Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Madziu - moja Nadia też chora... 😞 Ma zapalenie uszu......podaje jej antybiotyk.
Zaczęło się w tamtym tygodniu od powiększonego węzła chłonnego.....zrobiłam jej badania: morfologia, crp i ob i wyszły ok.....a tu w nocy z środy na czwartek dostała gorączkę 39,6 st........ 😞

• Mamusie
moje serducho troszkę lepiej, ale nadal jem tabletki, kontroluje tętno i chodzę do lekarza (oczywiście prywatnie, bo na NFZ terminy na wrzesień :/ )
A to zapalenie uszu u Nadii to tak niby z niczego (zawsze zakładam jej opaskę czy chusteczkę jak idziemy na spacer) - a lekarka stwierdziła, że to nie musi być z przewiania....tylko tak jakoś "wirusowo" "złapała uszy"
Żeby Twoim dzieciaczkom przeszło bez lekarza i leków 🙂

• Mamusie
Idź do swojego Przytulaska - on teraz tego potrzebuje...
Nic gorszego niż chore i marudne dziecko....Moja Nadia nie chce jeść, nie chce brać leków, nie chce się sama bawić....:/ Dzisiaj już jest lepiej, ale w czwartek wyglądała fatalnie......cały dzień płakała, była rozpalona....a ja nie mogłam jej zbić gorączki poniżej 39 st.

• Mamusie
DZIEŃ DOBRY !!!
MADZIU - MY BYLIŚMY W MAJU W SIELPII TYLKO JEDEN DZIEŃ, BEZ NOCLEGU....BYLIŚMY TYDZIEŃ U MOICH RODZICÓW I ZROBILIŚMY SOBIE MAŁY WYJAZD NAD JEZIORKO (MAMY OK 60KM)......UWIELBIAMY SIELPIĘ I CO ROKU JESTEŚMY TAM KILKA RAZY 🙂 JAK SIĘ CZUJĄ TWOJE DZIECIACZKI ? JA JADĘ DZISIAJ Z NADIĄ NA KONTROLĘ - MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE WSZYSTKO JUŻ OK...

• Mamusie
TO SUPER, ŻE TWOJE DZIECIACZKI ZDROWE 🙂
NADIA BARDZO GORĄCZKOWAŁA W CZWARTEK....JESZCZE W PIĄTEK MIAŁA STAN PODGORĄCZKOWY....W SOBOTĘ BYŁO OK....A W NIEDZIELĘ I DZISIAJ MA OBNIŻONĄ TEMPER.....I WCZORAJ I DZISIAJ DUŻO ŚPI.....NIE WIEM CZY TO OSŁABIENIE PO CHOROBIE...?

• Mamusie
Bardzo cieszyła się z biegania po wodzie - ona w ogóle uwielbia się kapać - wieczorem nie można jej wyciągnąć z kąpieli...ma mnóstwo zabawek do wody i trudno ją od nich oderwać 🙂 na samym poczatku pomalutku wchodziła do wody...później jak się jej spodobało to zaczęła biegać - aż pomoczyła spodenki...a na koniec usiadła w wodzie - i wtedy już musieliśmy iść do samochodu i ją przebrać 😁 ale co tam - ile miała radości...... 🙂

• Mamusie
hej mnie nie było bo u pediatry byłam wczoraj szpital odwiedziłam bo Adiemu penis napuchł i okazało sie ze ma zapalenie mamy antybiotyk 3razy dziennie i nasiadówki tez 3 razy.A plus wizyte u dermatologa musimy odbyc bo młody znów obsypany ech kur.a wiecznie cos..... 😞 😞 😞no ostatnia szczepionka znowu nam sie przezłozyła bo dzis nie dostał najpierw musimy pozbyc sie zapalenia potem zaliczyc dermatologa i dopiero do pediatry na szczepienie 😞A wogóle wszystko mi sie pokomplikowało młody musi isc do żłoba od przyszłego tygodnia zamiast w sierpniu a ja musze isc do pracy przez jeden głupi błąd bo jak mi sie skonczyły pieniadze na małego miałam tydzien zeby isc sie zarejestrowac w urzedzie pracy a ja o tym nie wiedziałam i takie cyrki wyszły 🤨 🤨 🤨

• Mamusie
Gosia ale bardzo mu napuchł?
kurcze to nieciekawie z tą praca 🥴 obyś coś szybko znalazła to i kasa wpadnie dodatkowo 🙂

Anita mój Kami też uwielbia wodę chociaż jak widzi gdzieś na podłodze rozlane coś to strasznie się boi i nie pójdzie tylko siada bo już nie raz nogami się nakrył ☺️ 🤨 jak się poślizgnął