Skocz do zawarto艣ci

pazdziernikowe 2016 | Forum dla mam

aaa_aniusia

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Odpowiedzi 52
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusia
Hej dziewczyny mamy termin na 15.10 . b臋dzie moje drugie dziecko pierwsze urodzilam przez cc w 2013 i oczywi艣cie ca艂a ciaze tez tu na forum pisa艂am mam nadzieje ze I tym razem b臋dzie tak fajnie . troch臋 si臋 tu pozmienia艂o mam nadzieje ze si臋 ogarn臋 jako艣
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusia
Cze艣膰 Dziewczyny 馃檪
Jak samopoczucie? Jakie艣 md艂o艣ci, zachcianki? 馃檪
kami ja w pierwszej ci膮偶y te偶 tutaj na forum siedzia艂am. Do tej pory mam z dziewczynami kontakt. By艂oby fajnie jakby i teraz si臋 uda艂o nam stworzy膰 tak膮 grup臋 mam. W ko艅cu 9 miesi臋cy to kupa czasu 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
My tez nadal mamy kontakt 馃檪 a do samopoczucia u mnie jest lepiej ni偶 by艂o md艂o艣ci mam nadal ale mniejsze no i wcze艣niej by艂o mi mega s艂abo zw艂aszcza w pracy dlatego jestem na zwolnieniu ale dopad艂o mnie i synka przezi臋bienie wiec si臋 kurujemy
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Cze艣膰 dziewczyny 馃檪
Do艂膮czam do Was 馃檪 To moja druga ci膮偶a, c贸reczke urodzi艂am w 2010 a teraz pora na kolejne 馃槈 Termin mi przypada na koniec pa藕dziernika,ale i tak ju偶 wiadomo 偶e mo偶e by膰 szybciej bo mam ju偶 zaplanowan膮 cesarke, poniewa偶 pierwsza tez by艂a cesarka. Obecnie jestem na L4 bo bardzo 藕le sie czuje, dopad艂y mnie zatoki i le偶e w 艂贸偶ku, nic mi nie pomaga 馃槥 馃あ Domowe sposoby, Stodal, Sinulan co dosta艂am za pierwszym razem nic nie skutkuje... by艂am dzi艣 drugi raz u lekarza i da艂 mi antybiotyk-Duomax i tak sie zastanawiam czy wzi膮艣膰 czy nie przy moich 6 tc troche mam obawy 馃ゴ 馃槥 馃あCo my艣licie? Po za tym ok.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witamy 馃檪
Marcy艣 my艣l臋, 偶e skoro powiedzia艂a艣 lekarzowi, 偶e jeste艣 w ci膮偶y, a on i tak przepisa艂 antybiotyk, to chyba wie co robi. Czasem powik艂ania po infekcji czy sama infekcja moga zrobi膰 wi臋cej z艂ego ni偶 leki. Ja bym chyba wzi臋艂a skoro 藕le si臋 czujesz i nic nie pomaga.

Mnie te偶 m臋cz膮 md艂o艣ci, ale nadal chodz臋 do pracy. mam jeszcze taki dziwny posmak w ustach, jakby tre艣膰 偶o艂膮dka podchodzi艂a mi do gard艂a. W sumie jest mi chyba tak niedobrze bardziej od tego smaku ni偶 faktycznych md艂o艣ci. Nie mam na to ju偶 偶adnego pomys艂u. Troch臋 dzia艂a przegryzanie, bo wtedy wpycha wszystko w d贸艂, ale dzia艂a na kr贸tko.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Migda艂y nie dzia艂aj膮, gazowana woda z cytryn膮 na chwil臋, woda z imbirem te偶 艣rednio, od landrynk贸w tylko mi bardziej md艂o. W domu to cz臋sto myje z臋by, ale w pracy to raczej ma艂o realne. Ju偶 nie wiem co wymy艣la膰... Nie pami臋tam, 偶eby w poprzedniej ci膮偶y by艂o tak 藕le.
Mia艂y艣cie ju偶 jakie艣 badania? Krew, usg?
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Kurcze moja doktorka uwa偶a, 偶e wystarczy spokojnie zrobi膰 dopiero to genetyczne mi臋dzy 11 a 14 tygodniem. Nie wiem czy wytrwam do tego czasu i nie polec臋 wcze艣niej prywatnie, 偶eby tylko potwierdzi膰, 偶e serduszko bije.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Ja w pierwszej ci膮偶y nigdzie nie sz艂am na dodatkowe usg w 12 tyg moja by艂a pani doktor robi艂a a ta teraz nie robi艂 tych najwa偶niejszych usg i musze sobie poszuka膰 jakiego艣 gabinetu gdzie to robi膮 znalazlam jeden ale 350 z艂 to du偶o i si臋 wydaje
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...