Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Mamusie 🙂 ale dzień dzisiaj...nic mi się nie chce, Majka ma coś w nosie bo ciagle "sapi" jakby katar miałą a nie mogę jej wyciągnąć 😮 może jakaś koza gdzieś głębiej 🤨 mam nadzieję że sobie nic nie wsadziła... 😮 jestem przerażona na samą myśl 🥴 🥴
a i miałam Wam napisać, że strasznie mi na nogach żyły pękają.... 😞 co chwila jakaś....

• Mamusie
Kamilko remont się skończy a Ty będziesz mieć super, też bym chciała już 8 lat jak kuchnię sobie robiliśmy teraz chciałabym zupełnie inaczej 😉
Madzia ja takie pyszności będę jeść dopiero w święta 😜 moi mi ciagle na złosć robia i kupują wszystko co uwielbiałam, dzisiaj jedli przy mnie deser lodowy i łakotki kakaowe ale się nie przełamałam 😉

Magda Matik już dawno naśladuje we wszystkim Kubę i też mam z tego niezły polew 🙂
Dzisiaj np. wyczaił, że Kuba często jak mi przytakuje albo chce mnie spławić to mówi "no" i csały dzień zagaduje mnie w taki sposób, że jak ja się do niego odezwę to jemu pasuje przygadnąć własnie "no" 🙂

Kama a ja Ci remontu zazdroszczę! Marzy mi się nowa kuchnia:P i łazienka :d

Iwonka z pękającymi żyłkami to do lekarza.. bo chyba nie powinny tak pękać często.

u nas też dupiasto na polu 😞

a z onbiasdem to ja nie wiem. zero pomysłów. pomidorowa z wczoraj jest ale co na drugie? racuchy chyba chłopakom zrobię bo nie wiem...

no i sprzątanie i prasowanie mnie czeka 😞 wczoraj olałam i burdel taki, że głowa mała:P

Gocha jak ja Ci tej pogody zazdroszczę!!! 😜
ja mam prasowania sporo 😠 jezu jak oni brudzą.. normalnie codziennie pranie robię to jak mi się z 3 prań nazbiera to już dużo jest 😞