawiam na luksusy w szpitalu 😉 ide i rodze 😉 nie zastanawiam sie jak bedzie 😉
Na Lutyckiej rodzila moja kumpela tez byla zadowolona. Ja zdecydowalam sie na Polna bo mpja malutka kruszynka ma male problemy ze serduszkiem i w razie czego jest odpowiedni sprzet 😉 ale wierze ze nie bedzie to potrzebne 😉

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja rodzilam na lutyckiej pozytywny polecam! 🙂
Kumpela ostatnio rodzila na polnej i zamiast ja naciac pekla 😠 masakra i w ogole puchla a oni do niej w 41tyg pani jeszcze ma czas a brzuch taki wielki ze masakra 🥴 🥴 ale co szpital to inaczej.

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam wszystkie mamusie z Poznania i okolic.
Klikam z Komornik koło Poznania i dzisiaj zaczynam 14tc a termin mam na 9 lutego 2013r. 🙂
Jeśli chodzi o szpitale to jak córcie w 2009 roku rodziłam w Raszei i pewnie będzie powtórka z rozrywki,bo lekarza mam tego samego co wcześniej.
Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
inka1986 napisał(a):
Witam wszystkie mamusie z Poznania i okolic.
Klikam z Komornik koło Poznania i dzisiaj zaczynam 14tc a termin mam na 9 lutego 2013r. 🙂
Jeśli chodzi o szpitale to jak córcie w 2009 roku rodziłam w Raszei i pewnie będzie powtórka z rozrywki,bo lekarza mam tego samego co wcześniej.
Pozdrawiam 🙂

Witaj inka
Jestem z Lubonia więc kawałeczek od Ciebie 🙂
Też zastanawiam się nad Raszei - właściwie jestem prawie zdecydowana na ten szpital. Jakie masz o nim zdanie??

• Mamusia
ja sobie poogladalam stronke porodowki i jest calkiem ok 🙂 w kazdej sali wanna, mozna wybrac sobie gaz rozweselajacy jako srodek przeciwbolowy 😉 poza tym mysle, ze akurat w tym szpitalu nie bedzie przepełnienia, bo np na Polnej to potrafia na korytarzu kobiete polozyc 🤨

• Mamusia
tikitaka napisał(a):
hej, ja ma termin na 10 lutego, szukam dobrego gina w Poznaniu, bo sie przeprowadzam z Gdańska

ja polecam dr. Wandelta, przyjmuje prywatnie na Strzeszynie, był kiedyś ordynatorem na Lutyckiej. Jest super!! Gorąco go polecam, w razie czego podam namiary 🙂

• Mamusia
Hej co u was Agamu i lemurek1 😘
u nas fajnie Konsti pełza podnosi pupe do raczkowania i jedzie do przodu do tyłu wstaje w łóżeczku na nogi więc silna dziewczyna 🙂
widzę większa część dziewczyn jest zdecydowane na Raszei rodzic ja jestem zadwolona z opieki itd fajne porodówki ale szyją jak rzeźnicy 😮 i niekiedy trzeba mieć później powtórkę z rozrywki a znam bardzo dużo dziewczyn co zle zeszyli w tym szpitalu..