Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
rzeczywiscie cichutko tu....ja to teraz czesciej na fb siedze... 🙂Agatka to ładnie zes chlopa potraktowala hihi ze na podlodze wyladowal... 🤪 😁
Gracjan chory dostal antybiotyk...biedolek moj... 😞Milosz dalej kaszle i ma katar no porazka jakas 😞
Goshe u nas tez ostatnio pobudki czesto w nocy...co dwie,trzy godziny...a dzis w nocy malutki zaczal sie dusic kaszlem ale sie wystaraszylam,nie moglam go uspokoic...dopiero mleczko wypil i zasnal dalej... 🤨
Goshe to Oli agent maly ale Gracjan tez wybrzydza na ubrania i ogolnie teraz czesto mowi nie... 😉
Ostatnio to mnie rozbawil...rysuje z nim i mowi mama namaluj krowe z duzymi sisiakami.... 🤪 🤪 🤪pomylil krowy wymiona z siusiakiem...no co podobne hihi 😜 😜 😜
My teraz bedziemy wstawac czesto w nocy bo gracjan ma antybiotyk co szesc godzin brac przez 10 dni 😞oby pomogl i niech te choroby zmykaja od nas 🤨

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
iskierka napisał(a):
Agatko rozwaliłaś mnie 🤪 jak można chłopa z łóżka zwalić?! 🤪 🤪 🤪

A moja malutka wczoraj wieczorem i dzisiaj po 10 miała jakieś napady histerii 😮 kompletnie nie wiem o co chodziło ale dosłownie nie mogłam jej uspokoić... 😞

u nas tez malutki teraz czesto placze...przepraszam on nie placze a DRZE SIE 🤢 🤢 🤢a na recach to caly dzien by spedzil jak go odkladam to ryk jest 😠

• Mamusia
ojej dziewczyny no strasznie mi was szkoda 🤨
ach te nasze maluchy dokuczliwe
a co do kaszu to powiem wam ze mojemu tez tak średnio zeby przeszło az sie zaczynam martwic bo ma ten syrop ale czy jest poprawa to ja juz sama nie wiem a właśnie kazała mi podawać stodal to nie jest za mocny syrop dla takiego dziecka?
a i myśleliście juz podawać trosze kaszki małym bo ja ostatnio rozmawiałam ze znajoma i mamy dzieci w tym samym wieku i mówi ze do mleka dodaje 1łyzeczke kaszki na noc i mały jej przesypia całe noce
co myślicie?
a co do mezulka hmm mówie mu żeby sie posunął raz drugi to nic a ze byl pijany po wczorajszej imprezie to chciał go sama posunąć a ze za mocno mi sie go pchnęło no to cóż 😜

• Mamusia
Agatka ale aparatka z Ciebie 😁 😁 😁
Dziewczyny wspolczuje Wam chorób dzieciaczkow... 🤨 🤨 🤨
Agatka mozesz spróbować dodac ta lyzeczke kaszki do mleczka w koncu Twoj Malutki ma juz 3,5 miesiaca 🙂ja tylko czekam do 4 miesiecy i na noc bede dawac cala butle kaszki 🙂 mam nadzieje ze najje sie i cala noc przespi 🙂
Moj tez ostatnio mial z 3 razy taki atak placzu, niby nic go nie bolalo tak jakby sie wystraszyl czegos... ale placz byl konkretny, nigdy tak nie ryczal...

• Mamusia
Nasz mały też na szczęście zdrowy ale za to mnie coś od wczoraj bierze 🤔 Katar leci i gardło boli oby tylko mały nie podłapał. Nafaszerowałam się lekami, mam nadzieję, że choróbsko się nie rozwinie

• Mamusia
Tak się składa, że jutro mi przybędzie roczek więc mam nowe postanowienie....SCHUDNĄĆ! 😜 Zaczęłam już od dziś i zaliczyłam SKALPEL! Jestem z siebie dumna bo prawie dotrzymałam tempa Ewce 😉 Ale jestem cała mokra i aż mnie płuca bolą 😁 Lecę pod prysznic, życzcie mi wytrwałości 🤪

