Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
helloł 🙂
uff Oliwierowi w koncu kaszel przeszedl rowno 3 tygodnie go meczylo nie wiem czy to zasluga antybiotyku czy tego ze cala jego posciel lacznie z materacem i wozkiem (jak spi w dzien) wystawilam na balkon na ten duzy mroz (u nas bylo -17 rano) ale najwazniejsze ze przeszlo 🙂
🙂

• Mamusie
Biedny Grzesiu... nas poki co sie zadne swinstwa nie tykaja...tfu tfu...

Ehhh, ale ejstem neizadowolona, caly dzien mielismy albo gposci albo ny gdzies jezdzilismy.. i teraz chodze spac tak ok 21.. a moj maz sobie zaprosil kolege z dziewczyna i jest juz 19 30... a ich nie ma.. wiec ciekawe do ktorej beda siedziec 😞((

A normalnie to juz o 19 z Nadia w lozku lezymy... Oni madrzy, bo wszyscy sobie wypija.. a ja bede siedziec, ziewac i patrzec na zegarek o ktorej pójdą... 😞( ale jestem neigoscinna...

Ehhh siedieli do 2...

• Mamusie
hej mamusie 🙂
Ech a u nas Kacperkowi oczko zawialo 😞 wczoraj zaczelo ropiec, pozniej puchlo, robilo sie coraz mniejsze, no i dzisiaj otworzyl tylko jedno oczko 😉 wczoraj bylismy na dyzurze u lekarza i dostal do oczka kropelki biodacyna, dzisiaj juz jest lepiej.
Kasia a u jak tam Grzesia uszko??
Wiesz co no nie wiem, a o ktorej wam pasuje to my sie dostosujemy do was 🙂
Sandra no to dlugo goscie posiedzieli, wspolczuje 😉
jeju moje dziecko powiarowalo ostatnio z jedzeniem, co mu nie damy to mowi ble, masakra jakas, nic nie chce jesc 😞 A jak mamuski wasze dzieciaczki z jedzeniem?

bry 😘

Marzena jak Kacperek?? biedaczek 😘

reszta dzieciaczków zdrowa? 🙂

Sandra współczuję.. pamiętam jak z Kubciem byłam w ciąży (jeszcze przed ślubem) i musiałam znosić imprezy u rodziców 😠 jeszcze mama do mnie potem wychodziła pytać czy wpuszczę M do łóżka 🤪 hehehe

• Mamusie
witam 😁 😁
no ale goscie za grosz wyczucia...
Oliwier poszedl do zlobka pierwszy dzien po 3 tygodniach oczywiscie zaczal plakac na sali bo chcial zebym z nim tam siedziala 🙂
Marzena moj Oli znowu teraz ma olbrzymi apetyt co jakis czas sam mowi ze jest glodny i zjada spore porcje 😁juz nie musze mu wpychac na sile wymyslaniem historyjek hehv ale wczesniej mialam z nim dramat z jedzeniem...
kupilam w koncu laptopa 🙂
http://allegro.pl/matowy-asus-x54hy-b950-4gb-hd6470-windows-norton-i2088315709.html

Gosia nie ciesz się tak.. mi też Kuba miał ostatnio dłuższy okres, że pięknie wszystko sam jadł.. Nawet się fajna pucia z niego zrobiła. i co? i znowu to samo:/ wojny jak nie wiem bo on nie chce jeść w ogóle 🥴

Cholera.. mój zaraził Kubę 😞 dlatego taki markotny.. sam mi przyniósł termometr.. i ma 37,8 😞 dałam mu leki, sok malinowy i położyłam spać...
a nasza lekarka na TYGODNIOWYM URLOPIE 😠
nic.. spróbujemy najpierw lipomalem i ewentualnie czymś na gardełko a potem zobaczymy.

Miley - najpierw chodzisz po wątkach i szukasz miejsca dla siebie a teraz spamujesz swoim forum???
nie wiem ale wydaje mi się to trochę nie fair w stosunku do Admina. w końcu tyle pracy wkłada w to forum żeby nam odpowiadało... ja w każdym razie głośno mówię - nie podoba mi się co robisz. pozdrawiam..

Mam nadzieję, że Kubek odeśpi i poczuje się lepiej.. no i że nie przejdzie na Matiego.. na razie się młody trzyma ale na wieczór syrop też dostanie...

Kasia gdzie jesteś? czemu nic nie zaglądasz dzisiaj??

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Miley - najpierw chodzisz po wątkach i szukasz miejsca dla siebie a teraz spamujesz swoim forum???
nie wiem ale wydaje mi się to trochę nie fair w stosunku do Admina. w końcu tyle pracy wkłada w to forum żeby nam odpowiadało... ja w każdym razie głośno mówię - nie podoba mi się co robisz. pozdrawiam..

Mam nadzieję, że Kubek odeśpi i poczuje się lepiej.. no i że nie przejdzie na Matiego.. na razie się młody trzyma ale na wieczór syrop też dostanie...

Kasia gdzie jesteś? czemu nic nie zaglądasz dzisiaj??

Miley już niestety, a raczej stety tego nie przeczyta. Dostała blokadę na Mamusie i na Brzuszek za spamowanie i wiele innych złamanych punktów regulaminu Forum.

• Mamusie
Nie wiem, o co chodzi 🙂)

Moje dziecko tez ma takie okresy jedzenia i niejedzenia, ale ja jakos jej nie zmuszam.. w sensie nei zeby wpychac, ale mloda dobrze wyglada i jakos tak uwazam, ze maluch sobie krzywdy nie zrobi 😉)
Ale duzo rzeczy sie jej przejada... je je.. a po chwli stwierdza, ze jednak tego nie lubi.. 🙂

Ide sie polozyc, bo troche mnie w brzucholu ciagnie, musze siena nowo przyzwyczaic do pracy, bo tu jednak ciagle zmiany pozycji, a w biurze siedzialam caly dzien praktycznie..

• Mamusie
Gosia i jak tam Kubus??
Sandra oszczedzaj sie, jak ty tak dzwigasz te dzieciaczki to lepiej idz na zwolnienie i dbaj o siebie i dzidzie 😉
Kurcze maz przyszedl z pracy i zle sie czuje, teraz spi, masakra z tymi przeziebieniami.
Kasia no wlasnie a ty gdzie sie podziewasz??