Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej mamusie 🙂
co tam u Was? ja mam dylemat, w piatek znajomi ciagną nas na choinkę, coś w stylu sylwestra więc galowe stroje, bal do rana....hmm uwielbiam tańczyć i mam straszną ochotę iść, ale jest jedno ale...kasa 350 zl to kosztuje, do tego muszę kupić kieckę,(bo nie pójdę w tym w czym już gdzieś byłam)chciałabym malą czarną bo nie mam, trzeba zrobić fryzurę, mężusiowi kupić jakąś ciemną koszulę, może w 6 stówkach by się zamknęło, ale to i tak dużo jak na jedną noc,zwłaszcza, że mamy teraz kupę wydatków związanych z komunią Amelki bez przerwy jakieś składki :angry
:z drugiej strony nigdzie nie chodzimy bo on ciągle gra i gra....więc chyba odżałuję 🤔

A ja się zestresowałam (pewnie na zapas i niepotrzebnie ale jednak..) odczytałam się na kartce co to za badania mi robili i sprawdziłam w necie:/ i to był mój błąd.. no nic do czwartku będę się trzęsła czekając na wyniki... a w śr za tydz usg... :/

byłam rano na ciuchach 🙂 kupiłam sobie spodnie, 2 sweterki, spódniczkę i tuniko-sukienkę na lato 🙂 i chłopcom parę ciuszków 🙂 i ciesze się jak murzynek bateryjką:P
a za tydz mam w planach wyprzedaże w krk 🙂 siorka ze swoim jadą chyba za tydz i ja łaskawie zrobię tę przyjemność mojemu i pojadę z nimi zamiast jego po sklepach ciągać :P heheh

już za późno... mam oznaczyć ca 125 - a z tego co wyczytałam to sprawdzają w ten sposób czy się ma raka jajnika.. lub kilka innych równie ciekawych chorób...
a martwię się bo on jak mi robił któreś z kolei usg to mówił, że "coś się bada".. a potem już mi nic nie powiedział tylko kazał to badanie zrobić i to chirurgiczne...
ale liczę, że na strachu się obejdzie...

Gocha zrób tak jak ja w pt :P otwarłam wino i zapowiedziałam mojemu, że jemu dam tylko kieliszek 😁 a resztę sama wypiłam :P hehehe