Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mia-śliczne imię!
macie rację z płcią, poczekamy aż się wstydniś ujawni.
Zdjęcia z usg bardzo wyraźne, widać jak nic że chłopak 🙂 a ta buzia małej słodka
tak,jak piszecie, ciężko uwierzyć że się będzie mamą, te 9 miesięcy strasznie szybko leci! czuję, że jeszcze jestem nie dojrzała, mimo iż osoby mało mnie znające postrzegają mnie jako spokojną nudziarę 😁

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mia-śliczne imię!
macie rację z płcią, poczekamy aż się wstydniś ujawni.
Zdjęcia z usg bardzo wyraźne, widać jak nic że chłopak 🙂 a ta buzia małej słodka
tak,jak piszecie, ciężko uwierzyć że się będzie mamą, te 9 miesięcy strasznie szybko leci! czuję, że jeszcze jestem nie dojrzała, mimo iż osoby mało mnie znające postrzegają mnie jako spokojną nudziarę 😁

• Mamusia
Primadonna mi sie wydaje ze zadna pierworodka nie czuje sie gotowa na bycie mama poki nie utuli swojego szkraba 🙂
Do porodu wszystko sie wydaje takie nieprawdopodobne, a pozniej bardzo szybko zapomina sie jak to sie zylo bez dziecka..ma sie wrazenie ze jest z nami od zawsze 😁

• Mamusia
No to super....10lat to dlugo...u nas 6lat i jest roznie jestesmy dwojgiem roznych ludzi az dziw ze jeszcze sie nie pozabijalismy bez kitu 🙂Pogoda ladna zrobilam reczne pracznie sukienek i przejrzalam szafe z ciuchami w co sie zmieszcze a w co juz nie...Podobno swieta maja byc sloneczne po 20stopni przez ostatnie dni bylo tak zimno i chlodno brrrrrr....

• Mamusia
meg nie mogę ci zaproszenia wysłać na fb 😞
no cieplutko się robi!!! ja kurde w żadne spodnie się zmieścić nie mogę i wszystkie musiałam schować do szafy, teraz uskutecznie leginsy i sukieneczki! 🙂

co do macierzyństwa to pomimo tego, że ciąża była dla mnie zaskoczeniem wielkim to teraz się cieszę strasznie i w sume nie zabezpieczaliśmy się więc nie można nazwać tego wpadką! ale słuchajcie dwa lata się nie zabezpieczaliśmy i dopiero teraz!!! najbardziej to się martwię o mojego chłopaka bo ja to mam 24 lata więc na mnie najwyższa pora a on w grudniu skończy 22 i się troszkę obawiam 😁

• Mamusia
Poli ja Ci wysle zaproszenie na fb 🙂u mnie z mezem jest 9lat roznicy ja 27lat on 36lat ale Poli napwno bedzie dobrym tata 🙂planowaliscie wiec z pewnoscia zycie Nam wsztstkim po urodzeniu dzidziusia sie wywroci ale jest to do opanowania.Karolina jak Cie mam znalezc na fb????

• Mamusia
ja wiem, że będzie dobrym tatą ale po prostu się martwię na zapas ! tak już mam 😁
dziewczyny czy zapisałyście się do szkoły rodzenia? bo ja już w 16 tygodniu poszłam i się zapisałam i już była u mnie raz pani położna z materiałami edukacyjnymi i dziś przyjeżdża z nowymi!

• Mamusia
oo 9 lat to calkiem sporo, ale moim zdaniem do 15 lat roznica jest ok, tym bardziej ze panowie pozniej dojrzewaja w dzisiejszym swiecie.
Polie skoro to nie wpadka to wiedzial czym ryzykuje i zakladal ewentualna ciaze 😉 a wiec powinno byc u Was dobrze mimo ze mlody 😉 po narodzinach dziecka szybko dojrzeje hehe

• Mamusia
Karolina mi wyslalas wiadomosc?Bo ja Nic nie mam wiec nie wiem czy ta odpowiedz jest skierowana do mnie...
Ja mialam 21jak sie poznalismy a moj Marcin 30 wiec ja bylam czulam sie mlodziutka i glupiutka taka nieobyta niecale 2lata w wawie mieszkalam wowczas...ale niczego nie zalluje 🙂
My do szkoly rodzenia chodzic nie bedziemy zakupilam ksiazki i sie edukuje 1juz przeczytalam a 2 czytam codziennie o pielegnacji niemowlaka do 2rz...madra ksiazeczka 🙂

• Mamusia
meg wyslalam Ci na priva wiadomosc na fb tylko skoro nie masz mnie w znajomych to pewnie trafila do folderu "inne"

Aby przejść do folderu Inne, kliknij ikonę Wiadomości w lewej części strony głównej. Kliknij opcję Inne w lewej górnej części głównego widoku wiadomości.

• Mamusia
Poli i Karolinka juz wam wyslalam zaproszenia nie zdazylam zaglebic sie na waszych fb 🙂
codziennie czuje ruchy malenstwa chyba intensywnie sie przekreca bo juzto nie tylko pykniecia 🙂
Jutro ide do fryza na farbowanie tych moich klaczkow...

• Mamusia
mnie wczoraj się zapytała prowadząca o datę pierwszych ruchów! więc dziewczyny zapamiętajcie ją!!
ja sobie włoski malowałam parę dni temu, szamponetką z castinga 🙂 przyciemniłam je troszkę bo ostatnio jakieś rudawe miałam a teraz taki ładny brązik 🙂