Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Basia, bo ty dajesz czadu hahaha 😁
Paula, masz ślicznego brzuchola 🙂 nie narzekaj:P każda ma inny i każdy jest piekny 🙂 a skoro położenie nie ma wpływu to o co się martwić 🙂
Jak mnie coś uciska to nie chodzę w tym 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
anitek ja tak samo jak TY 😜 hehe cos mnie cisnie to nie nosze bo wlasnie krew musi przeplywac... 🙂 🙂 zreszta u mnie tylko getry i dzinsy ciazowe i dresy jedne szalu nie ma 😜

skwara wieem wiem,ze kazda ma inny brzuchol.. coraz ciezej sie robi hyhyhy nosze luzne ciuchy bez uciskania bo mi pozneij nogi dretwieja hahaha 🙂 😁 😁

• Mamusia
Ja to nie chodzę w tych ciązowych bo się źle w nich czuję, taka beczka 😁 i jeszcze mnie wnerwiaja jak mówią o jak ślicznie wyglądasz 😠 😠 😠 😠 a nigdy wczesniej nikt mi tak nie mówił hahah 😁 a mówią wam że was odwiedzą w szpitalu?????? mi aż oddech odbiera jak ktoś mi tak mówi! Zakazuje wszystkim a wszystkim mówienia takich rzeczy!!!!

• Mamusia
skwara nie odwiedzi mnie nikt jesli bede u siebie w kaliszu bo wtedy tylko ojciec dziecka moze przyjsc na odwiedziny do mnie i malego 😉
a w ostr nie wiem jak to jest..
Kto mnie moze odwiedzic? tylko mama siostry tesciowa i R i ciotka ale watpie w to 😜 takze nie przeszkadza mi to.. 😉

• Mamusia
odnośnie odwiedzin to będzie dla mnie straszne jak trzeba bedzie cyca wywalić do karmienia a tu tłum gapiów...
ja też chodzę w getrach, jeansach ciążowych i dresach bo najwygodniej 🙂 tak mi się biodra rozeszły że nie wcisnę się w moje spodnie z przed ciąży... niestety....
na wiosnę trzeba będzie odświeżyć garderobę :-)