Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum dla mam

Kasia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 350
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

heloł :*

właśnie wstaliśmy 🙂 wesele udane:P wróciliśmy po 4 🙂
no i rosołek.. jak najbardziej:P ale ja piernicze - nie gotuję dzisiaj:P

A niedługo po dzieci:P 🙂

miłej niedzieli 🙂

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Tak jak patrzę to widzę, że nie tylko ja mam dzieciaczki z niewielką różnicą wieku 🙂

Na dzień dobry się powinnam przedstawić:P Gośka, lat 22, mężatka 2 dzieci 😁
Kubuś jak już wspominałam miał być 26 lipiec był 5.08.2009 🙂 młodszy Mateusz - 12.11.2010 🙂 No to chyba tyle:P

jak minął dzień? 🙂
ja też mam dzieci w przybliżonym wieku bo tylko 1,5 roku różnicy 🙂 starszy Marcel ur 14.07.2009 i Patryk 22.01.2011 ja mam na imię Kasia i mam 26 lat

• Mamusie
GoGr napisał(a):
heloł :*

właśnie wstaliśmy 🙂 wesele udane:P wróciliśmy po 4 🙂
no i rosołek.. jak najbardziej:P ale ja piernicze - nie gotuję dzisiaj:P

A niedługo po dzieci:P 🙂

miłej niedzieli 🙂
ja wczoraj też wróciłam z wesela 🙂 było super, wybawiłam się 🙂

Kasia i jak Twoi chłopcy? zazdrośni o siebie?
Jak starszy brat przyjął młodszego?
u mnie chłopaki bardzo dobrze ze sobą współpracują głównie wtedy kiedy ja powiem, że czegoś nie wolno:P
Szał normalnie...

Dzisiaj ze starszym mam umówioną wizytę u logopedy i mam problem bo nie mam z kim młodszego zostawić 😞 a zabieranie go z nami będzie się mijało z celem... :/ mam jeszcze jakieś 3 h żeby coś wymyślić..

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Kasia i jak Twoi chłopcy? zazdrośni o siebie?
Jak starszy brat przyjął młodszego?
u mnie chłopaki bardzo dobrze ze sobą współpracują głównie wtedy kiedy ja powiem, że czegoś nie wolno:P
Szał normalnie...

Dzisiaj ze starszym mam umówioną wizytę u logopedy i mam problem bo nie mam z kim młodszego zostawić 😞 a zabieranie go z nami będzie się mijało z celem... :/ mam jeszcze jakieś 3 h żeby coś wymyślić..
na początku marcel(starszy) był mocno zazdrosny ale z każdym dniem było już coraz lepiej, teraz razem się bawią, starszy młodszego już nigdzie nie zostawi, lubi go rozśmieszać i wogóle jest fajnie ale czasami zdarzy się że go uszczypnie albo uderzy

to tak jak u mnie 🙂

Byłam dziś z Kubim u logopedy:P dowiedziałam się, że jestem przewrażliwioną panikarą, i że babka nie rozumie po co ja z Kubą poszłam do niej 😁
stwierdziła, że na "r" ma jeszcze czas ale dla mojego spokoju pokazała parę ćwiczeń na pionizację języka (przyszła synowa mi za to podziękuje:P) a poza tym to babka nie mogła wyjść z podziwu jaki Kuba rozgarnięty i rozgadany 🙂 aż miło:P 😁

heej 🙂
a u mnie Kubuś poszedł z babcią na "rajmak":P, Matiszka śpi a ja szukam motywacji żeby się wziąć za coś 😞 drugie pranie w pralce, stos prasowania.. w domu burdel na kółkach :/ no ale 🙂 damy radę!

a obiad? hmmm... mnie chodzi leczo po głowie 🙂 i może w końcu je zrobię:P

• Mamusie
GoGr napisał(a):
heej 🙂
a u mnie Kubuś poszedł z babcią na "rajmak":P, Matiszka śpi a ja szukam motywacji żeby się wziąć za coś 😞 drugie pranie w pralce, stos prasowania.. w domu burdel na kółkach :/ no ale 🙂 damy radę!

a obiad? hmmm... mnie chodzi leczo po głowie 🙂 i może w końcu je zrobię:P

ja leczo juz robila z 10 razy w ostatnim czasie heheh wiec jakos nie bardzo jeszcze raz no ale chetnie ostapie ci cukinie hahahah

no a ja właśnie w te wakacje może ze 2 razy tylko zrobiłam a obydwoje z mężem uwielbiamy:P

jeśli zaś o cukinię chodzi to mam prosto z babcinego ogródka 😁 mama mi namiętnie oddaje bo już nie mają co z niej robić:P

• Mamusie
GoGr napisał(a):
no a ja właśnie w te wakacje może ze 2 razy tylko zrobiłam a obydwoje z mężem uwielbiamy:P

jeśli zaś o cukinię chodzi to mam prosto z babcinego ogródka 😁 mama mi namiętnie oddaje bo już nie mają co z niej robić:P

a jakie robisz leczo z samych warzyw czy z mieskiem???

• Mamusie
julcia napisał(a):
leczo hmmm daaaawno nie robilam:P za mna chodzi fasolka po bretonsku ale to moze jutro mama mi fasole przyslala z polski wiec zrobie 🙂 a dzis u nas zupka kalafiorowa maz bedzie marudzil hihihhi bo on miesozerny zje zupe i mowi teraz daj mi jesc:P

hahahaha skad ja to znam z zup tylko fasolke po bretonsku uznaje 🤪 🤪

a co do lecza to ja z piersia z kurczaka robie

• Mamusie
hej dziewczynki

super masz chlopcow 🙂 a u nas dzis ponuro pogoda straszna wczoraj wialo jak cholera maly juz od 3 dni nie byl na dworze 🥴 bo ja nie moge dziwgac wogole nie ruszam sie z domu bo boje si po tym krwotoku maz przychodzi po 15 z pracy musi ogarnac chatke a i pogoda nie na spacery zwariuje siedziec w domu