Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2016 | Forum dla mam

lajsoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 313
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja mam termin na 26 lipca. w pierwszyej ciazy zaszlam przy pierwszym podejsciu, w drugiej trwalo to prawie rok. wydaje mi sie ze przyczyna byl niedobor progesteronu. po pierwszej dawce dupastonu zaszlam w ciaze ale niestety zaraz na poczatku poronilam, kolejny cykl i udalo sie :-)

• Mamusia
A ja czekam na poznanie płci i naprawdę nie wiem co sądzić przeczucia mam mieszane z synkiem czułam że to On a teraz raz mam przeczucie że dziewczynka raz nie jestem pewna 😉 u mnie brzuch już wysadzilo w pierwszej ciąży dość późno ok 6-7 miesiąca coś tam było widać teraz już można dostrzec chociaż jakoś wielki nie jest 🙂

• Mamusia
Mój narzeczony jak dowiedział się że będziemy mieli dziewczynke był strasznie zawiedziony, wręcz przekonany, że jeszcze coś tam wyrośnie 😉 teraz bardzo się cieszy, że będzie mieć còrcie, ciągle mówi do brzuszka i go głaszcze 🙂

• Mamusia
Hej dwupaki 🙂 Mój mąż liczy teraz na córkę imiona wymyśla, dla dziewczynki mamy chyba że cztery do wyboru które nam się podobają a dla chłopca kompletnie nie wiemy tzn. Synek wymyślił Marcel ale tylko to jedno. Jak byłam w pierwszej ciąży to czułam że będzie chłopak i nawet imiona męskie tylko braliśmy pod uwagę dla dziewczynki nic a nic nie było wymyślone bo po prostu wiedziałam że to chłopak była by totalna niespodzianka gdyby moja intuicja zawiodła 😉ale na usg lekarz wtedy potwierdził " fistaszka" i juz nie było wątpliwości. Teraz czekamy cierpliwie do 2 marca bo wtedy mam już połówkowe będzie lmy dłużej oglądać dzidziusia i mam nadzieję że pokaże się 😉

• Mamusia
Ania ja też nie mam pomysłu na imię dla chlopca. wszystkie fajne sa juz zajete wsrod rodziny i znajomych. kiedys bardzo podobało mi sie Nataniel, moj brat dal tak synkowi na imie wiec juz odpada. w sumie to jeszcze nie znam płci ale mam jakies przeczucia na chłopaka. jesli sie nie potwierdzi to chyba bedzie Nina :-) Moj maz przy pierwszej ciazy chcial dziewczynke i teraz tez :-)

• Mamusia
Agag Nina piękne imię 🙂 u nas dla dziewczynki pod uwagę bierzemy Liliana, Natalia, Marcelina, Agata 🙂 Dla chłopca tak jak pisałam synek wymyślił Marcel a z innych jakoś nie wiem co bym wybrała :/ łatwiej będzie jak już płeć poznamy 🙂

• Mamusia
Lajsoka ja mam na imie Agata wiec polecam ;-) Liliana i Natali mi sie też podobają. Dla chłopca myślałam: Tobiasz, Miłosz, Michał Nie mam faworyta ale w sumie to bede myslec jak sie ujawni. Dziewczyny jak macie jakies fajne pomysły na imiona to piszcie!

• Mamusia
Dziewczyny każde imię, które piszecie, czy to dla chłopca, czy dziewczynki są piękne. Ania Julian...bardzo mi się podoba Julek, Juluś ...hmm może sama dodam do listy imion dla chłopca 😉 Maristella moja siostra ma termin teraz na 22 marca i właśnie będą mieć synka Franusia 😉 Dla dziewczynki to miałabym jeszcze więcej imion ale dużo już po rodzinie, albo bliskich znajomych zajęte, a nie chcemy powtarzać, np. podoba mi się :Pola, Lena czy właśnie Nina.