Skocz do zawartości

Pazdziernik 2009...:):):) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 425
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tak to jest z tymi przedszkolami....bez znajomości ani rusz 😞
Ja jeszcze w tym roku się wstrzymałam z przedszkolem ze wzg na to,ze często choruje .......ale za rok od 4r,ż chyba już pójdzie,bo dzik mały rośnie 🤢
U mnie remont w domu 😮....i jakby to Magda Gesler powiedziała-SYF...KIŁA I MOGIŁA 😁

Hej...
a mi Gracjan od dwoch nocy wybudza sie z placzem i ciezko go uspokoic... 🤨dzis ze cztery razy musialam do niego wstawac...
co to moze byc?
moze za duzo bajek oglada...dzis mu nie wlaczylam ale oczywiscie upomina sie bardzo... 🤨
nie wiem...i wciaz ma krostki na policzku....nie schodza...to juz z cztery tygodnie bedzie... 😲
pozdrowionka 😘

• Mamusie
siemka
Malinko ja ostatnią noc mam całą nie przespaną -budził się co 15 min i kursował z mojego łóżka do swojego,beczał i sama już nie wiem co wymyślał,ale rano go na wymioty brało i kupsko zrobił po pachy takie śmierdzące ,ze 🤢....także pewnie go brtzuch bolał w nocy,bo u niego jest tak,ze jak mu nic nie jest to w ogóle sie w nocy nie budzi,a jak widzę ,ze wieczorem np.obudził się z płaczem lub w nocy świruje to zawsze albo ucho,albo gardło albo brzuch 🤢.....A cygan mały -pytam się g rano CO CIĘ SYNKU BOLAŁO?,a on GADEŁKO 😁-kłamca mały.....
Malinko zrób Gracjankowi zdjęcie tych krostek to ocenimy na co to wyglada 🙂.....Oliwier też ma na nosie jakiegoś syfka tzn,taką malusieńka purkawke 😁
Pozdrawiam

Dobra dziewczyny prosze was o ocene tych krostek na buzi Gracjana:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/85/img1921jg.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/1368/img1921jg.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/827/img1923tc.jpg/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/569/img1923tc.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
siemka
Jak dla mnie to jakieś uczulenie......czegoś musiał policzkiem dotykać.....Nie zmieniłaś proszku?....albo kocyc albo pościel....może śpi na tej stronie i podrażnia policzek.....Chyba,że go coś ugryzło,ale nie sądzę,bo to wygląda właśnie jak uczulenie....Oliwier często ma tak jak go Tatuś tarmosi swoim kilkudniowym zarostem,ale szybko znika....
Posmaruj mu jakąś maścią na uczulenia-ja polecam cutivate-zarąbista....ale jak nie masz to jakąś inną.....
Ale Malinko ja nie jestem lekarzem 😉....także jak Cię to martwi to zapytaj lekarza,ale ja bym się tym na Twoim miejscu nie przejmowała 😉...
Pozdrawiam

• Mamusie
siemka
Jak tam u Was?
U nas upał straszny 40st w słońcu 😮
Oliś biega w krótkich spodenkach i podkoszulku.....
Muszę Wam napisać co wczoraj ten diobeł zrobił....Moja Mama została z nim,bo ja pojechałam mdo pralni i mówi,ze wziął tel i jakiś numer wykręcił i się cieszy...Mama wzięła słuchawkę,a tam jakaś laska-CHCESZ CZARNĄ CZY BLONDYNKĘ?.....JEŚLI MASZ OCHOTĘ NA....TO WYKRĘĆ 9....JEŚLI NA MAŁE CO NIE CO WYKRĘĆ 8.....nosz ku...ten szatanek zadzwonił sobie na sex tel 😁....
Ja już wysiadam przy tym dziecku 😁
Powiedzcie mi jeszcze czy Wasze Brzdące jeżdżą jeszcze w wózku czy za rączke?.....bo mój to masakra gdzieś z nim iść....nie da ręki tylko leci i prosto na ulicę.....do sklepu jak go wezmę koło domu to godz idę....albo ucieka albo się pokłada na ziemi 😮
A My z Mężem jutro idziemy na Chrzest jako Rodzice Chrzestni do Chłopczyka 🙂....To mój drugi juz chrześniak ,a Męża 3 😁
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO WEEKENDU I SŁONECZKA!!!!
😘 😘 😘 😘 😘 😘

