Skocz do zawartości

Angella

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, Olga Minota napisał:

O której masz jutro lekarza? Ja tez jutro idę na prenatalne nie mogę się już doczekać stres przeplatany radością ❤️ Ciekawość mnie zjada czy powie mi jaka płeć, czy wszystko dobrze 🙃

Już po badaniach czy przed?? Daj znać jak wyglądało to USG ile czasu i czy wszystko ok 🙂 

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przesłane zdjęcia

2 godziny temu, Ewa12 napisał:

Już po badaniach czy przed?? Daj znać jak wyglądało to USG ile czasu i czy wszystko ok 🙂 

Już po dzidziuś się rozwija bardzo dobrze termin przesunął mi się z 6 na 3 maja, płci nie daliśmy rady zobaczyć, nóżki skrzyżowane😅 Nawet dopochwowe USG robił żeby podejrzeć z innej strony ale się nie udało 🙃 W gabinecie byłam z 40 minut porobił wszystkie wymiary, serduszko odsłuchał, cos tam w żyłach dziecka tez odsłuchał. Z 12 zdjęć 6,5 cm malucha mi dał na koniec i opis całego badania wszystkich narządów na karteczce.  😊

44 minuty temu, Olga Minota napisał:

Już po dzidziuś się rozwija bardzo dobrze termin przesunął mi się z 6 na 3 maja, płci nie daliśmy rady zobaczyć, nóżki skrzyżowane😅 Nawet dopochwowe USG robił żeby podejrzeć z innej strony ale się nie udało 🙃 W gabinecie byłam z 40 minut porobił wszystkie wymiary, serduszko odsłuchał, cos tam w żyłach dziecka tez odsłuchał. Z 12 zdjęć 6,5 cm malucha mi dał na koniec i opis całego badania wszystkich narządów na karteczce.  😊

Super 😍 ja już nie mogę się doczekać😊

48 minut temu, Olga Minota napisał:

Super, że wszystko w porządku! Takie wieści cieszą najbardziej. Ile zapłaciłaś za takie USG?

3 minuty temu, brzuchatka90 napisał:

Super, że wszystko w porządku! Takie wieści cieszą najbardziej. Ile zapłaciłaś za takie USG?

Oj cieszą, cieszą siebie i wszystkich dookoła 😁❤️ Zapłaciłam 200zl a normalnie za wizytę płace 150zl ,wiec nie wziął jakoś dużo więcej. 

Teraz, Olga Minota napisał:

Oj cieszą, cieszą siebie i wszystkich dookoła 😁❤️ Zapłaciłam 200zl a normalnie za wizytę płace 150zl ,wiec nie wziął jakoś dużo więcej. 

Aaa bo to byłaś u lekarza prowadzącego... Myślałam , że może poszłaś na to USG do jakiegoś innego.

Maluszek 6.5 cm to sporo już 🙂

Wstydliwy coś maluszek, mówią że dziewczynki takie są

• Mamusie
2 godziny temu, Olga Minota napisał:

Noo super że wszystko wporzadku 😊aż lzej na serduszku❤️ jak dzidzia się super rozwija. Ja już w poniedziałek mam to badanie 😊

2 godziny temu, brzuchatka90 napisał:

Aaa bo to byłaś u lekarza prowadzącego... Myślałam , że może poszłaś na to USG do jakiegoś innego.

Maluszek 6.5 cm to sporo już 🙂

Wstydliwy coś maluszek, mówią że dziewczynki takie są

No spory to nie dziwne ,że gdzieś tam już brzuszki zaczynaja wychodzić 😁 Gdzieś się musi mieścić ❤️ Narzeczony się śmieje, że pewnie dziewczynka, bo złośliwa w mamusie 😆🙃

54 minuty temu, Mama88 napisał:

Noo super że wszystko wporzadku 😊aż lzej na serduszku❤️ jak dzidzia się super rozwija. Ja już w poniedziałek mam to badanie 😊

Też będzie wszystko dobrze ❤️ Jak źle się czujesz cały czas to dzidzia rośnie jak na drożdżach, tak jest w moim przypadku 😂👍🏼

• Mamusie
10 godzin temu, Mama88 napisał:

Mam nadzieję, że jest tak jak piszesz😊

W dniu 20.10.2020 o 11:44, Paaula napisał:

