Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Ale...dawno już mnie nie było....ale nawet nie mam siły i czasu, żeby Was nadrobić 😞
U nas znów pod górkę - jestem chora 😞 Serducho mi padło 🤢 Byłam w szpitalu (ale tylko 12 godz....bo 1) nie chciałam Nadusi zostawić na dłużej, 2) nie było oczywiście miejsca w szpitalu....a co do naszej służby zdrowia to jak zwykle brak mi słów .... 🤢) Jestem teraz u rodziców....muszę się trochę podkurować....bo nawet strach mnie samą z dzieckiem w domu zostawić..... 🤨
Byliśmy z Nadią 2 lutego u alergologa i okazuje się, że moje dziecko jest zdrowe i nie ma żadnej alergii 🙂 Pani doktor stwierdziła "że od 3 miesięcy nie miała w gabinecie tak zdrowego dziecka" - pomalutku przechodzimy na mleko hipp.....

• Mamusie
cześć Mamcie 🙂
matko kochana Anitko dbaj o siebie, w takim wieku serce dało o sobie znać... 😲 super że Nadia nie jest alergikiem i szkoda że tak długo musiałyście się z tym męczyć 🤨 dobrze że ja sama spróbowałam zwykłego mleka bo pewnie też dotąd piła by jakieś obrzydlistwo ... 🤔

czesc dziewczyny
maly lekko mi sie przeziebil bylismy u lekarza i doktor zobaczyla inhalator ktory maly ma i powiedziala ze on uszkadza serce.
nick zaliczyl pierwsze obcinanie wlosko kupilismy sanki i poszalal na sniegu biega za jedna reke ale ciagle boi sie puscic za to chodzi od rana do wieczora mowi coraz wiecej i wogole nie teskni do ojca hahaha
mam zdiecia wiec jak tylko sie dorwe do normalnego komputera to podesle albo jak wroce
a corcia siostry ma sie dobrze przybiera po malutku ale spi za duzo i nie idzie jej dobudzic
jest przesliczna ale skutecznie wyleczyla mnie z checi drugiego dziecka hahaha przynajmniej narazie
przeraza mnie mysl ze moze mi sie trafic takie malenstwo az strach wziasc ja na rece
w szpitalu wszyscy nazywali ja kruszynka ale jest bardzo ruchliwa przewraca glowka i prostuje raczki prawie wogole nie ma ich zacisnietych
to narazie tyle
buziam was wszystkie goraco 😘 😘 😘

Izuś 😘 to się Nicki wyszaleje 🙂 czekamy na zdjęcia 🙂

Anita zdrówka! co Ci z tym serduchem?

Magda nie pisałam już wczoraj bo praktycznie jak wróciliśmy po 18 (chłopcy nawet ich nie dałam rady przebrać tylko porozbierałam do bluzek i rajtek i zasnęli:blink 🙂 a my obiad i też do spania tacy wyjebani byliśmy..
kurwa tyle godzin w poczekalni to masakra:/

No więc Kuba alergikiem nie jest. Nie wiem skąd u niego ta wysypka też się wzięła.. kupiliśmy jakiś dodatkowy płyn do kąpieli do problemów skórnych. W ogóle dzielny bardzo bo dał sobie zrobić testy skórne 🙂 trochę nakłuwaniem był przerażony ale dał radę 🙂

A Matik .. jemu zapisała jakąś kolejną robioną maść do ciałka, dzisiaj ją mamy odebrać. No i maść do buźki.. lepszy motyw bo u nas w aptekach jej nie ma:/ ale może mi ktoś zamówi... No i z krwi mamy badania alergiczne zrobić bo na testy skórne to za mały jest..

A mój odebrał wyniki na pasożyty i pod tym wzgl Matik jest czysty 🙂

A ja padam na pysk.. chyba mnie cos próbuje złapać ale nie dam się. Zaraz się nafaszeruję.. i biorę się za sprzątanie, gotowanie, chuj nie wie co jeszcze:/
no i zakupy trzeba wieczorem zrobić bo się wszystko pokończyło 😠

• Mamusie
bry mamuśki 😘 😘
miśki nie wiem co jest ale Angelka znów ma jakieś histerie szlag jasny mnie trafia wczoraj jak wstała to z wyciem i z wyciem poszła spać 😠 🥴 dzisiaj od rana jakieś fochy i chuj wie co jeszcze jak tak dalej pójdzie to chyba pójde z nią do jakiegoś psychologa bo przecież nic tylko to dziecko nerwicy się nabawi 🥴 a jak nie to ja pewnie wyląduje w psychiatryku 🤔 nic tylko słysze mnie nigdy nic nie kupujecie (ale to ,że zabawki ,malowanki to kurwa nic 😠 ) mnie nigdy nie kochacie,mnie nigdy nie tulicie ,no kurwa mam dość ......teraz jest chwilowa cisza bo bajkę ogląda rosół zjadła i siedzi.

• Mamusie
bry 😁 😁 Kasia jakby ktoś chciał zrobić film na podstawie naszych postów to miałybyśmy większą oglądalność i gażę niż Harry Potter 😁 😁

u mnie 2 stopnie na plusie nocka super bez pobudek na obiad jedziemy do moich i mama zrobi nam oponki 😁 to się obeżrę 🙃

• Mamusie
cześć laski 🙂 słyszałyście moze gdzieś w mediach o tym policjancie co postrzelił żonę, zabił teściów a na koniec siebie? to u mnie niedaleko....zrobił to na oczach swoich dzieci....
rodzice ją zasłonili, więc zapłacili za to życiem, ja pier.ole jacy ludzie pracują w policji... 🤨