Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
U nas to jest różnie raz zje 4 razy, a niekiedy więcej - bo jak zjada po 100ml mleka to częściej jej robię. Ale tak generalnie to też ok. 5 porcji - ale po 150ml (tak ok.5-6 z kaszką, 9-10, 14-15, 18-19, 22-23 z kaszką) i do tego zupka (obiadek) - niekiedy 2 razy na dzień, soczki, herbatki, deserek.

• Mamusie
dobry wieczór moje drogie 🙂 ale miałam dzień...padam na twarz 🤔
Madzia moja Majka też zjada po 150 ml,3x dziennie -rano ,między 15 a 16 i potem na noc ,i raz nad ranem ok 4 🙂 w południe zjada zupkę a ok 17-18 deserek, no i w międzyczasie jeszcze chrupy kukurydziane zajada bo lubi 🙂 myślę ,ze gdyby chciała kaszki albo przynajmniej zagęszczane mleko to całą noc by mi przespała tak jak to z Amelką było do 7 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Bry babole 😘
Mój kaszki na noc i drugie śniadanie zjada 220ml. ale w nocy wstanie na picie po czym dale idzie spać 🙂 Ale po nim wcale nie widać ,że tyle je bo wszystko spala 😁 jest tak ruchliwy i szybki ,ze czasem na nim nie nadążam 😉

dzień doberek 🙂
tak samo jak moja, wulkan energii 😁

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
Iwona napisał(a):
dziewczyny ,ale mam zły humor...wrrrr 😠

mogę się tylko domyślać dlaczego..ale nie chcę się tu rozpisywać...... 🤔hmmm..popatrzyłam tylko na godziny wpisy twoich postu TU i na innej dyskusji...TAK??

tak Kasiula 🤔 jak wytłumaczyć komuś że czarne jest czarne a białe jest białe....szkoda nerwów, wkurza mnie takie gadanie 😠