Skocz do zawartości

Angella

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przesłane zdjęcia

• Mamusie
Teraz, Mainusia napisał:

Mamusie jutro rano czeka mnie cewnikowanie czy któraś z was to przechodZiła? Ja sie mega przestraszyłam i już czuję że dzisiejsza noc będzie z głowy.

Ja to przechodziłam ale byłam mała nic przyjemnego ale wiadomo jak to dziecko przerażona byłam więc Ty dasz radę i nie stresuj się 

A czego będą Cię cewnikować? 

3 godziny temu, Mama88 napisał:

O to szybko masz kolejna a który to tydz u Ciebie? Ja w tamtej co straciłam to był pierwszy miesiąc starań i teraz też od razu się udało 

Z miesìączki byłby 6 podobno za male na ten tydz ciazy,a ja mam nieregularne miesiaczki wiec to mozliwe

• Mamusie
1 minutę temu, Kiciowa napisał:

Z miesìączki byłby 6 podobno za male na ten tydz ciazy,a ja mam nieregularne miesiaczki wiec to mozliwe

Ja też miałam nieregularne miesiączki 

Przed zajście w ciążę dostałam lek od innego gina na wyregulowanie cyklu i na policystyczny jajnik bo niby stwierdził że lewy taki jest co później moja Pani doktor stwierdziła że bzdura 

A powiedział Ci lekarz ile za mały jest na który tydz wygląda? Wiesz z czasem może się wyrównac 

Do tyg ma prawo się różnić 

• Mamusie
9 godzin temu, Mama88 napisał:

Ja to przechodziłam ale byłam mała nic przyjemnego ale wiadomo jak to dziecko przerażona byłam więc Ty dasz radę i nie stresuj się 

A czego będą Cię cewnikować? 

Mmówiła babeczka że muszą zbadać mi mocz ale czemu zaraz cewnikowanie nie wiem 

10 godzin temu, Mama88 napisał:

Ja też miałam nieregularne miesiączki 

Przed zajście w ciążę dostałam lek od innego gina na wyregulowanie cyklu i na policystyczny jajnik bo niby stwierdził że lewy taki jest co później moja Pani doktor stwierdziła że bzdura 

A powiedział Ci lekarz ile za mały jest na który tydz wygląda? Wiesz z czasem może się wyrównac 

Do tyg ma prawo się różnić 

Z miesiaczki wychodzi 6 tydz ale nie ma jeszcze serduszka,nie mowił na ktory tydz wyglada tylko powiedzial ze tobardzo wczesna ciaza i nie nazwal tego zarodkiem tylko jakoos inaczej juz nie pamietam komorka z cialkiem zoltym?chyba tak powiedzial

• Mamusie
3 godziny temu, Kiciowa napisał:

Z miesiaczki wychodzi 6 tydz ale nie ma jeszcze serduszka,nie mowił na ktory tydz wyglada tylko powiedzial ze tobardzo wczesna ciaza i nie nazwal tego zarodkiem tylko jakoos inaczej juz nie pamietam komorka z cialkiem zoltym?chyba tak powiedzial

Wiesz ostatnio nie bylo serduszka ale za dwa się może pojawic także będzie dobrze 😊

• Mamusie
3 godziny temu, Mama88 napisał:

A nie mówiłaś że nie możesz się wysikać? 

Ah nastraszyli mnie tylko tyle powiem z tego co mówiła wychodziło na to że będę z tym cewnikiem cały dzień a wyglądało to tak że mocz został przez niego pobrany i koniec łącznie może3 minuty to trwało 😅 a teraz lekarz powiedział że z moich wyników z morfologii wychodzi że mam za dużo krwi to się pytam co to Znaczy to powiedział że najlepsze byłyby pijawki to by krwi ubyło czy też sie spotkalyscie z takim czymś że macie za dużo krwi bo ja nie bardzo to rozumiem a odpowiedz widzicie jaką dostałam😯😕

• Mamusie
20 minut temu, Mainusia napisał:

Ah nastraszyli mnie tylko tyle powiem z tego co mówiła wychodziło na to że będę z tym cewnikiem cały dzień a wyglądało to tak że mocz został przez niego pobrany i koniec łącznie może3 minuty to trwało 😅 a teraz lekarz powiedział że z moich wyników z morfologii wychodzi że mam za dużo krwi to się pytam co to Znaczy to powiedział że najlepsze byłyby pijawki to by krwi ubyło czy też sie spotkalyscie z takim czymś że macie za dużo krwi bo ja nie bardzo to rozumiem a odpowiedz widzicie jaką dostałam😯😕

Co za lekarz tak odpowiada 

Ehh powinien usiąść i wytlumaczyc 

Ja też Trafiłam u siebie w mieście na beznadziejnych lekarzy którzy zamiast wytlumaczyc to jakieś śmieszne strony podawali żebym sobie poczytała aż w końcu powiedziałam co o nich myślę i teraz lekarz prowadzący mój jest z innego miasta niestety muszę dojeżdżać ale mam świadomość że mam super Panią doktor 

• Mamusie
25 minut temu, Karolina2708 napisał:

Cześć Majoweczki 😊 jak się czujecie 🥰

Tragicznie przynajmniej ja 

Cały dzień w łóżku, apetyt praktycznie zerowy co jeszcze bardziej napędza mdłości a jak już coś zjem to na wieczór wymiotuję 🤢 i te straszne tabletki 

Mam nadzieję że po 3miesiacu wróci mi trochę Energi 

A Ty też majowa? Który tydz? 

4 godziny temu, Karolina2708 napisał:

Cześć Majoweczki 😊 jak się czujecie 🥰

U mnie też brak apetytu plus że nie wymiotuje jak zjem ale i tak na siłę jem ... A do tego chyba lekko schudłam albo wagę mam zepsuta😒dziś dodatkowo jakiś humorek zły mnie dopadł. A jak Ty się czujesz?😊

2 minuty temu, Tytka 23 napisał:

Dziewczyny poratujcie jakieś sposoby na zaparcia? Piła któraś z Was może taki syrop jak LACTULOSUM ? 

Ja próbuję naturalnych środków 😃 śliwki nie działają ale sok pomidorowy działa u mnie cuda tylko ja pije w dość  dużych ilościach jak już mam duży problem 🙄

Teraz, Ewa12 napisał:

Ja próbuję naturalnych środków 😃 śliwki nie działają ale sok pomidorowy działa u mnie cuda tylko ja pije w dość  dużych ilościach jak już mam duży problem 🙄

Właśnie ja próbowałam ze śliwkami ale po tym zaczął mnie brzuch boleć 😒A soku teraz nie mam😑

• Mamusie
9 minut temu, Ewa12 napisał:

Ja nie mogę soku bo jest za ciezki i zaraz idę 🤮 śliwki albo kawa z mlekiem i zaraz lecę 😁🚽

• Admin changed the title to Majóweczki🤰 | Forum o ciąży