Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nic tylko trzymac kciuki mocno

dziewczyny kopnijcie mnie w zadek zebym sie ruszyla ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
musze isc do sklepu trzeba obiad zrobic a mi sie nie chce tak mnie leb boli od wczoraj ze nie wyrabiam 🤢 🙃 😞

moja noc do dupy 😞 Kubek przyszedł i się rozpychał .. w efekcie ja spałam w nogach z głową poza łóżkiem 😠

podania złożone 🙂

a teraz się bawimy

• Mamusie
ja tak mialam z pon na wtorek gdzie we wt mialam na 13 a Aleks padl Konradowi o 17 ja wracam o 21 a oni spia no to budze kondzia mlodemu zrobilam i podalam na spicha mleko i sama polozylam sie po 23 a o 24 Aleks wyspany i do 4 meka z nim jak nie wiem 🤢 z wczoraj na dzis standardzik o 3 sie obudzil w lozeczku i jeczenie ze chce do mnie i sila rzeczy musze gada wizac a potem on spi w poprzek a ja wcisnieta w bok ehhh

ja tak mialam w pl kilka razy prawie zlecialam z lozka bo on sie rozepchal tu mam ogromne lozko i zmiescilabym sie z 10 urwisow hahaha
na szczescie dzisiaj ostatni dzien jutro juz weekend i odpoczynek

ahhhhhhhh....................
wiecie co babka (optyk) mi zrobila 😠 😠 😠
zamowilam okulary nowe bo stare mam pekniete szklo mowila ze do piatku (poltora tygodnia czasu) na pewno bede miec okulary
czekalam czekalam i w czwartek poszlam sie przypomniec co z moimi okularami bo ja wyjezdzam
zachodze do niej a tam zamkniete i kartka od 21 lutego zamkniete 😮 😮 😮 😮
mama do niej zadzwonila i ona zapewnila ze okulary beda po niedzieli wiec czekam az do dzisiaj i okularow nie ma 😲 😲 😲szlag mnie trafia mama w ten weekend jedzie do nl a ja zostane bez okularow jakas masakra z ta baba 😠 😠 😠 😠 😠

mama pracuje w nl ale 100km odemnie na szczescie my nie mozemy za dlugo razem przebywac bo zaczynaja sie spiecia wtedy
a co do tych okularow na szczescie jej nie dalam zaliczki wczesniej odrazu placilam zaliczki ale tym razem mialam nie wymienione pienadze (chyba jakies przeczucie) tak to bym byla bez kasy i bez okularow