Skocz do zawartości

Pazdziernik 2009...:):):) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
siemka
Super Malinko ,że Ci się poprawiło samopoczucie,bo widać to po tym jak piszesz 😎....A Gracjan grzeczny w sklpach,że go tak śmiało na zakupy zabierasz 😮,bo mój to diablisko....goni po sklepie....szał normalnie,ale nic na szczęście nie wymusza....ewentualnie o lizaka przy kasie się kłóci...i ulegam czasem 😜
Moni 100 lat dla Tosi,ale zleciało...pamiętam jak dziś jak pisałaś,ze robiłaś test i sa 2 kreseczki....chodzi już LALA?
U Nas kosa ...nie wychodzimy z domu praktycznie,bo wieje,leje od 3 dni 😞
Kupiłam mu zestaw ciastoliny i układankę taką nabijankę żeby się czymś zajął 😮....róznie to jednak jest...bo wszystko na 5 min...
Malinko,a jak Gracjan z pampersami?
My juz przez dzień nie nosimy w ogóle od chyba 2 miesięcy czy wiecej....na noc zakładamy i na dzień na drzemkę.....ale ostatnio regres ma ,ze masakra....leje gdzie popadnie...i znowy cały kosz prania codziennie 😮....Mąż mówi,ze to takie ostatnie podrygi,ze nie siurał...pózniej znowu awaria i ,ze teraz już pewnie powinien być spokój....OBY OBY 🥴....no i z kupa jaja są ,bo za cholere nie zrobi ani do nocnika,ani do toalety....ani nawet pod krzaka próbowałam....nie uwierzycie ale o jeszcze ani raz od urodzenia mi kupy nie zrobił do nocnika....albo pampers albo majty 🤢....No i jak były upały to szedł gdzieś po garaz albo za dom....kupsko walił w gacie i jeszcze bezczelnie podskakiwał żeby wylecialo nogawką 🤢....posikałybyście sie jakbyście to widziały jak szympans i uciekał od kupy i wołał....MAMO ZESRAŁ OLIŚ! 🥴
Maciejakąś radę na to?
Pozdrawiam

• Odpowiedzi 425
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ach maxaro Gracjan dalej w pampersy leje...kupilam mu ksiazeczke fajna o nocniku...nawet mu sie spodobala...ale juz pomalutku do kibelka robi podchody...raz za mna do ubikacji wszedl i mowi:mama dalej rob siusiu a ja do niego ze mama nie chce ty rob siusiu,to zaczal spodnie sciagnac,pampersa sciagnal...a ja do niego to siusiaj jak tata siusia...zlapal pitolka i probowal ale mu sie chyba siku nie chcialo....hi...ale dwa razy juz tak mial wiec licze na cud....o wlasnie nawalil kupsko w pieluche...oj maxaro ja ci nie poradze z ta kupa....moze cos monia....sprobuje.... 🤨
wlasnie sie dowiedzialam ze przez jeden dzien chorobowego ktore sobie kiedys wzielam podobno robote stracilam...WDF...???to nie sprawiedliwe...i juz moj humor prysl jak banka mydlana...moj dzwonil ze tez ma jakies problemy w pracy...oj mam zle przeczucia.... 🤨 🤨 🤨 😞 😞 😞

• Mamusie
cześć kochane
u nas czas tak zapierdziela że nie wiem w co ręce włożyć 😮
odkąd poszłam do pracy tak sie nie mogę porządnie zorganizować ech...
Maxara Oliś broi hihi - z kupą nie wiem w sumie co doradzić...Bartek też miał taki czas że srał gdzie popadnie 😮 a ja mu tłumaczyłam że to nieładnie ,że taki duży chłop do kibelka powinien jak wszyscy i jakoś przestał
teraz pamper tylko na noc bo jeszcze nad tym nie panuje przez sen
w ogóle taki niegrzeczny 😮 🤢 wczoraj trzasnął babcię pięścią w brzuch 😲 i Tośkę przy każdej sposobnosci szturnie,kopnie albo popchnie ech...i skąd takie pomysly????

pozdrawiamy Was serdecznie

Malinko i jak tam praca? w ogole szok jak czasami traktują ludzi - włąscicielom to się wydaje że mogą z ludźmi co chcą a gdzie jakiś szacunek?u mnie w robocie tak samo 🤢 że aż się nie chce chodzić tylko co zrobić jak trzeba?

