Skocz do zawartości

Mamuśki z Opola | Forum o ciąży

razorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aga6696 na pewno w czasie ciąży będziesz musiała zrobić jeszcze badania na przeciwciała, ale to chyba w późniejszym okresie, jak się nie mylę to w 3 trymestrze. Lekarz na pewno Cię poinformuje 🙂 A do 14 tygodnia to miałam już chyba z 2 albo 3 kg na plusie, bo apetyt miałam niesamowity i zero mdłości 🙂
Kamilko ja też bym nie wydziwiała na Twoim miejscu 🙂

• Odpowiedzi 552
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga6696
ja prawie nic jeszce wtedy nie przytylam bo do 16 tygodnia wymiotywalam i dopiero potem przybieralam na wadze 🙂

moja coreczka ostatnio taka marudna ze na nic czasu nie mam no i taka pogoda ani wyjsc z domu nic 😞

anulab84
a jak u ciebie samopoczucie?? juz pewnie szykujesz wszystko albo juz masz przygotowane 🙂

• Mamusia
Hej Wijojka 🙂 Ja idę już za tydzień więc też się co nieco dowiem 🙂 A chodzę do doktora Ulfika i jest to moja baaaardzo udana przeprowadzka po dr Maziku. Facet jest kompetentny, miły i ogólnie ja odbieram go bardzo pozytywnie 🙂 a Ty do kogo chodzisz? A i odezwij mi się na gadu, numer Ci podawałam 🙂

• Mamusia
Dziewczyny RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mieszcze się już w moje spodnie 😞 gdzie w Opolu są jakieś dobre i niedrogie sklepy z odzieżą ciążową?? wybieram się w pon na zakupy i poza H&Mama w Karolince nie mam pojęcia gdzie szukać... 😞

• Mamusia
beti jako młoda mamusia czy możesz mi powiedzieć czy można przerwać urlop macierzyński na jakiś okres, a następnie wykorzystać go do końca??
Pracuję w szkole i musiałabym wrócić chociaż na 2 tygodnie we wrześniu i nie wiem czy mogę, czy nie przepadnie mi dalsza część urlpu... ☺️