Skocz do zawartości

Witam leszcynianki:) | Forum o ciąży

akonie

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zapraszam przyszłe mamusie z Leszna i okolic do brania udziału w tym forum. Będziemy mogy porozmawiać sobie bardziej "lokalnie". Można pozanć opinie np. na temat leszczyńskich lekarzy, przychodni, położnych, itp., a może nawiążą się jakieś bliższe znajomości - nie tylko na forum, ale i w rzeczywistości. Pozdrawiam wszystkie mamusie te przyszłe i już ze swoim dzieciątkiem na świecie.

• 4 miesiące później...
  • Odpowiedzi 111
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam wszystkie te przyszłe i te już mające dzidziusia na świecie mamusie z Leszna! 🙂
Ja dopiero jestem na początku ciąży ale czas szybko leci i nawet się pewnie nie obejrzę i już będę rodzić czego się strasznie boję 😞
Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Hej AGAK1601 🙂
ty juz widze maluszka przy sobie masz 🙂 A gora to nie daleko..:P ja w sumie juz nie zz Leszna tylko Rawicz ale przeciez co za roznica:P hihih te pare km 😜

WITAJ ANULA TEŻ ZNAJOMY REJON NAWET DOŚĆ CZĘSTO JESTEM W RAWICZU BO MĘŻA DO PRACY ODWOŻĘ DO ŻYLIC 🙂 TAK MAM MALUSZKA JUŻ MA 3, 5 MIESIĄCA 🙂 A TY KIEDY RODZISZ???

hehe szwagier tez tam jezdzi a moj michu probuje sie dostac tez na kierowce ale cos nie przyjmuja
A jutro mam wizyte zobaczymy co powie, czuje sie ok ale cos mam ze macica za mocno napieta itp i musze lezec... ehh

A twoj dzidziusiek jak tam?? bo tu na zdjeciu widze ze niezly smieszek 🙂

MÓJ SYNUŚ OGÓLNIE JEST GRZECZNYM MALUSZKIEM ALE WIADOMO NIE MA DZIECKA KTÓRE W OGÓLE NIE PŁACZE 🙂 SĄ DNI ŻE JEST KOCHANY, A SĄ DNI ŻE MARUDZI NP WCZORAJ POGODA SIĘ POPSUŁA I MARUDZIŁ CAŁY DZIEŃ DZIŚ TEŻ TROSZKĘ MARUDZIŁ ALE WYSZLIŚMY NA SPACER I POSPAŁ W WÓZECZKU 🙂 A TO TWÓJ PIERWSZY DZIDZIUŚ??? JA MAM DWÓJKĘ, STARSZY MA 6 LAT 🙂

nom moj pierwszy... eheh
a Ty masz za to pomocnika malego 🙂
ta pogoda jest paskudna...
A chlopcy mi sie wydaje ze sa grzeczniejsi niz dziewczynki jako niemowlaki 😜 eheh
a wiadomo poplakac troche musi 🙂

• 3 tygodnie później...
TAK TO BYWA 😁 😁 😁 U MNIE TEŻ CZASAMI NET SZWANKUJE 😠 A CO SŁYCHAĆ??? WSZYSTKO W PORZĄDKU 🙂 DZIECI ZDROWE 🙂 WIOSNA ZA OKNEM 🙂 CZEGO WIĘCEJ CHCIEĆ OD ŻYCIA 😁 😁 😁 😁

A TY JAK SIĘ CZUJESZ ANIU 🙂 ???

:00 noo wlasnie taka pieknia pogoda...... 😁 hihihi az sie nabiera checi do zycia:P
a ja dobrze 🙂 wczoraj bylam u lekarza synus ma 21cm i pol kg.... le ze niby ja za malo tyje i jak co to do szpitala pojde jak mi sie waga nie ruszy....nie wiem po co bo maly bierze ile potrzebuje..

a jak tam twoj maluda??

A DZIĘKUJĘ DOBRZE 🙂 ZACZĘŁAM DOKARMIAĆ GO MLECZKIEM MODYFIKOWANYM BO JUŻ NIE WYSTARCZA MU CYCUŚ 🙂 NAWET JEST SPOKOJNIEJSZY BO JEST NAJEDZONY 🙂 OCZYWIŚCIE Z PIERSI CAŁKIEM NIE ZREZYGNOWAŁAM 🙂

ANIU NAWET MU SMAKUJE BO PIJE BARDZO ŁADNIE 🙂 WPROWADZIŁAM MU TEŻ KASZKI MLECZNO-RYŻOWE Z MORELĄ I MALINKAMI I NAWET MU BARDZO SMAKUJĄ BO OTWIERA PYSZCZKA JESZCZE ZANIM NAŁOŻĘ NA ŁYŻECZKĘ 😁 😁

WIERZĘ ŻE NIE MOŻESZ SIĘ DOCZEKAĆ 🙂 JUŻ JESTEŚ PO POŁOWIE WIĘC TERAZ Z GÓRKI POLECI 🙂 JA TEŻ PAMIĘTAM JAK ODLICZAŁA MIESIĄCE, TYGODNIE A NA SAMYM KOŃCU DNI 🙂 A TERAZ MÓJ SYNEK MA SKOŃCZONE 4 MIESIĄCE 🙂 🙂 🙂 🙂 NIESAMOWITE JEST TO JAK DZIECKO Z DNIA NADZIEŃ SIĘ ZMIENIA 🙂

• 2 tygodnie później...