Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kamusia81 napisał(a):
GoGr napisał(a):
zgadzam się na wymianę z miejsca 😁 hehehe

Hehe No to Gosia Do dzieła 😉wymyśl coś 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

jak na coś wpadnę to dam znać 😁

• Mamusie
Nie było co sie zastanawiać 🙂 właśnie wróciłam 🙂 Gosia ja chodzę raz w tygodniu, czasami 1 na dwa tygodnie to zależy czy mi sie chce 🙂-ale muszę przyznać ze kiedyś łaziłam często potrafiłam być trzy razy w tygodniu 🙂 teraz juZ tak często nie chodzę 😉
Wiecie co kupiłam sobie pierwszy raz szamponetkę koloryzującą platynowy blond , i ciekawe co z tego wyjdzie 🙂 koleżanka robiła i powiem wam ze fajnie 🙂 Mam nadzieje ze u mnie tez bedzie jakiś efekt 😉 , zawsze robiłam same pasemka rozjaśniaczem 🙂
A tak na marginesie to korci mnie zrobic na brąz 🙂 ale sie cykam 🤢 😁

Lubię jak blondynki zmieniają kolor na brąz 🙂 najlepiej taką ciepłą czekoladę 😁 znam parę osób i naprawdę pozytywnie im ta zmiana wyszła 🙂

A jak chodzisz tak często na to solarium to nie robisz się pomarańczowa?? wiadomo opalenizna fajna rzecz.. tyle że ta od słońca w nadmiarze będzie ciemny brąz a od solary jak widzę te pomarańcze to aż mnie ściska:P

• Mamusie
ojej Gosia dobrze,że nic się Matiemu nie stało 🤨 niestety nie da się upilnować, Majka nam już kilka razy z łóżka spadła bo sama już się wdrapuje i nie można jej na podłodze na chwilkę nawet zostawić ... 😉
co do wzrostu to ja jestem małe kurcze, mam 164 cm a ważę 59 ☺️ ☺️ a już miałam po Majce 58... 🤨 ☺️ nie mogę jakoś się za siebie wziąść ... ☺️ ☺️już będę taka okrąglutka 😞 😞
w solarium też nigdy nie byłam, w lecie szybko łapie mnie słońce i opala od razu na brązowo a zimą też tragedii nie ma bo mam raczej ciemną karnację 😉 🙂

• Mamusie
Gosiu właśnie nie mam pomarańczowej 🙂 Wszyscy mi mówią ze mam ładny kolor skóry, bo jest brązowy 🙂tez mi sie nie podoba taka pomarańczowa , wsrętnie to wygląda 😞
Powiem wam że solarium zawsze poprawia moje samopoczucie 🙂 wracam zawsze taka zadowolona hehe 🙂 nie wiem czemu ale tak mam 🙂
Iwonka nie denerwuj sie 🙂 ja tez często pisze jak nikogo nie ma, jeszcze napewno trafimy na siebie 🙂 nie wolno ci nie zaglądać!!!! 😜 Ja alkoholu nie mogę pić 😞 bo wiadomo karmię Nadie- 🙂JuZ powiedziałam mojemu mężowi że jak tylko przestanę karmić to idę na Jakies tańce 🙂 Chciałabym w końcu sie wyszalec i wypić jakiegoś mocnego drina 🙂 Do tego koleżanki i bratowa z siostrą ciągle mi gadają że mogłybyśmy gdzieś wyjść 😉Powiedziałam im ze pójdziemy ale dopiero wtedy jak przestanę małą karmić , bo ona sie budzi w nocy na cyca 🙂 Jeszcze troszke i się wyszaleje 🙂 😮

• Mamusie
A zapomniałam wam napisać ze w poniedziałek zamówilam sobie na alegro legginsy- zobaczyłam u mojej siostry i bardzo mi sie spodobały, dzisiaj właśnie przyszły i muszę powiedzieć ze na żywo lepiej sie prezentują niż na zdjęciu 🙂 A kosztowały naprawdę grosze 🙂 Wzięłam sobie 3/4 i długie 🙂 ładnie wyglądają do tuniczki lub dłuższej bluzki 🙂

