Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MonisiaD ostatnią pracę pisemną na studia 🙂 a no i musiałam dopieścić i wydrukowac licencjat 🙂

praca napisana 😁 wyszło mi piękne 5- stronicowe IPO 😁 jestem z siebie dumna.. teraz jeszcze kolokwia, ostatnie egz, zaliczenia i mogę się bronić 😁

i pijemy 😁
jak mi się uda obronić to najpierw będę świętowała 22 urodziny a tydz potem obronę 😁 hehe

MonisiaD dziękuję za oklask 🙂
a Ty w Anglii siedzisz, tak? i tam się uczysz??

• Mamusie
A prosze bardzo.No ja juz tu kilka latek mieszkam i wroslam 😉Ulozylam sobie zycie tutaj i nie narzekam.Mam wspaniala coreczke i kochanego meza,wiec czego chciec do szczescia wiecej 😉Ja jak zdam ten egzamin to tez sie upije,bo to bedzie oznaczalo koniec szkoly hehe 😁 Musze to zdac,bo to,ze do niej poszlam bylo moim wymyslem,bo chcialam sobie cos udowodnic i chyba sie udalo 😉

Również gratuluję 🙂
ja sobie nie wyobrażam.. życia na stałe za granicą.. byłam w Anglii 3,5 miesiąca i tylko czekałam powrotu..
chociaż może różni mnie to, że wszystko co miałam w tym czasie zostaŁO W PL..
Ale na wakacje bym tam chętnie wróciła! 😁

• Mamusie
GoGr mi na poczatku tez bylo ciezko.Wytrzymalam tu 5 miesiecy i wrocilam do Polski prawie na rok.A potem wrocilam i juz tak zostalam.Niedawno minelo 6 lat,nawet nie wiem kiedy.Powiem ci,ze po takim czasie to mi tu jest lepiej niz w Polsce,bo tam mnie prawie juz nic nie trzyma.Moi rodzice zmarli,siostra jest tu,wszyscy znajomi.Czlowiek to takie zwierze,ze do wszystkiego sie przyzwyczai.Dobra juz wam sie ulatniam z watku,bo wtargnelam tu jak jakis natret hihi.Lece do mojego promyczka 😁