• Mamusia
Anetka to wszystkiego najlepszego!!!jakbym jutro nie mogla wejsc na komputer 🙂
niezle, masz dobra kondycje 😁, caly skalpel przejsc 😁 oby tak dalej trzymam kciuki 🙂
ja sie musze w koncu tez zebrac i zaczac cwiczyc ale tak mi sie nie chce ze szok 🙂 😁
dzisiaj u nas super nocka cycus o 2.00 i o 6.00 😁

• Mamusia
Ilia sto lat juz na jutro 🙂 🙂 🙂
Gratulacje kondycji i wytrwalosci ci zycze... 😘
U mnie narazie zapalu nie ma...zmeczenie bierze gore...no trudno nie wygladam tak zle wiec narazie cwiczenia poczekaja ale nie powiem bylo by milo miec znow plaski brzuszek... 😉ale narazie moj syn mnie wykancza... 😉teraz dwoch... 😜dzis nocka kiepska bieganie raz do jednego raz do drugiego... 🤨tak wiec Goshe zazdroszcze ci super nocki 😉
Dzis pada,siedzimy w domu bo Gracjan chory...czekam na meza i lece do miasta spotkac sie z kolezanka 🙂

• Mamusia
Jak byliśmy w szpitalu po porodzie to na oddziale kąpali maluszki właśnie w tych wiaderkach. Nasz Jaś zasnął podczas kąpieli 🙂 Ale ja bym go nie kupiła, jakoś mi nie pasowało.

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images64.fotosik.pl/698/0b0de86f0e16d0fbmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Przepraszam, ze nie pisze i nie odpisuje, ale jestesmy u moich rodzicow juz drugi tydzień i mialqm slaby dostep do netu. Wczoraj dostalam prezent od meza- tablet 😉, więc teraz mam neta.
Te, ktore mialy urodzinki zycze Wam kochane duzoooo milosci!!!!
Fajnie Was bylo i jest oglądać na fb 😉).
Zeberko musisz założyć konto na fb 😉.
Mala dostala wczoraj nowe zabawki od meza i się bawimy 😉).

• Mamusia
A dziewczyny mam nowa torebke z metka z firmy venezia. Cala ze skory. Mam zamiar ja sprzedac, poniewaz mam podobna juz. Pomyslalam o Was zanim wystawie...bo okazja jest dobra..., wiem, ze przy dziecku jest masa wydatkow, ale moze ktoras z Was chcialaby sobie sprawic prezent. Jak cos to piszcie.

• Mamusia
malinka24 napisał(a):
Niuneczka wrzuc fotki torebki 🙂 🙂 🙂
Dziewczyny zwymiotowalam dzis i czuje sie bardzo slabo...co to moze byc...moze mam anemie?no kurde bo chyba nie ciaza hehe 🤔 🤔 🤔 😠 😠 😠

malinka Ty nie wywołuj wilka z lasu hehe 😁 😁 😁 wiesz na anemie sie nie wymiotuje 🙂
a tak na powwaznie to pewnie cos zjadlas i sie zatrułas...oby to tylko nie byla jelitowka 🤨

• Mamusia
my dzisiaj na szczepieniu bylismy 🙂 Oli byl super dzielny tylko łezki mu stanely w oczkach (mi przez to tez 🤨 ) i pytal sie: JUŻ??JUŻ?? heh gorzej z Fabiankiem bo zanim weszlismy do gabinetu to z godzine!!!! czekalismy na swoja kolej...Boze jak jak bylam wsciekla, no taki balagan tam maja ze szok, przepisalabym sie do innego lekarza ale ten jest najlepszy wiec i kolejki sa duze ehh no i maly w koncu obudzil sie i zglodnial...zaczal ryczec a ja nie mialam go gdzie za bardzo nakarmic 🤨 jak juz przyszla nasza kolej to malutki tak plakal ze szok 🤨 😞 dostal szczepionke pozniej cycka w koncu i zasnal ale ile ja sie nerwow najadlam przez to uhuhu 🥴 🙂ale jest ok zadnych ja narazie skutkow ubocznych nie widac, oby tez nocka byla przespana 🙂 a i Fabus wazy 5800 🙂 do drobnych dzieciaczkow sie zalicza choc nie wyglada bo ma slodkie faldki hehe 🙂