• 2 tygodnie później...
  • Mamusie
łoo a tu cisza 😲
co u Was? szkoda że lato już się kończy,przyzwyczaiłam się że starszaki w domu-zawsze więcej mogłam zrobić 🙃
niedługo urodziny naszych smyków - macie pomysł na prezent? zupełnie nie wiem co temu mojemu szogunowi kupić ech....

pozdrawiamy i ślemy buziaki 😘

Hej 🙂ja jestem czytam...ale brak weny znowu u mnie... 😞zostalam oficjalnie bezrobotna...i stwierdzilam ze nie ma sprawiedliwosci n a tym swiecie... 😞bylam wczoraj w pracy innej bylo ok ale zmianowo wcale mi nie pasuje...nie mam z kim gracjana zostawic...a pieniadze kiepskie i niani sie nie oplaca brac... 😞wiec dalam sobie spokoj bo bym pracowala na to zeby oplacac opieke nad malym a to bezsensu... 😞moj chyba wezmie sobie nocki w pracy zeby troszke wiecej pieniazkow bylo i myslimy o wynajeciu komus jednego pokoju to przynajmniej troche bedzie wiecej na oplacenie mieszkania... 🤨
A tak to u nas nuda...gracjan rosnie broi...ja tez nie wiem co mu na urodzinki kupic...ciuchow pelno ma zabawek tez...to nie mam zielonego pojecia... 🤔
Ja znowu jakas bez zycia...dzis wogole okropnie sie czuje...glowa mi peka... 🤨
Moni no to Bartek dokazuje...Gracjan nie bije nikogo...jak juz to odpycha i mowi:idz sobie albo odejdz... 😉ostatnio byla u mnie kolezanka z cora prawie dwuletnia to taka lobuziara mala...Gracjana uderzyla w buzie i byl halas musialysmy ich godzic... 🤔
Pozdrowionka 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
Oliwierowi przeszło z biciem na szczęście....tylko na Alana 5 letniego bratanka jest cięty i jego tylko leje 🥴
Co do prezentów to u Nas ostatnio nr.1 jest ciastolina ,i puzle takie drewniane 12 elementowe....i myślę jeszcze o piankolinie,bo fajnie wygląda ....Poszukam to Wam linka wrzuce....a tak poza tym to dalej najbardziej czytać lubi tzn.jak ja mu czytam i bazgrać malowanki
Pozdrawiam

• Mamusie
http://allegro.pl/melissa-doug-pojazdy-budowlane-4-puzzle-w-pudelku-i2594995131.html
http://allegro.pl/moon-dough-piankolina-restauracja-foremki-masa-i2531125038.html
llegro.pl/listing/product.php?category=11818&product=NWYxOUpEFAhRRAsLB1BTWAxWBxUTDxA%2BXAITAwEbMWZkaYQ%3D

• Mamusie
malinka24 napisał(a):
Do dupy dziewczyny...z mezem sie pozarlam... 😞 😞 😞mam dosyc...i jak zwykle chodzilo o pieniadze... 😞 😞 😞

o to dołączam do klubu 🥴 ja mam już serdecznie dość m i jego podejścia do życia 🤢
i jeszcze do tego strasznie żre się ze starszą córką 😮
a ja mam już siwe włosy 🤔

i tak ostatnio to mija dzień za dniem w stresie i złości aż się niedobrze robi ech...najlepiej gdybym zapierniczała na trzech etetach i jeszcze miała wszystko w domu zrobione 🤢

• Mamusie
Siemka
Na pocieszenie Malinko powiem Ci,że u Nas jest podobnie.... też mam czasem dość wszystkiego 😞
Faceci są okropni i w często po prostu nie nadają się na ojców....Ja nie raz odnoszę takie wrażenie,że mój to powinien być bezdzietnym kawalerem,bo taki egoista jest ,ze szok....
A szkoła się zaczęła 🥴....Mój Kacper poszedł do 2-giej klasy gimn 😮....stara już jestem....ale czuję się przy nim jak siostra 🤪.....
Monia ,a Twoje starsze w,której są klasie?....z córka to nie zazdroszczę,ale prędzej czy pózniej to Nas czeka....chyba,że z chłopakami jest inaczej...Mój Kacper raczej sie e mną nie kłóci tylko ma taka "faze" teraz ,ze w.....mnie na potęgę swoimi tekstami i głópkowatymi zachowaniami...no i w ogóle nie czuje,ze sie szkoła zaczęła.....Mówie mu bierz sie od razu za naukę zeby ocen pozytywnych nałapać puki mało materiału przerobiliście....a ten tylko o kompie mysli i żeby z domu zwiać ,jeszcze w piłkę pograć....co 2 tyg noe buty muszę mu kupować 😮,bo zaraz podeszwy dziurawe 🤢.....już sama nie wiem czy wiecej problemów z maluchami jest czy z nastolatkami?....ale chyba to samo tylko problemy rózne
Pozdrawiam

• Mamusie
myślę że ze starszakami nie tyle więcej problemów co całkiem inne 🥴
Olka też II gimnazjum a Tomek III - ciekawe co dalej bo ten mój syn to też tylko komputer i siano w głowie 😮 zero zainteresowań ech...nie wiem jaką on szkołę wybierze zresztą on jeszcze też nie wie 🤔
a z m to żygać już mi się chce - wczoraj awantura bo do kompa wieczorem chciałam na chwilkę usiąść no ale mi nic nie wolno za to jemu a owszem bo "się należy" ciekawe k...wa czemu tylko jemu - ja to do garów do dzieci i do pracy - już nawet nie pamiętam kiedy na kawę wyszłam z koleżanką nie mówiąc o czymś innym,sobie to nie pamiętam kiedy coś kupilam i ech mam chyba dziś chandrę - jestem z tym dupkiem już 20 lat i łudzę się naiwnie że kazdy następny dzień może będzie lepszy 😮 😮 😮 czy to ma sens?

