Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jakie brzuchole 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Super!!!!!!! 🙂 kazdy jeden extra!!! 🙂
Paula cyce to Ty masz no no no 😁 oddaj troche heh 😜
Dorotex moj brzusio tez na dole wiekszy jest. Z Olafem tez tak mialam, takie mam wrazenie ze sie zaczyna juz od lona jak patrze na inne brzusie to tak jakos wyzej sa?!

• Mamusia
Dzięki 🙂 i za gratulacje 30 t.c. 🙂

Anitek ja mam identyczne wrażenie jak Ty! Tak jakby się zaczyna nisko i na dodatek nie jest okrąglutki tylko taki spłaszczony 🤔 No chyba, że się jeszcze zaokrągli pod koniec ciąży 😜

Paula oddaj cycków 🙃 i Ty to masz piłeczkę brzusio 😆 hah od razu pod cycami Ci wybił, masz oparcie na nie 😁 😁

• Mamusia
Paula jakie mleczakiii 😁 hehehehe faktycznie masz czym oddychac hahha :P z reszta ja na swoje tez nie narzekam bo jak pisałam o ponad 2 rozmiary w góre poszły 😁

brzuszek śliczny !!!!! ja tak jak anitek i ifyou mam od samego wzgurka mi sie zaczyna 😁 niziutko strasznie ale i wysoko sie konczy bo jak siedze czy stoje to widze pod cyckami ze juz sie podnosi... zobaczymy jaki moj bedzie w 30 tyg heheh 🙂 reszta babeczek pokazujcie brzuszki bo dawno nic nowego nie było :P

• Mamusia
emilka swietny brzusiol 😁 😁 pokazywac skwara nie ma co.. pokaz, my ocenimy 😜
no moj tez idzie od dolu ale wybil pod piersi same takze uwazam,ze chyba az tak duzy mi ni urosnie-sama sie pocieszam 😁 😁 😁
no dzieki hehe moje cyce sa jak donice 😁 😁 seryjnie 🤪 🤪 jetem przerazona rozmiarem, tak jak basia ]mowi 2 rozmiary na plusie;p
ifyou anitek wezcie troche chetnie oddam bez wachan moze sie oglosze na internecie? 🤢 🤢 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Macie mega brzuszki!!!!
Paula Ciebie to kopnac normalnie heh za to glupie gadanie 😜 masz piekny brzusio z cycem a nie jakis wieloryb wiec sie tam uspokoj!
Sylwia widac widac super brzusio 🙂 dajesz wiecej fotek 😜
Biologia 🤪 🤪 🤪 🤪 WOW jaki okragly brzusio!!!!!!!!!!! idealna pilka 🤪 🤪 🤪