Hej kochane moje 🙂 jaka dziś u mnie piękna pogoda...o 6.40 obudziło mnie piękne słoneczko i już mam cały dom posprzątany, pranie zrobione, obiad prawei gotowy i córka w przedszkolu. Siedze na balkonie i piję kawkę w słoneczku 🙂 ah i oh aż chce się żyć. Ja to chyba miałam depresję jakąś zimową bo teraz tryskam energią i mogłabym góry przenosić 🙂 Rano razem z sąsiadką zabrałyśmy córki na rowerkach do przedszkola, ale były zadowolone że mogą nareszcie popedałować 🙂 Od wczoraj tak mnie boli krok, że łoł i dziś jak szłam to tak samo....ból ale jakżę przyjemny jak się na takie bóle czeka 😁 a jak u was....mamusie i Anulcia?? 🤪
Anulcia coś się cały dzień nie odzywa. Podejrzana sprawa.
U mnie też pogoda śliczna. Szkoda tylko że Wika złapała katar bo chętnie bym się z nią na spacer przeszła a tak to siedzialysmy cały dzień w domu.
cesii moi chłopcy to tak rowery uwielbiają ze w zimę jak śniegu nie było to tez jezdzilismy. Raz nawet Borys rower wyprowadził jak śnieg był o kostki i się dziwił ze ciężko mu jechać 😜
Hejka
Ja dzisiaj miałam wizytę.Termin za dwa dni a ja dalej z rozwarciem na opuszek.. 😠 Miałam ktg robione zapisał się skurcz dosyć mocny,ale doktor powiedziała że tak może być. Do szpitala mam się zgłosić dopiero we wtorek po świętach jak nic się nie bedzie działo.Chyba ze wody odejdą..albo zaczną się bóle.Mam się nastawić że mała bedzie duża..i tez niby dała mi do zrozumienia że cesarki tez nie wyklucza..Mam jednak nadzieje,że urodzę wcześniej.W poniedziałek umowie się z nią na wizytę przed świętami jeszcze no i chyba też na usg.Bede spokojniejsza o wody i ogólnie.Troszkę jestem podłamana,nawet śliczna pogoda mi chyba nie pomoże 😠
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Cesii_
Cesii_
Anulcia28
Przyjęłam 😁 😆 😎 🤪
Cesii_
a jak u was....mamusie i Anulcia?? 🤪
Kahira
U mnie też pogoda śliczna. Szkoda tylko że Wika złapała katar bo chętnie bym się z nią na spacer przeszła a tak to siedzialysmy cały dzień w domu.
cesii moi chłopcy to tak rowery uwielbiają ze w zimę jak śniegu nie było to tez jezdzilismy. Raz nawet Borys rower wyprowadził jak śnieg był o kostki i się dziwił ze ciężko mu jechać 😜
Anulcia28
Ja dzisiaj miałam wizytę.Termin za dwa dni a ja dalej z rozwarciem na opuszek.. 😠 Miałam ktg robione zapisał się skurcz dosyć mocny,ale doktor powiedziała że tak może być. Do szpitala mam się zgłosić dopiero we wtorek po świętach jak nic się nie bedzie działo.Chyba ze wody odejdą..albo zaczną się bóle.Mam się nastawić że mała bedzie duża..i tez niby dała mi do zrozumienia że cesarki tez nie wyklucza..Mam jednak nadzieje,że urodzę wcześniej.W poniedziałek umowie się z nią na wizytę przed świętami jeszcze no i chyba też na usg.Bede spokojniejsza o wody i ogólnie.Troszkę jestem podłamana,nawet śliczna pogoda mi chyba nie pomoże 😠
Anulcia28
Kahira
Terefere. ...... Trzeba się Kahiry słuchać a nie głupoty na forum wypisywać!
Anulcia28
Anulcia28
oj tam oj tam ☺️