Skocz do zawartości

Pazdziernik 2009...:):):) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 425
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Kochane 😘 😘 😘jestem jestem... 😘 😘 😘 😘a jutro wolne....wiec dlugi wekend mam... 😜 😜 😜bardzo sie ciesze... 😆 😆 😆u nas wszyscy zdrowi...na szczescie... 🙂 🙂 🙂Gracjan coraz madrzejszy...az sie nie moge nadziwic kiedy on mi tak urosl.... 🙂 🙂ja zmeczona ale i zadowolona z kontaktu z ludzmi...no i dodatkowe pieniazki ktorych nigdy za wiele... 🤨Monia i jak sytuacja z praca u ciebie>>>?mam nadzieje ze ok...szkoda maluszkow samych zostawiac... 😞ale w Polsce tak jest... 🤨zreszta w Anglii tez pomalu wszystko ukrocaja dlatego poszlam do pracy... 🤨no zycie ciezkie jest...czasami to mi czasu na nic nie starcza i chcialabym zeby noc trwala dluzej aby sie pozadnie wyspac....ah co tu gadac same wiecie jak to jest... 🤨ale damy rade kto jak nie my kobiety 🙂 🙂 🙂buziaki 😘 😘
ps.Monia ja to z moim tez mamy ostatnio jakies spiecia...czasami to wolalabym byc sama... 🤨

hej...kurcze Gracjan ma goraczke...normalnie az sie trzese ...znowu choroba,oby nie...dalam mu panadol bo mial 38,5 i narazie przeszlo...innych objawow brak...boje sie co bedzie dalej... 🤨 🤨 🤨moze to na zeby.... 🤨 🤨 🤨
My do PL nie jedziemy...z jednej strony mi smutno a z drugiej unikne zamieszania swiatecznego ktore panuje u mojego M. w domu... 🤨 🤔 🤔
Mysle zeby kupic Gracjanowi takiego laptopa zabawke...bo mu sie nasz ciagle podoba ... 🙃 🙃
Mlody wciaz nie korzysta z nocnika...probuje go naklonic ale dupa jasiu...nie chce....chyba musze poczekac i nie zmuszac go???jak myslicie???buziaki 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
Malinko no to trzymamy kciuki zeby Gracjanek jednak nie zachorował 😉....możefaktycznie zęby albo od brzuszka....a kaszle albo kicha?
Malinko my tez zamówiliśmy laptopa myszkę miki i taki namiot z tunelem...ale jeszcze nie dotarł,więc nie wiem jak to wyglada i czy sie mu spodoba 🥴.....
Słyszałyście ,ze naukowcy odkryli,że paracetamol w duzych dawkach jest bardzo szkodliwy?.... 😮....a przeciez np.w Anglii go kobietom w ciąży zapisują 🥴......
Mój Kacper poszedł obok do pizzeri,bo Geslerowa tam szalała i rewolucję robiła wczoraj...... 😁.....w połowie marca mają ten odcinekemitowac....wysłałam go na przeszpiegi i,ze mam mamusi coś przynieść do degustacji.....i zmieniła nazwę z campo di fiori...na.....laboratorium 😮

Siemka... 🙂
U nas goraczka u Gracjana dalej...i narazie innych objawow brak,teraz ma 37,7...czekam...spadnie czy sie zwiekszy... 🤨najgorsze ze ja mam wtym tygodniu drugie zmiany
buziaki... 🙂
ps...Gracjan wczoraj zalapal slowo spadaj...bo ja do mojego mowie spadaj,..a Gracjan powtorzyl...ups... ☺️

