Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
Admin dało by się całe nasze forum z brzucha przenieść tutaj??
A tam dać info dla dziewczyn ,które pisały ,że "forum Listopad zostało przeniesione na mamusie.net."
i tam twoje np.Pozdrawiam Admin?

myslisz ze to przynioslo by skutki jakies faktycznie duzo dziewczyn poodchodzilo

• Mamusie
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
A tam dać info dla dziewczyn ,które pisały ,że "forum Listopad zostało przeniesione na mamusie.net."

myslisz ze to przynioslo by skutki jakies faktycznie duzo dziewczyn poodchodzilo

wiesz co nie wiem ale ja częściej na ten listopad zaglądam niż tamten 🙂 tam pisze tylko z wami a od czasu do czasu z listopadem 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Niestety nie da rady. Techniczne jest to niemożliwe do zrobienia. Wszystkie posty na forum są w jednym miejscu. Musiałbym wyodrębnić te, które należą do danego działu, danej kategorii, a gdybym to zrobił, powieliłyby się identyfikatory postów i wszystko szlag by trafił.

😘 😘

Iwonka obrona 21.06 🙂
a i jestem za tym, żeby wątek listopadowy tu się rozwijał 😉 bo0 tu zaglądam.. a na brzuszku to tylko na październik i czasem sierpień :P

i nie opuszczam się! czasu nie mam... 😞

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Chyba naprawdę muszę się przenieść na ten listopad z listopada brzuszkowego 🙂
Gosiu - to trzymam kciuki za obronę - pewnie będzie wszystko na 5 🙂......ja już przeżyłam w swoim życiu 3 obrony: licencjat, magisterka i podyplomowe i powiem Ci, że za każdym razem miałam stresa......nawet w tamtym roku w czerwcu jak broniłam pracę podyplomową, wiedziałam że mam się nie denerwować, bo w brzuszku jest Nadusia - ale tak się nie da - jakoś nerwy przychodzą same...

heh 🙂 5 to raczej nie będzie.. podejrzewam, że średnia ocen z 3 lat mnie nie puszcza... :P ale chciałabym mieć już za sobą.. a gdzie tam mgr i jakaś podyplomówka.. nie wiem czy mi się chce:P

• Mamusie
Madziu - Kamilek jest super - wygląda jakby miał już roczek......Moja Nadia nie chce nawet siedzieć...w ogóle to jakiś leń z niej.....ząbków brak....włoski wyszły, a miała takie długie i czarne jak się urodziła....nawet przestała mówić TATA......
Gosiu....jak chcesz iść na mgr, a masz możliwość - to idź od razu ( bo jak zrobi się przerwę to trudno się zebrać - ja miałam tak między mgr a podyplomowymi 😞) no właśni ta średnia z ocen z całego toku nauczania jest bezsensu....