Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
Kochane, uświadomiłam sobie że jesteśmy w połowie.. szybko mi to leci.. a co dopiero druga połowa? przeleci ani się nie obrócimy i będziemy oczekiwać maluszków 😜 😉

mi też zdecydowanie szybciej leci w tej ciąży pewnie dlatego że przy Młodym nie mam czasu się nudzić 🙂 i dobrze niech zasuwa 😉

dokładnie 😉

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hej brzuchatki
Pati jak po wizycie ?? Gosia córa potwierdzona 😆 ?
Asiu w poniedziałek wieczorem bede wiedziec na razie Gin stwierdził ze cora a na prenatalnych albo potwierdza albo jej jajka urosna i synkiem zostanie 😁 😁 😁no własnie Pati co tam na wizycie? czekamy z niecierpliwoscia na wiesci

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
hej brzuchatki
Pati jak po wizycie ?? Gosia córa potwierdzona 😆 ?
Asiu w poniedziałek wieczorem bede wiedziec na razie Gin stwierdził ze cora a na prenatalnych albo potwierdza albo jej jajka urosna i synkiem zostanie 😁 😁 😁no własnie Pati co tam na wizycie? czekamy z niecierpliwoscia na wiesci

aaaa myślałam że dziś miałas te prenatalne 🤔 🙂

• Mamusia
Wczoraj wieczorem za bardzo nie miałam czasu, żeby napisać coś więcej.
No więc, na USG jak wam wspomniałam będzie dziewczynka 😉
zażywałam urosept ze względu , że miałam liczne bakterie. Po opakowaniu poszłam na badania i mam jeszcze więcej bakterii w moczu. Do tego mam za dużo białych upławów. Gin przepisała mi antybiotyk i jakieś globułki do pochwy. 8go mam przyjść tylko na USG, przed wizytą znowu badanie moczu.
Następną kontrolną wizytę mam 23go.

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Wszystko w porządku mojej córci jajka nie urosły 😁 waży 370 gram i wszystko jest ok nawet nie wiecie jak się ciesze 🙂

super 🤪 cieszymy się z Tobą 🙃

no, no 😉 świetnie , że dziewczynka się potwierdziła w 100% 😉

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Dzień dobry 😉
i jak tam u was? zaczynacie już coś kupować dla dzieciaczków jak poznałyście kto zamieszkuje brzuszek? ;d
Hej Pati o ja Wam nie pisałam tylko na pazdzierniku był ostatno moj maz u mojej kolezanki odebrac rzeczy co jej pozyczałam i przywiozł mi wszystko ubran mam fure bo ona ma 5 corek wszystko lezy w szafach poupychane i bedzie do wrzesnia lezec wtedy zabiore sie za pranie i porzadkowanie teraz czeka mnie malowanie sypialni zamowiłam 2 łozka potem skocze na tydzien do Pl jak wszystko bedzie ok. Wiec ja mam praktycznie wszystko musze kupic tylko pampersy ☺️

• Mamusia
ja mam też mnóstwo ubrań bo u nas to 6 chłopak w rodzinie 😁 także też wszystko czeka na pranie ale to jak zamontujemy sobie szafę (myślę że we wrześniu też popiorę )a tak pozostanie kupić kilka pierdół (butelki , kosmetyki , przewijak na łóżeczko , i kilka innych pierdół )więc u nas bez większych szaleństw 😉