• Mamusie
maxara napisał(a):
siemka
Malinko no to trzymamy kciuki zeby Gracjanek jednak nie zachorował 😉....możefaktycznie zęby albo od brzuszka....a kaszle albo kicha?
Malinko my tez zamówiliśmy laptopa myszkę miki i taki namiot z tunelem...ale jeszcze nie dotarł,więc nie wiem jak to wyglada i czy sie mu spodoba 🥴.....
Słyszałyście ,ze naukowcy odkryli,że paracetamol w duzych dawkach jest bardzo szkodliwy?.... 😮....a przeciez np.w Anglii go kobietom w ciąży zapisują 🥴......
Mój Kacper poszedł obok do pizzeri,bo Geslerowa tam szalała i rewolucję robiła wczoraj...... 😁.....w połowie marca mają ten odcinekemitowac....wysłałam go na przeszpiegi i,ze mam mamusi coś przynieść do degustacji.....i zmieniła nazwę z campo di fiori...na.....laboratorium 😮

cześć kochane 😆
Maxara to trzeba się było pchac do restauracji i pomachać nam z telewizora 🤪 🙃 🤪
u nas ze zdrowiem dzięki Bogu ok czego i Wam życzę coby choróbska precz poszły
teraz szykuję się na wizytę kontrolną z Tośką tak więc zajrzę później
buziaki i miłego dnia 😘 😘 😘

• Mamusie
witam
No i jak po Mikołajkach?
Oliś wczoraj zrobił pierwszy samodzielny podwieczorek
Podaję przepis Oliwiera:
Bierzemy deskę do krojenia....mama daje nam jakiś tępy nożyk....Siekamy na desce jedną delicję...posypujemy to cukrem...i zajadamy....Oliś był zachwycony,ze sam sobie zrobił am am....heheheh.....
No i dzisiaj dałam mu pierwszy raz w żyiu grysik na mleku ...kozim.....ale zjadł i mu smakował....polaliśmy to soczkiem malinowym i dało sie zjeść......tylko Mama nawet nie spróbowała......Podobno kozie mleko jest rewelacyjne właśnie przy chorobach górnych dróg oddechowych...
Mam pytanie do Was:Myślicie,ze jak mam litr tego mleka to mogę mu je zamrozić w porcjach?....bo nie zje od razu,a sie zepsuje i tak sobie pomyślałam,że jak swój pokarm zamrażałam to może i kozy?.....Zobacze w ogóle czy mu nic po nim nie bedzie w sensie wysypki czy dolegliwości brzuszkowych...ale myśle,ze nie,bo i tak rozcieńczyłam to mleko wodą

• Mamusie
no proszę Gratulacje Oliś 🤪 🤪 🤪
ech kiedy te chłopaki urosły co??? 😮
jak zakładam niektóre rzeczy po Bartku Tosi to nie chce się wierzyć jak ten czas zapindala 🙃
z mlekiem kozim nie pomogę ale to chyba tak jak nasze? 🤔 chyba że ono jest już przetworzone?
naprawdę nie wiem...
a mój czort boi się mikołaja 🤪 bo mu powiedziałam że niegrzeczne dzieci rózgę dostają ☺️ 😮 ale do bucików poleciał hihi i zadowolony że coś znalazł

a brój ech....

ostatnio wlazł na samochód i rymsnął głową na podłogę a guza ma we wszystkich możliwych kolorach 😮,porysował mi ściany długopisem a drzwi mazakami tak więc na wiosnę przymusowe malowanie 😜 😁
ale za to nauczył się rysować kółeczka i ostatnio promyczki i wychodzi słoneczko które najchętniej rysuje na....mamie 😮 🙃

buziaki dla Was i chłopaków 😘 😘 😘

Hej...ale tu cichutko... 🤨ja az do nowego roku mam wolne...wiec mam teraz wiecej wolnego czasu... 🙂gracjan zasnal miw wozku i spi dalej w domu...rozebralam go i nawet nie poczul hi 🤪uwaga 26 grudnia lecimy do PL jednak... 🤪 🤪 🤪co tam u was???dalej odzywac sie kobiety... 😘 😘 😘

• Mamusie
hej babolki 😜
a ja jestem chora - rozłożyło mnie okrutnie i przez kaszel już trzy nocki zarwane
grunt że dzieciaczki zdrowe 😆
pomalutku przygotowania do świąt - prezenty już są - dzisiaj wysyłam kartki no a potem zostanie pichcenie no i ubieranie choinki
Bartoś ostrzyżony wygląda jak łobuz - jak się na niego spojrzy to wiadomo UWAGA BROJĘ 😁

miłego dnia 😎

• Mamusie
Siemka
Ja dosłownie na chwilkę ,bo farsze robie do pierogów i uszek....Dom wysprzatany...3 dni masakry...normalnie ARMAGEDON...ale radość teraz niesamowita
Moniczko zdróweczka dla Ciebie
Malinko dla Was również i super,ze jednak świeta w Polsce będa
Buziaki i miłej serdecznej atmosfery przedświatecznej

