Skocz do zawartości

marcóweczki 2015 | Forum dla mam

sylwia85

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 a jak u was z wagą? Ja się bardzo martwie... w pierwszej ciąży przytyłam 21kg ale oststnie tygodnie strasznie puchłam zbierała się we mnie woda... teraz zaczyna sie dopiero 3 miesiąc a przytyłam już 1kg 🤨 martwie się bo ja mam ogólnie problem z nadwagą od zawsze i muszę bardzo uwazać... Chociaż nie mam apetytu i jem mniej niż przed zajściem w ciąże to juz przytyłam 1kg 🙂 a tu jeszcze 7 miesięcy 🙂

• Odpowiedzi 59
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lola132 napisał(a):
Witajcie jestem Karolina 🙂 termin mojej pierwszej ciąży to 3.03.15 pozdrawiam wszystkie 😁

Witam

Ja też mam termin na 3 😉

u mnie mdlości przeważnie z rana potem jest już lepiej ale mięsa nie da mi zjeść wcale najlepiej mi wchodzą zupy i to samo rzadkie

ja mam usg w piętek na nfz wg miesiączki to bedzie początek 13 tyg więc powinno byc usg przezierności karkowej ale na nfz nie wiem czy wogule tak dokładnie sprawdzają
a prywatnie mam iść we wrześniu na to usg ponieważ wg usg dzidziuś jest młodszy o 2 tyg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Witam dziewczyny.

Jestem podwójną kwietniową mamą i mam mnóstwo ubranek do sprzedania dla dziewczynki. Zapraszam serdecznie. Wszystkie są bardzo zadbane. Cenę można negocjować.
Powodzenia przy rozwiązaniu. Bezproblemowego ciąży i porodu wam życzę.

http://olx.pl/oferta/letnia-paczka-ubranek-dla-dziewczynki-w-rozmiarze-0-6-miesiecy-CID88-ID7F1Bh.html

http://olx.pl/oferta/wielka-paczka-ubranek-w-rozmiarze-0-6-miesiecy-stan-idealny-CID88-ID7F0m5.html