Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zostawić Was na parę godzin to 7 stron naprodukujecie !!!!! 🙂 🙂

Ja już po gince i po megaspacerze przez całe miasto zółwim tempem!!!!
W zasadzie nic nowego , oprócz tego że święta dołożyły mi pół kilo , ogółem 12 na plusie 😉 i poza bakteriami w siurach to wsio ok , małego serduszka posłuchałam 140 na minutę zasuwa 🙂 ...
29.04 mam następną wizytę (Waja - idziemy łeb w łeb ,hi hi ) i wtedy dopiero Usg , to dowiem się konkretów o małym .

Zuziek - melduję posłusznie że zaproszonko zaakceptowane 🙂

Co do palenia , to ja przed ciązą też paliłam , dużo , ale co ciekawe , tylko w pracy , ... a to pewno dlatego że tam same kopciuchy , więc siłą rzeczy ... 😉 nio i przy imprezach , oczywiście ... co więcej , nie miałam problemu z rzuceniem , ale też nie mam "problemu" z zastanawianiem się czy wracać do palenia 🙂 , bo wiem że wrócę .... po prostu lubie i koniec kropka !!! Trudno ... póki co mam plan kupić sobie takiego elektronicznego fajka i se będę mieć ... 🙂
Ostatnio zapaliłam jednego na imprezie z okazji dnia kobiet, i mam spokój 😉 , nie ciągnie mnie , bo i nie mam towarzystwa do palenia, mój mąż rzucił , jak zaszliśmy w ciążę 🙂

Za to nie mogę sie powstrzymać przed lampką szampana od czasu do czasu , bo oboje z małżem uwielbiamy go po prostu !!!!
Generalnie , wychodzę z założenia że jasli mam na coś ochotę , to nie będę sobie odmawiać , byle z umiarem oczywiście!

🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Natka 😉 widziałam że zaakceptowane 😉 ja chyba tez mam jakies bakterie w siuskach ale do konca nie wiem bo ide dopiero 14 kwietnia do ginki. ale oglądałam wyniki i w necie poczytałam że chyba mam...

a ja ide z siostrą teraz na spacer (na lody) hehe zobaczymy ile uda mi się przejść bez bólu pleców :P

• Mamusia
Jejku Natka i Ty widze ze masz zdrowe podejcie 🙂 Nadzieja dla nas jest 😁
Powiem CI ze sama nie wiem co jest dobre przy rzucaniu. Moja kolezanka juz nie pali 9 miesiecy ale za to uzaleznila sie od nikoretek, jak nie zezre w odpowiednie dawki o odpowiedniej porze to dostaje telepawki, a przeciez nikoretka ma CI na poczatku zastapic nikotyne, fakt ze nie wchlania substancji smolistych ale na te gumy wydaje 3 razy wiecej kasy niz na papierosy...w sumie ten elektroniczny zastepuje nam nawyki...ja zawsze mialam swoj schemta. Kawka to i papieros, wsiadalm do auta to paieros i tu wyliczac mozna dlugo...generalnie tez lubie palic. No zobaczymy.

A tak na marginesie, to masz nauczke i nie zostawiaj nas na tak dlugo 😜

• Mamusia
Ja sobie pazurki robię sama , i w zasadzie też musiałabym się za nie zarbać bo już odrosta mam haniebnego !!!!
Póki co zrobiłam se wczoraj pedicure , i pomalowałam pazurki dolne , to ci dobiero wyczyn , z tym wielkim brzucholem !!!! ale uało się, choć nie powiem , zasapałam sie przy tym jak smok 🙂
Jutro wypłata, to mam plana jeszcze sobie kolorek na głowie strzelic i bedzie git !!

• Mamusia
Natka oklask za wyczyn 😉 ja wczoraj bylam u kosmetyczki przy okazji mi strzelila frencza coby dziewiczo na komunii wygladala no ale ze wsadzilam dzis lapy w kwiatki czyli zmaina dekoracji...galezie itd obdrapywanie to juz na dwuch palcach nie ma sladu francuza... trudno dorobie 😉w sobote wieczorem. tylko zeby mi z ranca nie odpryslo znowu cos przy prysznicu...

• Mamusia
ja mam paznokcie tez ladne swoje i czesto sobie robilam ale teraz mam jakies zniecierpliwienie. Tam szkola sie nowe dziewczyny pod okiem kosmetyczek i robia naprawde fajene i place tylko 20 zl wlasciwie za material. Z moja Kamiska sie zmowie to razem pojdziemy, miala tez juz robione, taki delikatny frencz (czy jak tam zwal) z malutkimi aplikacjami 🙂
Natka na nogac dalas rade????? Daje Ci oklaska za to bo ja mam problem z zalozeniem skarpetek a co dopiero obciecie paznokci u nog 😜

• Mamusia
zrobilam segregacje w szafie Mlodego, zostawilam wszystko na 62cm i tam kilka sztuk co mam mniejszych. Przygotowuje sie do akcji prania, jak szanowny wroci z pracy, podjade po plyn do prania dla dzidziuskow albo jakos na dniach podskocze. odczekam moze troche az sie z tej pogody zrobi cos ze sloncem i zaczne prac 😉D ciuchy na 68 i 74 ulozylam w komodzie na potem...

• Mamusia
No i wlasnie wroclila ta moja wscieklizna (czytaj corcia z okresem 😁) wczoraj dala mi popalic z tym bolacym brzuchem 😉
Przyszal ze zswoim chlopakiem ktory ma na imie...Dawid 😜 zazanczam ze jak wybieralismy imie nie spotykala sie z nim 😉 Wiecie co jest zabawne...moj maz jest 2 lata mlodszy a Kamili chlopak tez 2 lata mlodszy, heheh, dziecko po mamusi malpuje 😜