Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
laryngolog? bo na pogotowiu nie bylismy az tak gronie nie bylo ale bylismy 2 tyg temu jak Alek wyiegajac z kuchni nie wyrobil na zakrecie wydupil i bylam pewna ze szczeke rozwalil a to byla przygryziona gorna warga zabkami a krwi w cholere aaa zeby bylo smieszniej dzien wczesniej oparzyl sie moja priostownica do wlosow 😮

• Mamusie
magda123 napisał(a):
misiek zdjął spodnie od piżamy i śpi w pampku 😁 😁 a w nocy będzie kwękał z zimna 🙃

hehehe skad ja to znam 😁tylko moj nie kweka z zimna bo on wogole jakis zimnokrwisty jest ;p w dzien tylko w samym pampku zasypia inaczej sie szamocze zeby sciagnac rajtki, gatki i co tam ma na dupce 😜

• Mamusie
urwis to byl jak mial rok teraz to jest szatan masakra to dziecko potrafi od 6 do 14,15 ganiac siedzac moze tylko w czasie posilkow i jak z 5 minut oglada tomka i przyjaciol albo stacyjkowo a takj ak nakrecony zapindala no igada noooonn stop gada masakraaaa czasami az leb boli hehehe
pani laryngolog przepisala antybiotyk i stwierdzial ze ma powiekszony 3 migdal i jk po tyg nie przejdzie to nmamy sie zglosic i bedzie wymaz z noska ale ogolnie uszy i nosek czyste zadnych zatok ani nic

• Mamusie
martucha25 napisał(a):
urwis to byl jak mial rok teraz to jest szatan masakra to dziecko potrafi od 6 do 14,15 ganiac siedzac moze tylko w czasie posilkow i jak z 5 minut oglada tomka i przyjaciol albo stacyjkowo a takj ak nakrecony zapindala no igada noooonn stop gada masakraaaa czasami az leb boli hehehe
pani laryngolog przepisala antybiotyk i stwierdzial ze ma powiekszony 3 migdal i jk po tyg nie przejdzie to nmamy sie zglosic i bedzie wymaz z noska ale ogolnie uszy i nosek czyste zadnych zatok ani nic

może okazać się ,że będzie miał ten migdał usunięty

• Mamusie
magda123 napisał(a):
martucha25 napisał(a):

wiem tylko ze migdal jest powiekszony wlasnie przez katarek wiec ona chce najpierw sprobowac z antybiotykiem ajk to nie zadziala bedziemy sprawdzac strone alergologiczna tym bardziej ze ja alergik jestem sraszny :/
może okazać się ,że będzie miał ten migdał usunięty

😘

wpadłam dobranoc powiedzieć 🙂

Marta u nas też już było parę akcji, że więcej krwi niż wody z kranu leciało.. Ale ja już nauczona doświadczeniami z Kubim najpierw sprawdzam skąd się leje a potem panikuję :P

A moi też bez pantofli chodzą :P

nie kilka telefonow mialam od dziewczyn z pracy z pytaniami co sie stalo
jak w koncu doszlam do wyra to polezalam 20 juz mi sie przysypialo a tu maly sie obudzil i tyle z mego snu 😞

• Mamusie
Gogrus:***
Izulka:***
Gogriska wiem ze panika to zly doradca ale czsami sie nie da opanowac sytuacji heheheh
Jutro mam na 16 spotkanie z adwokatem ciekawe co mi powie hmmm
Iza czytalam o barku wspolczuje :***
O MAdzi kostce tez czytalam tez wsplczuje :*** iO Goskach bolach tez czytalam i tez wspolczuje k.... sypiemy sie normalnie stare pizdy z nas hhahahaaha

• Mamusie
ee no troche sie podzialo... nic strasznie groznego aczkolwiek nie napewno ☺️
otoz 6 grudnia w mikolajki notabene zapukala do moich drzwi pani z opieki spolecznej gdyz jak wiecie wychowuje mnie ojczym a moj stary(biologiczny) szlaja sie gdzies po sowiecie i wiecie w jakiej sprawiew przyszla pani??OBczaic jak mieszkam z kim, czyje to mieszkanie i wogole bo moj biologiczny mieszka w domu opieki spolecznej rzekomo jest chory psychicznie i szukaja Barana ktory bedzie na niego lozyl....