• Mamusie
Monia chyba wpadnę na pierogi mniam 🤪 😉 🤪
u mnie też szykowanie do świąt
dzisiaj pakowanie prezentów zaraz po tym jak wrócę z wywiadówki grrrr,,,, mam nadzieję że nie będę wściekla 🤪
ze zdrowiem już lepiej całe szczęście a i dzieciaczki się nie zaraziły
byłyście już na bilansie dwulatka? ja jakoś nie mogę się wybrać i pewno dopiero po nowym roku zajdę
miłego dnia 😘

• Mamusie
siemka
Mon ja byłam na bilansie już dawno....ale kurcze nawet nie zapytałam ile ma wzrostu ☺️....bo waży jakieś 14 kilo 🙂......a tak to ok z nim 😁....w niektórych aspektach życia aż za bardzo....Strasznie pyskuhje....wszyscy są ba...ba ...ba....mama ba ...tata ba....babcia ba....siuly(szczury)ba..i ciągle do mnie spokój mama....ziaknij sie(zamknij sie) 😁....
Aha mam zwierzyniec w domu..karmę dla zwierząt to torbami nosze 😁....
więc
1-dwa psy-rasa american pit bull terier-Thoro i Borys-ale oni mają po 6 lat juz
2-kota 3 letniego Hesa
3-jakieś 20 lub 30 rybek-bez imion 😁
4-kraba bez imienia mieszka z rybami
5-dwa szczury brat kupił 3 dni temu-samice i samca(będą sie p....na potęge 😁)
6-mój starszy synuś jutro kupuje(wymusił na mnie na gwiazdkę)....żółwia 😮
7-papuga zdechła
8-świnia morska zdechła 😮
9-o dzieciach nie wspomnę 😮
Dziewczyny ja jak wchodzę do zoologicznego to pół sklepu wynosze,bo karma dla tego....i dla tego...i dla tego i do masarni po kości dla psów....a moje psy to opie......8 porcji z kurczaka na raz....+sucha karma dla psów....dla kota puszki tylko z ryba je 🤢....Powoli mnie to w.....
A Wy macie jakieś zwierzeta?....bo u mnie arka Noego 😁
2

• Mamusie
Haha maxara to się uśmiałam 😁
Ja ze zwierzątek to mam tylko rybki. Ale miałam psa,szczurka,papugi,kanarka,koszatniczkę oczywiście nie na raz,a teraz choruję na kotka
a TWoje pieski niezły apetyt mają heh
dzisiaj sprzątałam pokoje dzieciaków 😮 cały dzień mi to zajęło
całe zamieszanie przedświąteczne juz mi bokiem wychodzi a wszystko na mojej głowie

buziaki kochane

Hej Kochane! 🙂
Zycze Wam pogodnych i Wesolych Swiat.... 😘 😘 😘 😘 😘:kisspisze juz teraz bo pewnie juz pozniej nie bede zbytnio miala czasu.... 😞 😞w poniedzialek wylot do Pl...ale sie ciesze...odezwe sie jak bede na miejscu...buziaki 😘 😘 😘

Hej babeczki 🙂sory ze sie nie odzywalam.... ☺️jakos tak nie mialam weny a poza tym znowu przeziebiona jestem i czuje sie jednym slowem hu....wo.... 🤨gracjan na szczescie jako tako sie trzyma troche kaszle i ma lekki katar ale nie ma tragedi.... 🙂my juz w sobote wracamy do Angli...w Pl wyszalalam sie za wsze czasy hi...sylwester tez w miare udany...ale jestem bardziej zmeczona niz to warte i w sumie juz chce wracac... 🙂a co tam u was???jak wasze szkraby...?buziaki dla was i maluchow 😘 😘