Och Monia ja wlasnie przez to sie z moim poklocilam ostatnio...bo prace stracilam to ten dupek za przeproszeniem juz nic mi w domu nie pomaga i przy gracjanie nawet palcem nie tknie... 😞i jeszcze do mnie w domu siedzisz to musisz robic wszystko....oj jak sie wkurzylam to ani naczyn nie pomylam,ani gracjana nie wykapalam...zamklam sie w pokoju na klucz z czteroma puszkami piwa,film sobie puscilam...i troszke sie napilam ☺️ ☺️ ☺️ale bylam zla,dalej jestem... 🤨smutne to ze my kobiety ciagle liczymy na zmiane u naszych facetow...ale ja uwazam ze pewnych nawykow ktore wyniesli z domu nie zmienimy...a my sobie tlumaczymy ze to dla dzieci....zeby bez ojca nie byly...tak moja mama zawsze myslala...meczyla sie z naszym ojcem dla nas...a my ciagle widzialysmy klotnie i pijanego ojca...co to dalo ze byl z nami...a teraz mamy nie ma...a on dalej pije i ma nas w nosie... 🤨tylko najgozej ze to tak ciezko zakonczyc zwiazek...ach 🤨
Monia glowa do gory...ale dam ci rade mysl o sobie,badz dla siebie dobra...zebys ty tez byla szczesliwa... 😘 😘 😘
a sie rozpisalam... ☺️lece z malym na plac zabaw bo cieplutko u nas... 🙂buziaki 🙂

Hej...ja na forum wchodze ale nie wiem co mam pisac...pracy szukam...jutro ide na rozmowe...ale nie wiem czy mi zmiany beda pasowac...bo musze miec jeden tydzien na rano a drugi na popoludnie...hmm...ciezko znalesc odpowiednia prace... 🤨a dzis zmeczona jestem pol dnia spedzilam na spacerku z kolezanka i jej 4miesiecznym synkiem...potem bylam u niej na kawce...i powiem wam ze ponosilam troche jej malucha i bylam w szoku ile to czlowiek musi sie nanosic....ah jak to sie szybko zapomina...kiedy gracjan byl taki malutki... 🤔a tu zaraz trzy latka...tort juz mam zamowiony za wczasu... 😉ale wiecie co...dalej chce drugiego bobasa...moj tez juz inaczej do tego podchodzi...i moze nie dlugo bede sie chwalic dwoma kreskami na tescie....ale narazie nie mysle o tym...jak bedzie to bede sie cieszyc...moze kiedys sie uda...a wogole to Gracjan strasznie do tego kolezanki syna lecial...zagadywal do niego...chcial sie z nim bawic... 😉i ostatnio chodzi za mna i caly czas :mama kocham ciebie 🙂jeju jakie to slodkie slowa... ☺️a jutro siostra z synem 5letnim do nas przylatuje...cos czuje ze dwojka chlopakow...to bede miala wesolo 😲
pozdrowionka 🙂
😘 😘 😘 😘

• Mamusie
nono,to Malinka zapowiada sie wesoło 🙂
a ja ostatnio przeżywam katusze z Bartem 😮
no jak tylko znajdzie sposobność to szturchnie,popchnie Toszkę ech...taki zazdrośnik nie do wytrzymania 🤢
ostatnio pchnał ją aż upadła i przykryl wielką poducha żeby nie było widac 😮 no ale niestety było słychać bo wyrżnęła głową w dywan 😲
w ogóle taki mądrala się zrobił
kolory rozróżnia i kształty a słowa tak dobiera że czasami szczena mi opada 😲
bierze się za pisanie haha - mowi do mnie ze napisał bartek albo komputer a tu same kółeczka hihih
uwielbia malować farbkami
no i żałuję że nie dostał się do tego przedszkola ech...

