Skocz do zawarto艣ci

Lipc贸weczki 2009 | Forum dla mam

Kasia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
justiks22 napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
justiks22 napisa艂(a):
nie moge wrzucic fotek buuuuuuuuuu
musisz mie膰 powy偶ej 20 post贸w napisanych 偶eby wrzuci膰 馃檪

dzieki kasiu 馃檪
i witam w klubie krzykliwych 2latkow hihih
a jak dziewczynki reaguj膮 na braciszka?
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Kasia napisa艂(a):
justiks22 napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
justiks22 napisa艂(a):
nie moge wrzucic fotek buuuuuuuuuu
musisz mie膰 powy偶ej 20 post贸w napisanych 偶eby wrzuci膰 馃檪

dzieki kasiu 馃檪
i witam w klubie krzykliwych 2latkow hihih
a jak dziewczynki reaguj膮 na braciszka?

super az jestem zdziwiona Arletka chodzi i caluje tylko a Weronika (najstarsza) nawet mleczko zrobi jakbym na chwilke wyszla a zacza plakac heheh 馃お
i ogolnie mi nawet pomaga 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• 2 miesi膮ce p贸藕niej...
  • 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusie
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
hej laski ja nie jestem lipcowa ale niema zadnej marcoweczki 2009 馃槥 moge do was?:P
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪
widz臋 偶e te偶 masz dw贸ch ch艂opc贸w 馃檪

tak mam 2 synkow 馃檪 starszy Patryk 馃檪 mlodszy Oliwier 馃檪 dziewczynki jak wy dodajecie te suwaczki bo pojecia niemam probowalam i niewiem gdzie i jak to wstawic:
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
hej laski ja nie jestem lipcowa ale niema zadnej marcoweczki 2009 馃槥 moge do was?:P
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪

tak mam 2 synkow 馃檪 starszy Patryk 馃檪 mlodszy Oliwier 馃檪 dziewczynki jak wy dodajecie te suwaczki bo pojecia niemam probowalam i niewiem gdzie i jak to wstawic:
hehe te偶 mam Patryka ale m艂odszego 馃檪 starszy to Marcel
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪

dziewczynki jak wy dodajecie te suwaczki bo pojecia niemam probowalam i niewiem gdzie i jak to wstawic:
We swoim profilu musisz wybra膰 Edycja a tam wybierasz Aktualizuj sw贸j profil i na to klikasz. Pojawi Ci si臋 rubryka popraw swoje dane, tam wybierasz zak艂adk臋 Ustawienia Forum. W okienku podpis wklejasz kod, kt贸ry wygenerowa艂a艣 na stronce z suwaczkami. Musisz wybra膰 ten kod, kt贸ry si臋 nazywa BBCode. Kopiujesz go ca艂ego dok艂adnie i wklejasz. Nast臋pnie dajesz aktualizuj i ju偶 powinno by膰 gotowe.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪

dziewczynki jak wy dodajecie te suwaczki bo pojecia niemam probowalam i niewiem gdzie i jak to wstawic:
We swoim profilu musisz wybra膰 Edycja a tam wybierasz Aktualizuj sw贸j profil i na to klikasz. Pojawi Ci si臋 rubryka popraw swoje dane, tam wybierasz zak艂adk臋 Ustawienia Forum. W okienku podpis wklejasz kod, kt贸ry wygenerowa艂a艣 na stronce z suwaczkami. Musisz wybra膰 ten kod, kt贸ry si臋 nazywa BBCode. Kopiujesz go ca艂ego dok艂adnie i wklejasz. Nast臋pnie dajesz aktualizuj i ju偶 powinno by膰 gotowe.

kasia tylko jak wchodze to niema aktualizuj jest tylko zapisz zmiany
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪

no to zapisz zmiany 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪

no to zapisz zmiany 馃檪

zapisuje zmiany tylko chodzi o to ze niemam gdzie skopiowac tego linka z suwaczka
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
Kasia napisa艂(a):
julcia napisa艂(a):
pewnie 偶e mo偶esz 馃檪

no to zapisz zmiany 馃檪

zapisuje zmiany tylko chodzi o to ze niemam gdzie skopiowac tego linka z suwaczka
w wejd藕 w edytuj m贸j profil w zak艂adk臋 FORUM i tam jest okenko co jest Podpis i tam wklej link suwaczka i zapisz zmiany i ok
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
dzien dobry z rana 馃檪 ja juz na nogach syna do szkoly musze zaraz budzic ale mam lenia odzwyczailam sie od rannego wstawania 馃檭 jak jest u was z budza wam sie jeszcze w nocy male lobuzy? moj oli budzi sie do dzis dnia w nocy 馃槥 tz chce pic lub nionio masakra kiedy to sie sknczy ehhhh ma juz 2 ,5 roczku a jednak nie przespi valej nocy bez budzenia sie ale za to rano mi ladnie spi bo do 10 馃榿 za to starszy syn jak byl taki maly to wstawal o 6 ojjjjj nie chcialabym tego powtarzac
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
julcia napisa艂(a):
dzien dobry z rana 馃檪 ja juz na nogach syna do szkoly musze zaraz budzic ale mam lenia odzwyczailam sie od rannego wstawania 馃檭 jak jest u was z budza wam sie jeszcze w nocy male lobuzy? moj oli budzi sie do dzis dnia w nocy 馃槥 tz chce pic lub nionio masakra kiedy to sie sknczy ehhhh ma juz 2 ,5 roczku a jednak nie przespi valej nocy bez budzenia sie ale za to rano mi ladnie spi bo do 10 馃榿 za to starszy syn jak byl taki maly to wstawal o 6 ojjjjj nie chcialabym tego powtarzac
no to m贸j syn wstaje o 6 ale chodzi spa膰 ostatnio po 17 bo w dzie艅 nie robi drzemki a jak robi艂 3 godzinn膮 drzemk臋 w ci膮gu dnia to chodzi艂 spa膰 o 21 i wstawa艂 o 8. do jedzenia si臋 nie budzi ale czasami przez sen przychodzi do mnie do 艂贸偶ka
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...