Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
wyrosną a rzeczy zostana 😁 😁 😁
Kamila a to jest twój pies? bo ty miałaś 2 yorki o ile dobrze pamietam 🤨

Tak mój mam go juZ 5 lat, yorki miałam 😞 musiałam je oddać 😞 ze względu na Nadie ,potrafiły sie załatwić w domu, a sama rozumiesz Nadia dorastała i nie wyobrażam sobie jak by miała sie turlac po podłodze chodź i tak ja codziennie myłam- oczywiście strasznie to przeżyłam 2 tyg. Ryczalam jak głupia 🙂

Kama malutka super 🙂 my chodzika nawet nie mamy bo ja jestem im baaardzo przeciwna 🙂

jak się uda to też Wam zgram jakieś filmiki 🙂

i wszystkiego dobrego dla Majusi: 😘 😘 😘

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Gocha Kuba miny mówi sama za siebie 😁 😁 😁 przestań kręcić bo bajkę oglądam a ty mi zasłaniasz 😁 😁 😁 😁

Kamila wiem co to za uczucie jak nie ma psa 😞
a komuś znajomemu oddaliście?

Oddaliśmy mojej kuzynce córce , ona wzięła oby dwa razem, postawiłam warunek ze oddam jej 2 ale tylko wtedy jak bedą razem, dla niej nie było żadnego problemu-jest nimi zachwycona,w maju zawiózł jej mój mąż bo nie chciałam na to patrzeć , ryczalam tak strasznie jak by mi dzieci zabrali 😞

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Kama ważne, że w dobre ręce oddaliście 😘

Drugi 🙂 http://imageshack.us/clip/my-videos/100/l6f.mp4/
Matik się kąpie:P

Tak to prawda 🙂 mają naprawdę dobrze i tym sie pocieszam 🙂
Ale ładnie sie Mati kąpie, jaki grzeczny 🙂
Ja tez wam wrzucę Naduśke jak sie myje ale nie wiem kiedy 🙂 dopiero lekcje skończyłam 😞 Boże ta Szkola mnie wykończy 😞tu Nadia płacze bo chce bym sie nią zajęła , temu starszemu tłumaczę matmę, a młodszy syn mnie woła bo czegoś nie rozumie 😉-normalnie masakra -dziewczyny mówię wam 🙂 uwielbiam weekend i czekam na niego z niecierpliwością 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Gogruska tutaj tez się tylko czaisz jak szpak wiesz na co 😁 😁 😁 😁

Kamila podziwiam cię naprawdę 3 dzieci lekcje i pies a mąż w pracy dam ci aż klapsa za to 🙂

Oj ☺️ ☺️ ☺️ dziękuje Madziu 🙂
Mój mąż jest chory 😞 jutro idzie do lekarza ma albo zapalenie płuc albo oskrzeli 😞 ja sie tez nie najlepiej czuje 😞 ale sie trzymam 🙂 mój organizm zawsze walczy i nie dopada mnie tak strasznie jak innych 🙂
Ja tez ci dam klapsa 😉 3 dni temu tez ci dałam 🙂 🤢 🤪

• Mamusie
Hej dziewczyny 🙂 Dziękujemy za życzenia 🙂 u nas nic się nie poprawia...a Majka kaszle że aż z niej wyrywa....noce mamy z głowy 🤨 do tej pory zawsze spała bez wstawania do samego rana a teraz widać ,ze ta choroba ją męczy, chciałaby tylko na rękach, już nawet ma dość tych lekarstw i nie chce pić.... 😞 oby tylko nie skończyło się na zastrzykach...albo jeszcze gorzej 😞
w niedzielę mam jej robić roczek mam nadzieję,ze jej minie to wstrętne choróbsko bo goście już zaproszeni.... 🥴
ja mam teraz mniej czasu, bo oprócz tego ze Amelka idzie do komunii i bez przerwy są jakieś spotkania w kościele, to sama w weekendy jeżdżę do szkoły, do tego dom (któremu przydałby się remont przed komunią)...brakuje mi wciąż czasu dla siebie 🤨