Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24.9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 2 tygodnie później...
Witam Nowe Mamusie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ta tym watku juz niedlugo pojawia sie mnostwo nowych Mamusi 🙂 zobaczycie 🙂
No ja tez pamietam jak bylam w poczatkach ciazy a tu juz 21tydzien oj leci ten czas 🙂
Pozdrawiam i zycze wszystkiego naj naj naj 🙂 🙂 🙂

O jejku jeszcze niedawno zaglądałam na kwietnóweczki i im gratulowałam a tu proszę już czerwcóweczki się pojawiły 🤪

Dziewczyny życzę Wam wspaniałych chwil związanych z ciążą :laugh: Rosnących brzucholców i kopniaków od maleństw 🙂 🙂

• Mamusia
Hej mamuśki
Tak fajnie nam się tu "gada" i wiele możemy nauczyć się od siebie nawzajem, wyżalić i cieszyć wspólnie radością.
Nasi faceci tego nie mają, a raczej nie mieli do wczoraj
Powstało nowe forum dla przyszłych i świeżych tatusiów.
Wiem, że oni nie plotkują tak jak my - baby, ale mogą powymieniać się swoimi opiniami, obawami, radościami z innymi facetami.
Zobaczcie same, jak to wygląda. Może macie jakieś sugestie. Napiszcie o tym.
No i namówcie swoich facetów żeby choć na chwilę oderwali się od swoich ulubionych gier i zajrzeli tutaj:

http://www.tata.y0.pl/

Może się rozkręci

Hej Mamusie 🙂 Gratuluje i witam na brzuszku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 zapraszamy na watek Luty2010 🙂 zawsze pomozemy w granicach mozliwosci oczywiscie 🙂
Rosnijcie zdrowo i trzymam kciuki za Was i Wasze Dzidzusie 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂 mam termin na 2 czerwca 2010, ale coś czuję, że Maleństwo wybierze inaczej. W sumie miałam nadzieję na raczka, ale tak długo przenosić nie mam zamiaru 🙂 zobaczymy co wypadnie.

To moja 1. ciąża. U mnie wciąż jeszcze więcej snu niż czuwania, mdłości całą dobę i spadające ciśnienie 115/70 do 90/50. To drugie już z bólem głowy. Na kawę nie mam nawet ostatnio ochoty, może kupię sobie jakieś cukierki z kofeiną. Wiem, że dla ciąży to lepiej mieć niskie ciśnienie, ale ciężko to sobie wytłumaczyć jak się jest osłabionym 🙂

USG miałam robione już 3 razy, z czego Maleństwo widziałam 2 razy, wcześniej tylko czarną plamkę. Ostatnie badanie było dzisiaj rano: serduszko bije jak należy, główka, rączka...nie można się napatrzeć. Za 2 tygodnie kolejna morfologia, wcześniej wyniki były dobre. Teraz jak jestem taka osłabiona, to mam wątpliwości, czy mi żelazo nie spada.

Opowiadajcie co tam u Was 🙂 będzie nam raźniej.

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Ja mam termin na 08.06.2010 :P

Miałam robione USG w 8 tygodniu serduszko juz biło naprawdę wspaniałe uczucie usłyszeć takie coś i pomysleć że to w twoim brzuszku żyje i rośnie 😉

Wyniki morfologi wyszły dobre nastepna wizyta początek grudnia choć nie jestem pewna czy tego nie przyśpieszę :/

• Mamusia
Hej Dziewczyny 🙂 dołączam do grona czerwcowych mamusiek 🙂 Mamy termin na 22 czerwca. O dziwo nie latam do toalety w wiadomym celu, tylko ok 2 tyg temu pojawiały się całoodzienne mdłości. Teraz to nawet mam energię na sprzątanie 🙂 Fajnie, że jest nas coraz więcej 🙂 za tydzień idę zobaczyć maluszka, coś czuję, że swym sprytem wykształcił już jakieś śliczne nóżki i rączki. Buziaki 😘

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂

jak miło że powstały kolejne czerwcóweczki 🙂

ja miałam termin na 01.06.2009 a malutka powitała nas 18 maja ale i tak czuję się czerwcóweczką...

życzę wam żebyście zżyły się tak z sobą jak czerwcowe wiedźmy 🙂

Uważajcie na siebie kochane i na wasze skarby 😘