Skocz do zawartości

Tabelka Gródnióweczek 2012r. :) | Forum o ciąży

basia89

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Basiu ostatnia tabelka ktora wrzucilas jak bylo nas troszke mniej tez byla troszke rozmazana, bo wydrukowalam ja sobie i dopisywalam recznie nowe informacje 🙂 Ale piszemy ze soba juz tyle czasu, ze wiekszosc z tych rzeczy np nasz login znamy juz chyba na pamiec 🙂
A i u mnie mozesz zmienic termin porodu na 17 grudnia wedlug ostatniego USG

• Odpowiedzi 105
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie kobitki 🙂 Podaję dane do tabelki: imię Anita, nick Perverte, wiek 28, pierwsza ciąża, pierwsze ruchy maleństwa 18 tydzień, termin porodu 22.12.2012 ( fajna data hehe), prawdopodobnie dziewczynka, a imiona mamy na razie dwa Julia i Hania ( jeszcze się zastanawiamy).

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
basiaa D 😁 no o wiele wyrazniej.. a Co do terminu to ja mam na 3.12 😜 takze naprawde jestem pierwsza na porodowke 😉 hahaha 😁 😁 jestem za tym co Anitek podsuneła 😁 😁 ze od poczatku do konca termninowo;D ale zrób jak uwazasz.. 😁 😁
A gdzie brokat? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Biologiaa za zdjeciem tez jestem;D 😁

• Mamusia
Zdjecie pod nickiem spoko, z tym ze problem w tym ze im wiecej sie nanosi na ta tabelke tym jest mniej widoczna bo tutaj na forum jest ogranicznik pixeli i niestety pozniej wogole nie idzie sie doczytac 😞
A Wy co tak chcecie gnac na ta porodowke 😜

• Mamusia
A moze bysmy tak dodali jeszcze do tabelki nasze nr tel....Swoje nr podaja te osoby ktore beda chcialy oczywiscie, a tak jak juz kiedys Paula wspominala zawsze jak ktoras bedzie juz w szpitalu moze dac znac co i jak i poinformowac pozostale, bo przypuszczam ze nie wszystkie bedziemy mialy dostep do neta.....

• Mamusia
ifyou haha wiem ze mamy termin na 3 😜 haha ale jak Ci sie spieszy to ja Ci oddam pierwsze miejsce w tabelce 🤔 hmm? haha;D

anitek haha mnie sie wlasnie na porodowke nie spieszy, dlatego zaproponowalam ze moge odstapic miejsce i isc nawet jako 3cia 😁 😁 😁

biologia mozemy sie wymienic w wiad prywatnych co do numerow tel.. Bo wiesz kazdy wejdzie poza forum grudniowek i bedzie mial numer,, no wiesz roznie to jest 😉 chyba ze sie da oznaczyc ze tylko dla nas... haha co ja gadam.. juz mi na oczy i mozg pada.. jest pozno a ja padnieta 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