pozdrawiamy 😜

dziewczyny w poniedzialek zaczynam nowa praca...ale sie boje...ze nie dam rady... 🤨a wogole to mam dzis zajebistego DOŁA...................... 😞 😞 😞 😞jestem ciagle nieszczesliwa.....nie wiem czy kocham mojego meza............pogubilam sie........... 🤨moja przeszla wielka milosc wziela slub w tamta sobote.........poczulam uklucie w sercu.........zabolalo...co sie ze mna dzieje........... 🤨przepraszam ale musialam to komus napisac....... 🤨 🤨

hejka 🤨dzieki Monia 😘kochana jestes 😘
dzis zaczynam nowa prace i oczywiscie zeby nie bylo wszystko idealnie to Gracjan od wczoraj przeziebiony,nos zawalony,kaszel...super 🤨 🤨 🤨nocke mialam z glowy bo nie mogl spac co pol godziny sie wybudzal a na moje proby czyszczenia nosa darl sie w nieboglosy....i rzucal jak jakis dziki...hmm zajebiscie...nawet nie da sobie pomoc...sam juz zapomnial jak sie smarka bo dawno u nas kataru nie bylo...no i sobie przypomnialam ze mam dziecko...ale jestem nie wyspana...ale nic jem sniadanie...pije kawe...staram sie myslec pozytywnie... 😉
co tam u was???? 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
Malinko głowa do góry będzie dobrze 😘
Wiedz,że nie jesteś sama z takimi myślami....Ja mojego chyba tez już nie kocham 😁.....ale w dupie to mam....nie zależy mi już.....czasem tylko żałuję,że się z nim związałam.....i teraz muszę cierpieć ze wzgl.na dzieci......
A to,ze idziesz do pracy to super....przynajmniej nie będziesz słuchać jego zygania,ae on tylko zarabia.....Ja jestem z wszystkiego rozliczana....nawet jak dzieciom cokolwiek kupię....a on jak prze.....kasę to ma wymówke,ze on zarabia....w domu też nic go nie interesuje....dzieci....szkoła w ogóle nic.....i nie sypiam z nim juz 3 miesiące chociaż ciągle mi to wypomina....ale mam to w d.....Jak on mnie tak traktuje to niech sobie k....z.... 😁
Pozdrawiam i zdrówka dla dzieciaczków ,bo to najważniejsze....z resztą damy rade

• Mamusie
maxara napisał(a):
siemka
Malinko głowa do góry będzie dobrze 😘
Wiedz,że nie jesteś sama z takimi myślami....Ja mojego chyba tez już nie kocham 😁.....ale w dupie to mam....nie zależy mi już.....czasem tylko żałuję,że się z nim związałam.....i teraz muszę cierpieć ze wzgl.na dzieci......
A to,ze idziesz do pracy to super....przynajmniej nie będziesz słuchać jego zygania,ae on tylko zarabia.....Ja jestem z wszystkiego rozliczana....nawet jak dzieciom cokolwiek kupię....a on jak prze.....kasę to ma wymówke,ze on zarabia....w domu też nic go nie interesuje....dzieci....szkoła w ogóle nic.....i nie sypiam z nim juz 3 miesiące chociaż ciągle mi to wypomina....ale mam to w d.....Jak on mnie tak traktuje to niech sobie k....z.... 😁
Pozdrawiam i zdrówka dla dzieciaczków ,bo to najważniejsze....z resztą damy rade

o masz...jakbym o sobie czytała 😮 z tą różnicą że nie śpię z m już pół roku 🤢 bo "wyprowadził" się do drugiego pokoju...w ogóle zrobił się taki dziad - tylko się wydziera,awanturuje,piwkuje i dziwi się że się nim nie zachwycam 😮
dobrze że mam moje dzieciaki i na nich mogę przelać całą miłość choć nie ukrywam że brakuje mi takiej czułości jak diabli ech...ostatnio na komedii romantycznej się poryczalam jak głupia ot...
dobrze Malinko że będziesz pracować - ja w pracy na chwilkę zapominam o swoich problemach 🙂
poza tym dzieciaki zdrowe dzięki Bogu - jedynie Bart broi jak mops 😲 hehe
pozdrawiamy serdecznie 😘

• Mamusie
Maxara a testy ma Oliś? powodzenia
u nas zimno brrrrr...ale słonecznie - byliśmy rano na spacerze i zakupach - powrot na III piętro to męczarnia heheh 🙃
maluchy zakatarzone niestety i Tomek też smarkaty 😉 mam nadzieję że na katarach sie skończy
a z m cóż - jakoś chyba coś we mnie pękło i nie chce mi się już walczyć o ten związek 😞 - trudno,ale już mam dość starania się każdego dnia o "kawałek" uczuć,nie chce to nie
najgorsze jest to że finansowo zaczyna się pieprzyć a on nie robi nic żeby to zmienić ech...
no ale dość narzekania 😁
zaczęłam ćwiczyć to się ciut wyżyję zawsze hehe....a i kondycja się poprawia i jakoś tak więcej energii mnie rozpiera 😜
życzę Wam i chłopakom zdrówka na ten jesienny czas i dobrego samopoczucia 😘 😘 😘