• Mamusie
Dzień dobry mamuśki 🙂
Kama ja też mam ochotę na potańcówkę, ostatnio byłam jeszcze przed ciażą (nie licząc wesela- bo to nie to samo) znajomi już nas próbowali wyciągnąć dwa tyg temu, ale Majcia taka niewyraźna była i nie miałam ochoty iść bo i tak nie bawiłabym sie dobrze z myślą o dziecku cały czas....może jak jeszcze podrośnie to się gdzieś wybiorę 😉
u nas już spokojnie kaszel prawie minął, ale i tak noc niespokojna, bo cały czas się rzucała...to chyba przez te zęby które cały czas wychodzą...
miłego dnia dziewczyny!! 😘

Iwonka i jsak po szampanie? poszalałaś z mężem? 😁

Ja legginsów nie lubię.. bo mam nogi brzydkie..:/ więc w samych tunikach z legginsami nie chodzę:P hehe

Co do imprez.. ja szaleję ile mogę 😁 i cieszę się każdym wyjściem jak murzynek bateryjką 🙂 w sobotę się też wybieram na imprezkę 😁 ale już nie piję ☺️ jaa.. od ponad miesiąca nie miałam alkoholu w ustach tak mnie rozłożyłam na łopatki ostatnia akcja 😁 hehe teraz się śmieję a wtedy mi do śmiechu nie było:P

A Kama podziwiam, że jeszcze karmisz! Chociaż nie ukrywam, że ja nawet nie próbowałam bo na własne życzenie skończyłam jak Matik miał 2 m-ce.. 🙂 cycki Cię nie bolą? Przecież Nadinka ma już zęby:P

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać:P idę sprzątać i biorę się za gotowanie 🙂

• Mamusie
kamusia81 napisał(a):
A zapomniałam wam napisać ze w poniedziałek zamówilam sobie na alegro legginsy- zobaczyłam u mojej siostry i bardzo mi sie spodobały, dzisiaj właśnie przyszły i muszę powiedzieć ze na żywo lepiej sie prezentują niż na zdjęciu 🙂 A kosztowały naprawdę grosze 🙂 Wzięłam sobie 3/4 i długie 🙂 ładnie wyglądają do tuniczki lub dłuższej bluzki 🙂
hej dziewczyny 🙂czasami was podczytuje ☺️tak fajnie sobie piszecie 🙂Kamusia możesz mi podać link do tych legginsów??? 🙂

• Mamusie
Gosia ty to masz dobrze 🙂 tez bym chciała sobie gdzieś wyjść - i tez bym sie cieszyła jak dziecko 🙂 😁 😁 😁
Co do karmienia to czasami Nadia mnie gryzie i to jak !!!! Zaciska zęby tak mocno że jak wyciągam jej pierś z buzi to mam wrażenie jak bym sutka juZ nie miała 😞Ale ona to robi co jakiś czas wtedy gdy jej zęby idą:/
Gosia ja mojego Dawida karmiłam 2 lata, a Kacpra 4 🙂 to dopiero był cycuś 🙂
Iwonka ja też ostatni raz bawiłam sie przed ciążą, nie licząc wesel 🙂 jeszcze trochę i sie gdzieś wybiore na tańce 🤪

Hej Asia podaje ci linka http://allegro.pl/show_item.php?item=1935859548
http://allegro.pl/legginsy-lateks-2-wzory-l-xl-najwyzsza-jakosc-i1957510801.html
Są różne rozmiary i wzory musisz zobaczyć wszystkie jego aukcje 😉

Ja też mam masę prasowania ale nie mam kiedy się zabrać.. bo jak chłopaki szaleją to nie mogę a jak Matuś śpi to zwykle masa innych rzeczy do zrobienia...

zapomniałam wcześniej Iwonka wszystkiego dobrego z okazji urodzin 😘 😘 😘

• Mamusie
Gosiu co do karmienia nie mam pojęcia 🙂 zobaczymy jak długo 🙂
Asia tw pierwsze to 3/4 rybaczki 🙂 co do obiadów to juZ od dawna Nadia je to co my 🙂i tak jak MADZIA mówi lepiej smakuje niż te zupki które robiłam 😉
IWONKA WSzYStKiEgO NaJLePSzEGo!!!!! 😘 😘 😘
A co do prasowania to mam tak jak wy 😞 masakra nie chce mi sie- 🙂nie ma czasu 🙂
Uciekam sie myć bo Nadie własnie położyłam , później zajrze 😉