Skocz do zawartości

..:: Listopadówki 2009 ::.. | Forum dla mam

Sathi_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
shati- wspolczuje z powodu Wicia - ja sie boje, ze to mnie spotka z Tia 😞 ona jest straszliwym alergikiem, ostatnio wyladowalysmy w spzitalu z powodu zoltka jaja kurzego - opuchlizna twarzy masakryczna- przerazilismy sie ze tak spuchnie ze przestanie oddychac 😞 Na szczescie z oddychaniem nie bylo problemow ale jaja, mleko, pomidory, i cholera wie co jeszcze mamy zabronione - mamay tak ograniczona diete ze az sie plakac chce a i tak ciagle cos ja uczula juz nie wiem co nawet....
A tu nasze pierniczenie 🙂

• Odpowiedzi 730
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nas też całkiem popierniczyło... 😁 Ale za to ile z tym domkiem radochy! 😉

Przygotowania wrą, a więc ja już dziś złożę Wam dziewczyny życzenia... A więc spokojnych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia! 🙂 Pyszności na stole, sympatycznych podarków, uśmiechniętych buziek, tych małych i tych dużych, dużo ciepła rodzinnego! 😘 🙂 A w nowym roku szczęścia, zdrowia, marzeń i planów spełnienia! 🙂 😘

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesiące później...
  • 1 rok później...
  • Mamusie
leniuch napisał(a):
No cóż przegladałam sobie stronki w necie i byl artygul o depresji ze to chroba cywilizacyjna bardzo czeto bagatelizowana. Pod artykulem byl odnosnik zeby zrobic sobie test
no i zrobilam i wyszlo mi podobie jednym slowem ze nie jest za dobrze i powinam sie z kims skontaktowac (specjalista).

Ale wiecie jakos tak cezko sie zmobilizoac, boje sie tego pierwszego spotkania i jeszcze czasu trezba troche na to poswiecic, a ja cierbie a jego brak.

Teraz caly tydzien bede malego prowadzc do przedszkola ato kawal drogi jest. Nie wiem jak ja dojde z nim w taki mróz. Najgorzej ze najczesciej nie miescimy sie zwyczajnie z wozkiem do autobusu bo tak duzo ludzi jexdzi.

A ten test znasz Testnadepresje.pl ? Ja jakoś nie bardzo w nie wierzę. Wolałabym się udać do specjalisty a najchętniej bym się przyjaciółce wydała...