Ja juz po prenatalnych. Pobrali mi krew i ogólnie wszystko ok 😉 atmosfera kiepska bo poszłam do innej lekarki bo mój zachorował a ostatni dzwonek był i musiałam wybrać kogos innego. Dziecko bardzo skakało i ciężko było zbadać wszystkie zmienne, ale się udało 🙈

• Mamusie

Cześć dziewczyny 🙂 miałam iść do innej ginekolog a ta poszła na zwolnienie lekarskie i był pan ginekolog mega miły człowiek w końcu znam odpowiedzi na wszystkie pytania. Najważniejsze dla mnie że krwiak zniknął dzidzia się rozwija dobrze słyszałam serduszko i widziałam małego człowieka jeeej jestem taka szczęśliwa:) leki wszystkie muszę brać nadal plus doszła do tego nospa 🙂

• Mamusie
13 minut temu, Mainusia napisał:

Cześć dziewczyny 🙂 miałam iść do innej ginekolog a ta poszła na zwolnienie lekarskie i był pan ginekolog mega miły człowiek w końcu znam odpowiedzi na wszystkie pytania. Najważniejsze dla mnie że krwiak zniknął dzidzia się rozwija dobrze słyszałam serduszko i widziałam małego człowieka jeeej jestem taka szczęśliwa:) leki wszystkie muszę brać nadal plus doszła do tego nospa 🙂

Hej o jej jaka cudowna wiadomość że to dziadostwo zniknęło i już nie zagraża maleństwu ❤️

• Mamusie
16 minut temu, Mama88 napisał:

Nie dziwie Ci się mi też by się poprawił humor gdybym dowiedziała się że krwiak jednak znikł 

A brałaś może acard albo rutinoscorbin? 

Nie brałam tylko te leki które wcześniej gdzieś tam pisałam. I dzisiaj zmienił mi dawkę 3 na dzień duphaston i 3 na dzień nospa a reszta bez zmian 🙃

8 minut temu, Tytka 23 napisał:

Super że wszystko się zmieniło na lepsze 😊 @Mama88 i my w poniedziałek wyjdziemy szczęśliwe z gabinetu 😊😊

Wy w poniedziałek, a ja w środę 🙂

dzisiaj mam straszny dzien, rano mnie tak zemdlilo, prawie straciłam przytomność. Dziwne uczucie, oblały mnie poty, mało się nie porzygalam, miałam czarne plamy przed oczami i się rozpłakałam. W sumie już doszłam do siebie ale nadal czuję się słabo.

miałyście tak kiedyś?

Godzinę temu, brzuchatka90 napisał:

dzisiaj mam straszny dzien, rano mnie tak zemdlilo, prawie straciłam przytomność. Dziwne uczucie, oblały mnie poty, mało się nie porzygalam, miałam czarne plamy przed oczami i się rozpłakałam. W sumie już doszłam do siebie ale nadal czuję się słabo.

miałyście tak kiedyś?

Ja tak czasem mam że zrobi się słabo i niedobrze ale to po zastrzyku z heparyny 😏

Dziewczyny a czy któraś z was bierze może ZAAX ?? 

1 godzinę temu, brzuchatka90 napisał:

miałyście tak kiedyś?

Normalne przy prawie omdleniu tak miałaś , ja tak miałam jak w sklepie byłam i zmiana ciepła była z zimnego do ciepłego, i co 2 godziny muszę jeść bo inaczej słabo mi się robi .czytałam też że dziecko zabiera matce czegoś tam i dlatego nam robi się chwilowo słabo także to normalne 😊

Hej dziewczyny, ja chciałam tylko powiedzieć że dzisiaj po raz pierwszy udało mi się znaleźć tętno dzidziusia na detektorze tętna i super sprawa... Jakby się ktoś zastanawiał to polecam😀wczoraj nie udało mi się znaleźć ale już wiem jak szukać i tętno 160 więc wygląda na to że super😀 prenatalne mam dopiero w środę chociaż robiłam już papa z krwi ale i tak wyniki musi zinterpretować ginekolog ale po 3 tygodniach bez USG trochę się uspokoiłam dzisiejszym pomiarem😀Miłego wieczoru wszystkim😀

• Admin changed the title to Majóweczki🤰 | Forum o ciąży