Hejka 🙂
U nas zimno i od okolo trzech tygodni dzien w dzien pada...gdzie ta wiosna...chyba do angli w tym roku nie przyjdzie... 😞Maxaro zazdroszcze pogody... 😉moze przeslij troche myslami do mnie... 😉
Olis jest fajowy...ladnie juz mu panny w glowie hi 😉 😜
Gracjan jeszcze w wozku jezdzi...ale czasami i za reke chodzimy...tylko ze jak juz wyczuje ze mu pozwole isc bez reki to potem tez glupawki dostaje...tez by na ulice polecial,wogole nie patrzy...ale co sie dziwic 2,5 latki sa nie obliczalne... 😲
A ja do pracy w tym tygodniu chodze na rano...i nic mi sie nie chce... 🤨
I dzis powinnam dostac okres a tu narazie cisza...i kurcze mam cholerna zgage jak z Gracjanem przez cala ciaze mialam...wiec moze moze....ale brzuszek pobolewa i sikam co chwile wiec pewnie @ przyjdzie... 🤔

A co tam u was ???? 😘 😘 😘pozdrawiamy z Gracjankiem 😘 😘 😘

• Mamusie
witajcie 😎
mamciu Malinko masz tu szybko trochę słońca 😉

u nas słonko jest choć od wczoraj wieje 🤔
Bart dzisiaj w pieluszce rano chodził i zawołał że chce kupkę na nocnik 😮 🤪 - jakieś postępy hihi
z wózka nie chce już korzystać i ciągle biega 😮 za nim nadążyć to nie lada wyczyn 😉
ja niestety dzisiaj do pracy i potem tylko piątek 😎
pozdrawiamy serdecznie 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
A u nas upałów ciąg dalszy....kurcze normalnie w Polsce to są od kilku lat tylko 2 pory roku-lato i zima....miesiąc temu śnieg prał,a teraz tropiki 😮.....fajnie ,że tak jest tylko ja się boję,ze w wakacje kicha będzie przez to 🤢
Oli też 0 jakichkolwiek zahamowań....on też leci i nie patrzy.....pod auto....na drabinę...na okno...my klamek w oknach już nie mamy jak w psychiatryku 😁.....a upały mu w ogóle ni straszne...lata cały dzień ,5 min nie siądzie.....nogi już tak zobijane ,że zaraz miejsca nie będzie na nowe,ale nic nawet nie zapłacze tylko wstaje i leci....lody wpieprza codziennie 🥴
POZDRAWIAM
Malinko telepatycznie Ci słonko wysyłam 😘

• Mamusie
cześć
A co tu taka cisza?
Wypoczęłyście?
U mnie pogoda do d....się zrobiła i siedzimy w domu 😞
Jak Maluchy?
U nas spoko...Oli łobuzuje jak zawsze...z chodzeniem za rączke coraz lepiej....bo do zimy jeszcze planuję używać wózka....pózniej wiadomo sanki itp...a od przyszłego roku już nóżki...
Ostatnio na tapecie mamy słowa...mogę widzieć?...a po cio?....nie,bo nie...itp....
A teraz go właśnie położyłam na drzemkę i słyszę płacz straszny....wchodze,a ten sobie z kosza z praniem moje stringi wyciągną ☺️ i założył tak jak kamizelkę od tyłu....no myślałam ,ze się posikam ze śmiechu... 😁
A włacha ile śpią w dzień Wasze Dzieciaki?....bo Oli ostatnio tzn.jak te upały się zaczęły śpi po 2 lub 3 godz 😮,a dawniej godz i już gotowy.....no ,a wieczorem to tak 19 lub 19.30
Pozdrawiamy i zdrówka dla wszystkich
Moni co u Tosi i Barta(zgrzeczniał? 😜)
Malinko jak Gracjanek zeszło to z policzka?
😘 😘 😘 😘 😘 😘

Siemka 🙂
Oli to niezly agent jest widze... 😉ale chlopaki tak maja ze ciagle cos kombinuja,Gracjan tez w miejscu nie usiedzi i wszedzie go pelno... 😆
Ja dzis do pracy na popoludnie...eh jak mi sie nie chce...ale jak trzeba to trzeba... 🤨
Gracjan tez gadula sie zrobil...u nas przewaza teraz...a co to?a czy to np. mleko?praktycznie wszystko powtarza... 🙂ale nocnik dalej nie...!juz wysiadam przy nim...nie chce ikoniec... 🤨
A krostki jeszcze ma na policzku...wydaje mi sie ze jest ich mniej ale ciagle sa... 🤨
Co do spania w dzien to Gracjan juz dawno nie spi wcale...raz czy dwa mu sie sie zdarzylo z miesiac temu 🙃to Maxaro masz farta hi 🙂 🙂 🙂 🙂troche spokoju zawsze masz i czasu dla siebie 😉
pozdrowionka 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
Malinko Oliwier też a przeproszeniem jak krowa leje w gacie 🤢...i nic sobie z tego nie robi....stanie na środku sklepu i dawaj 🤢....jeszcze mu się nie zdarzyło mnie o tym poinformować....ale jak się go zapytasz jak masz Oliś wołać....to na bezczelnego mówi Mama siku!!!!....a mi tak leje w gacie.....J a już nie wiem co robić....
Pozdrawiam

