Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anitek 😁 słodki brzuszek 🙂 i też masz tatuaż 😁 😁 ja to mam troooche duży, wrzucę fotkę z przed ciąży w całej okazałości (tzn. tyle ile złapał aparat 😁)
Paula i Ty też 😁 kurczę to już 3 wydziarane mamuśki 😁
Zaraz wrzucam fotki 🙂

• Mamusia
ja się troszkę boje bo to moja 1 ciąża 😜 a tatto robiłam niedlugo przed zajściem, skończyłam ją jakoś w lutym a w ciąży już od marca 😁 no ale nic teraz już trudno pozostaje tylko się modlić żeby ładnie wróciła na swoje miejsce po ciąży 🙂 a oto i ona 😁 :

na poprzednich fotkach (brzuszka w ciąży), które dodałam wygląda jakbym nie miała tej dziarki 😁 ale tam jest odbicie lustrzane lewego boku a tutaj jest z łapki prawy bok 😜

• Mamusia
Ifyouliftmeup boski tatuaz!!! wlasnie cos na taki wzor zaczelam robic 🙂 i chce polaczyc z tattoo ktory mam na plecach (ma juz 9lat) i chce go pokryc.
Powiedz tylko bolalo mocno na zebrach??? bo ja w planach mam poprowdzanie odnozek z od tej rozy az pod piers.

• Mamusia
No ja w pierwszej na brzuchu tattoo nie mialam, ale skora zeszla sie idealnie i mialam plaski brzuszek. Smarujesz czyms? ja uzywam bio oil caly czas. w pierwszej ciazy tez uzywalam. Choc mowia ze niekiedy nic nie pomoze. Wszystko zalezy od skory. U mnie w sumie ani Mama ani Siostra rozstepow nie mialy wiec mam nadzieje ze i w tej ciazy sie uda 😉

• Mamusia
Anitek najbardziej bolała mnie największa róża i te \'wywijaski\' na miednicy 🥴 żebra też dość bardzo, ale najmniej kawałek pleców z motylkiem 🙂 prawie w ogóle tego nie czułam 😁 ale dało się znieść 😜 chociaż nie wiem czy teraz bym się zdecydowała na taki ból 😁 😁

na razie smaruję oliwką albo kremem dla dzieci 😁 od 4 mc mam jakieś specyfiki dla kobiet w ciąży 😁 dostałam od mamy ale nie doczytała, że jeszcze miesiąc muszę na nie poczekać 🙂

• Mamusia
Tez tak myslalam ze bolalo :P ja tak mowie za kazdym razem jak robie tattoo ze to juz ostatnie... a mija miesiac i juz mam kolejny w glowie 😉
Co do specyfikow to ja w sumie tylko ta oliwke uzywam z tym ze ona jest przeznaczona dla kobiet w ciazy wiec ok 🙂

• Mamusia
urocze macie brzuszki ☺️
ifyouliftmeup boski tatuaz ja mam skromy na boczku po lewej stronie i poki co nic sie z nim nie dzieje 🙂 a co do kremow to polecam te typowo dla ciezarnych ja osobiscie uzywam z pharmaceris redukujacy powstale bo nie moge powiedziec ale na cyckach mam ich duzo na brzuchu za to 0 z lewej piersi juz mi znikly prawie wszystkie tylko na prawej sie cos trzymaja ale kwestia czasu i znikna jak te z lewej 🙂
lub krem z mustelli 96% skutecznosci cen ok. 100zl
a tego z pharmaceris ok.50-40 zalezy od apteki za tubke 75 ml

• Mamusia
No to prosze bardzo mój brzuszek mówiłam, że wielki jak na te kilka tygodni sama się dziwie 😮
Dodam, że przed ciążą byłam płacka, brzuszka zero... 🙂
Ale może być tak jak moja siostra miała czy kilka innych znajomych od początku brzuch wielki a pozniej nieznacznie sie tylko powiekszył 😉

[IMG]http://i45.tinypic.com/n6ql2.jpg[/IMG]

• Mamusia
[IMG]http://i50.tinypic.com/2r7osb5.jpg[/IMG]

Uff, umęczyłam się z tą elektronicznością. Co jak co, ale nowoczesności nie można mi zarzucić.
Dziewczyny macie przepiękne brzuszki. Ja jestem cała pulchna i tę oto pulchność prezentuję. Brzuszek, który widzicie, zawsze jest taki. Może wkrótce będzie widać, taki prawdziwie ciążowy, a nie tłuszczowy.

P.S. To jest najprawdopodobniej 11 tydzień i parę dni. Będę wiedziała dokładnie po genetycznych.

• Mamusia
Slicznie brzuszki dziewczyny 🙂
Paula Twoj sie mega wydaje heh 🙂
Basia Twoj tez dosyc duzy heh takie slodkie tez brzuszki 🙂
Wikarynka przesadzilas z ta wielkoscia brzuszka heh 🙂 Ty chyba tlustego brzucha nie widzialas 🙂
Sliczny 🙂

• Mamusia
dokladnie- wikarynka przesadzila;D kazda z nas ma piekny brzuch ;D

no moj sie wydaje moze i mega;d ale jak wam mowilam, nie naleze do chudych ;p hehehe;p troche tluszczyku mialam na brzuszki przed ciaza 😜 ale teraz niech rosnie obojetnie jak ale zeby zdrowe bylo malenstwo ;D 😁 😁
oby wiecej zdjec 😉)