Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum dla mam

Kasia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
no to justiks gratuluje duzych dziewczynek 🙂 do ktorych klas poszly? wspolczuje ci tylko kupic cala wyprawke w szkole masakra jet w pl wyslac dziecko do szkoly 😲 moj patryk do szkoly juz chodzi 2 tydzien bo to dzieci wczesniej zaczynaja rok szkolny i najlepsze jest to ze tu nie interesuja mnie zadne ksiazki zeszyty wszystko daje szkola 🙃ja musialam kupic tylko piornik plecak i wsio 🙂 no i ciuchy na deszcz i kalosze 🙂

ehhh dziewczyny ja mam mega problem tydzien temu mialam zabieg bo mialam duze zmiany na szyjce macicy i mialam laserowo usuwane pod narkoza a dzis dostalam meeeeega krwotok ze skrzepami i dostalam tabl na zatamowanie narazie pomoglo mam nadzieje ze pomoze ehhhh a zaczelo sie od tego ze dzwiglam synka ale nieda sie czasem niewziasc dziecko na rece same wiecie a 10 min pozniej dostalam krwotok 🤢

• Odpowiedzi 350
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
julcia napisał(a):
no to justiks gratuluje duzych dziewczynek 🙂 do ktorych klas poszly? wspolczuje ci tylko kupic cala wyprawke w szkole masakra jet w pl wyslac dziecko do szkoly 😲 moj patryk do szkoly juz chodzi 2 tydzien bo to dzieci wczesniej zaczynaja rok szkolny i najlepsze jest to ze tu nie interesuja mnie zadne ksiazki zeszyty wszystko daje szkola 🙃ja musialam kupic tylko piornik plecak i wsio 🙂 no i ciuchy na deszcz i kalosze 🙂

ehhh dziewczyny ja mam mega problem tydzien temu mialam zabieg bo mialam duze zmiany na szyjce macicy i mialam laserowo usuwane pod narkoza a dzis dostalam meeeeega krwotok ze skrzepami i dostalam tabl na zatamowanie narazie pomoglo mam nadzieje ze pomoze ehhhh a zaczelo sie od tego ze dzwiglam synka ale nieda sie czasem niewziasc dziecko na rece same wiecie a 10 min pozniej dostalam krwotok 🤢

mam 5 i 6 latke wiec poszly do klasy 0 z wyprawka nawet nie jest tak zle ksiazki komplet niecala stowa na jedna no i wiadomo jakies ciuchy plecaki i pierdoly no ale niestety 🙂

oj nie strasz nie bo ja chyba tez bede miala wkrotce taki zabieg buuuuuuuuuuu wspolczuje 🤨

hej 🙂
łezka mi się w oku zakręciła bo ja też miałam być lipcówką 2009 😁 Ale młodemu się nie spieszyło i do sierpnia przetrzymał:P

Mogę dołączyć? moje wątki jakieś takie ciche ostatnio...

Tak jak patrzę to widzę, że nie tylko ja mam dzieciaczki z niewielką różnicą wieku 🙂

Na dzień dobry się powinnam przedstawić:P Gośka, lat 22, mężatka 2 dzieci 😁
Kubuś jak już wspominałam miał być 26 lipiec był 5.08.2009 🙂 młodszy Mateusz - 12.11.2010 🙂 No to chyba tyle:P

jak minął dzień? 🙂

• Mamusie
GoGr witamy 😁 😁 moze i ja sie przedstawie julita lat 28 mezatka 2 dzieci starszy syn Patryk 12.02.2002 mlodszy Oliwier 11.03.2009 🙂 u mnie jakos minol 🙂 w domku siedziec musze bo mialam krwotok i nic nie moge robic bylam troszke tylko z synkiem na spacerku 😞

Julita jak to jest po 7 latach w pieluchy wskakiwać?:P
Ja się cieszę, że chłopców mam w zbliżonym wieku bo, że tak powiem, załatwię ich od razu 😁
I nie wiem czy chciałabym się po tylu latach do tego wszystkiego wracać:P

• Mamusie
😉 😉 😉jak to jest hmmmm chyba jak przy pierwszym:P bo wszystkiego uczylam sie na nowo 🙂ale zaluje i to bardzo ze mam tak duza roznice dzieci wogole nie maja ze soba kontaktu maly chce sie bawic ze starszym ale tamten ani mysli 😞 😞 😞 😞 😞 ale z drugiej strony mam duzego syna i takie malenstwo w domu 🙂 no moze dla innych nie ma;enstwo ale dla mnie tak:P

ja z checia chcialabym jeszcze jedno ale maz powiedzial ze nigdy w zyciu ze niechce cale zycie siedziec w pieluchach ze tez musimy miec zycia kawalek dla siebie a jak bylam w ciazy z Oliwierem mialam wielkie problemy w ciazy i maz juz w ciazy mi powiedzial ze jak bede chciala 3 dziecko to mnie udusi hihihiih

o Justyna to wesoło masz 😁 jak sobie radzisz z 4 urwisów??:P

Julita ja czasem mam przebłyski, że może by kiedyś spróbować trafić w dziewczynkę:P ale tak naprawdę w 100% zgadzam się z Twoim mężem:P urodziłam dwójkę dzieci, teraz poświęce im tyle z siebie ile mogę ale kiedy urosną ja też chcę skorzystać z życia 🙂

a teraz sprzedałam chłopców do mojej mamy a sama szykuję się na wesele 🙂 nie chce mi się iść ale za późno żeby odwoływać 🥴

A właśnie coś czytałam, że 2 dziewczynki posłałaś 🙂 Ale to jak? obie posłałaś do jednej klasy? czy jedna zerówka a druga 1 klasa?

Szkoda, że teraz 6-latki obowiązkowo do szkoły mają iść:P Bo miałam plan, że jak Kuba pójdzie mając 7 lat to wcisnę razem z nim Mateusza jako 6-latka:P i miałabym dwóch naraz z głowy 😁 no ale.. 5 lat na 1 klasę to moim zdaniem za wczesnie więc takiego myku nie zrobię:P

julcia napisał(a):
GoGr ty tez przeciwko mnie:P hahah to milej zabawy 🙂

wybacz:P może to ze wzgl na mój wiek ale mam bardzo egoistyczne podejście do macierzyństwa 🙂:P

nie dziękuję oczywiście:P

p.s. nie mogę narysować kreski nad okiem:P chyba nigdzie nie pójdę:P:P