Hej hej...nocka do bani nie moglam spac i mlody cos sie krecil i w dodatku wstal o 7 rano... 🤨a ja pozniej do pracy kocham to normalnie... 🤨
ja dzis na etapie oswajania z nocnikiem Gracjana...siada w spodniach narazie...mam nadzieje ze pomalu do przodu...i ze wkoncu zacznie sikac na nocnik... 🤨
buziaki 😘

• Mamusie
u mnie oswajanie wygląda tak że Bart biega z gołymi orzeszkami hehe... no jak mu majty albo portki założę to nie kontroluje 😮
a potrafi też jak jestem w pracy perfidnie się zdoić bądź to drugie na łóżko albo podłogę 😮 😮 😮
mały terrorysta w ogóle mi rośnie ech....
na dzień dobry dostaję kopniaka z rozkazem "mleko mi zrób" 😮
a potem kolejny kopniak "włącz mi bajki" 😮
matko jestem zestresowana przez własne dziecko 😮 😮 😮 😮

do tego coś z m się nie dogadujemy ostatnio.... bo nerwowy jak osa 🤢
nawet jego mama ostatnio nie wytrzymała - dużo by pisać
ale że wyjechała mi z tekstem "bo ja to z dziećmi w domu byłam aż dorośli" to zabiło we mnie wszelkie dobre uczucia 🙃
noż k.....wa ja do pracy poszlam bo mi się nudzi chyba............
ja pi.....lę ja chyba nie z tej bajki wyskoczyłam
jeszcze troszeczkę i usłyszę że zrujnowałam życie jej syna 😮 😮 😮 🤢 🤢 🤢

mam powoli dość
a dzisiaj m wyskoczył jeszcze że z kolegą do burdelu pójdzie 😮 nieeeeeeeeeee ja chyba debil jakiś jestem co wierzy we wróżki jakieś...... 😮

• Mamusie
HEJ HEJ
Moni rozumiem Cię,bo chłopy to straszne sk.........(mam nadzieję ,że moi synalkowie tacy nie będą 🤢)....Mój palant też nieraz mnie burdelem straszy jak go na przetrzymanie biorę....a ja mu na to TO IDZ!!!!! 😎.....Oni są jacyś nie wiem bez skrupułów ,pie....wszystko ,żeby im tylko dobrze było.......A co do teściowej to ją pogoń....Ja swoją raz do roku widuję i moje dzieci też.....i mam spokój......
Pozdrawiam

• Mamusie
siemka
Co się dupencje nie odzywacie nic?
Jak tam
Ja się załamuję powoli tą pogodą...zimno...wiatr....deszcz....zaczęliśmy od nowa w centralnym grzać,bo kosa jak nie wiem co......
Dzieci zasmarkane,kaszlą....a szkoda gadać......Zrobiłam Oliśkowi miodek majowy....wiecie taki z mleczy.....sama zbierałam na skałkach 😎...ale pyszny,w smaku jak miód wielokwiatowy....dodaję mu teraz do herbatki....Malinko Ty sobie mozesz zrobić dla Gracjanka-super na przeziębienie....tylko musi być z majowych mleczy....Dam Wam pózniej linka
Jeszcze chce zrobić syrop sosnowy....sok malinowy i z pigwy....ale to już latem....Tylko k.....teraz potrzebuję sosnę,bo ma byc też majowa i nie wiem jak wyglada ☺️
Krzesełko już wywaliliśmy niemowlęce...i kupiliśmy mamuta z ikei,bo zle mu się jadło przy stole dużym
Powoli zakupy na dzień dziecka robie...
A ha czym się najchętniej bawia Wasi chłopcy?...
Oliwier to kujon i on najchętniej lubi jak sie mu czyta....no kredki też coraz chętniej...tylko ,ze je zjada...a kupiłam mu takie fajne grube bambino-jak dla mnie najlesze z dotychczasowych
Ostatnio był u Męża kumpel i piwko pili,a ja mówię idą PIJAKI!!!!!i Oliwier od soboty łazi i mówi POKAZAĆ PIJAKÓW!!!!!a do Krzyśka też cały czas mówi Pijak ☺️.....a ten do mnie,że ja go tak uczę...a wiecie jak dziecko łapie każde słówko....No i może dobrze....trochę sie będzie hamował z tym piwskiem....
Pozdrawiam i miłego dnia