Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
goshe napisał(a):
jaki slodki maluszek 🤪 juz sie nie moge doczekac mojego USG 🙂 połówkowe mam wlasnie 9 lipca 🙂
u mnie upalow nie ma narazie, bylo killka dni i wtedy super sie czulam, zadnych dolegliwosci na szczescie 🙂

Dzieki goshe.ja po upały lecę do polski 😆

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
Ja już jestem po USG połówkowym 🙂 🙂 Dzidziuś a raczej SYNEK (na 90%) prześliczny i cudowny no i co najważniejsze zdrowy i rozwija się prawidłowo 🙂 🙂 🙂 waży 300g 🙂 🙂

gratulacje synka 🙂 🙂 🙂kawal chlopa juz 😉 😉 😉i super ze zdrowy...to najwazniejsze 🙂

• Mamusia
Dzięki 🙂 Malinka gratuluje synka 🙂 🙂 ciekawa jestem czy to 90% to już raczej pewność, że chłopak czy jednak jeszcze coś może się zmienić 🙂 🙂 Powiem Wam, że nam było zupełnie obojętne czy chłopak czy dziewczynka ale jak wyszłam z USG to byłam w szoku, ze chłopak 😉 u nas w rodzinie rodziły się ciągle dziewczynki 🙂 Nawet nie sądziłam, ze to są takie emocje i takie wzruszające chwile jak widzisz swoje maleństwo, słyszysz, ze wszystko w porządku 🙂

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
Dzięki 🙂 Malinka gratuluje synka 🙂 🙂 ciekawa jestem czy to 90% to już raczej pewność, że chłopak czy jednak jeszcze coś może się zmienić 🙂 🙂 Powiem Wam, że nam było zupełnie obojętne czy chłopak czy dziewczynka ale jak wyszłam z USG to byłam w szoku, ze chłopak 😉 u nas w rodzinie rodziły się ciągle dziewczynki 🙂 Nawet nie sądziłam, ze to są takie emocje i takie wzruszające chwile jak widzisz swoje maleństwo, słyszysz, ze wszystko w porządku 🙂

Dzieki 🙂do mnie jeszcze nie doszlo ze bedzie drugi synek...dla pewnosci zrobie usg 3d w Polsce...marzylam o corce...i troszke mam niedosyt...bo wiecej dzieci nie planuje... 😞wiem ze pokocham synka ale przykro mi ze nigdy nie dowiem sie jak to jest miec corke.. 😞pozdrowionka

• Mamusia
To teraz na pocieszenie tym, które usłyszały, ze będą mieć "prawdopodobnie" syna bądź córeczkę. Byłam dziś u lekarza zapisać się na USG 3D/4D (bo moje wczorajsze było 2D) i chcieliśmy z mężem mieć na pamiątkę fajne zdjęcia. Lekarz zerknął na Malucha USG 2D i zobaczył na 90% dziewczynkę a wczoraj lekarka widziała na 90% chłopczyka 😉 USG 4D mam za 2 tygodnie więc liczę na to, że wtedy będzie już wiadomo na 100% 🙂 🙂

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
To teraz na pocieszenie tym, które usłyszały, ze będą mieć "prawdopodobnie" syna bądź córeczkę. Byłam dziś u lekarza zapisać się na USG 3D/4D (bo moje wczorajsze było 2D) i chcieliśmy z mężem mieć na pamiątkę fajne zdjęcia. Lekarz zerknął na Malucha USG 2D i zobaczył na 90% dziewczynkę a wczoraj lekarka widziała na 90% chłopczyka 😉 USG 4D mam za 2 tygodnie więc liczę na to, że wtedy będzie już wiadomo na 100% 🙂 🙂

To masz jajko niespodzianke 🙂w brzuszku...U mnie raczej siusiaka widzialam...ale upewnic sie musze jeszcze ☺️

• Mamusia
Zeberka napisał(a):

jejku to co to za lekarze ze jeden mowi ze na 90% bedzie synek a drugi ze na 90% corka no jaja normalnie 😁

a ja jeszcze 4 dni mam do usg i tak mi sie dluzy czas ze szok 😁 chce juz wiedziec no! 😁