Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Aga, aż i ja się wkurwiłam, jak to przeczytałam 😠 😠 rozumiem, żebyście w zgodzie żyli, ale oni mają was za śmieci i jeszcze kur** składek sobie zażądali !! Normalnie zabić tylko takich ludzi! Dosyć, że jeszcze się zgodziłaś,a na pewno sporo Cię to kosztowało, to jeszcze znowu wyzwiska... a do tego postawa męża i to co zrobił wytrąciło Cię z równowagi!! 😠 😠 😠 Powinniście się od nich odciąć i być konsekwentni, zero kontaktu!!

tyle razy mu to mówiłam!! tak samo po tym telefonie co ojciec jego wyzywał to powiedziałam że wyj...mam zero pieniędzy i czegokolwiek!!
a on do mnie,no mogłem z tobą ustalić czy zdanie zmieniłaś 😠 😠
nosz szlag mnie na niego trafia 😠
i jeszcze żeby mnie udobruchać pyta masz jeszcze okres może wykąpiemy się razem?? 😠 😠
czy ja wyglądam na idiotke która k.... da sie przekupić bzykaniem!! 😠 😠
i te jego głupie tłumaczenia!!
się wkór...otworzyłam lodówke i mówie że ja po zakupy nie pójde już bo mam to w dupie,i ma sam zrobić tak by było dobrze i pampersy Majce kupić!! 😠
a niech tylko zajęknie że 40zł za samochód musi dac szefowi !! 😠 😠
stać go na sponsorowanie mauśki to sta c go na to by moje dzieci samochodem jeżdziły choćby tylko do babci na obiad 😠 😠

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej Kochane 🙂
Krowa Ty wiesz co ja myślę...
Co do Jerrego to ja się boję, brzydzę i panikuje jak głupia !! Na były mieszkaniu mielismy dwa razy !! I to co ja przeszłam i przeżyłam to myślałam, że oszaleje !! hahaha 🤪 🙃 😮 🤔 🤢
U nas dzisiaj leniwy dzień i to bardzo !! Przed chwilą skończyłysmy z Alą zabawe moimi kosmetykami haha 🙂 Ja przy okazji się umalowałam haha 😁
Teraz myśle co tu robić 🤨 Może wstawie pranie haha bo nie mam co sprzątać 🤔

• Mamusie
Ja od kilku tygodni czuję się jak cień człowieka... nie mam sił i kręci mi się w głowie...oczywiście sobie wyobrażam nie wiadomo jaką chorobę 🤨 🤨 morfologię w poniedziałek odbiorę 🤨 🤨
Kasiu, chyba nam nie chcesz powiedzieć kiedy ślub bierzecie 🤪 🙃 🙃
Pigi, możesz u mnie posprzątać, bo ostatnio z braku sił, to nie mam zbyt czysto, mimo że odkurzone, kurze stare, ale to jednak nie jest TO 🙂
Moje dziecko od dziś oficjalnie jest raczkujące 😉 lepiej późno niż później haha. Już mi szkoda naszego psa 😉

naylaaa napisał(a):
Ja od kilku tygodni czuję się jak cień człowieka... nie mam sił i kręci mi się w głowie...oczywiście sobie wyobrażam nie wiadomo jaką chorobę 🤨 🤨 morfologię w poniedziałek odbiorę 🤨 🤨
Kasiu, chyba nam nie chcesz powiedzieć kiedy ślub bierzecie 🤪 🙃 🙃
Pigi, możesz u mnie posprzątać, bo ostatnio z braku sił, to nie mam zbyt czysto, mimo że odkurzone, kurze stare, ale to jednak nie jest TO 🙂
Moje dziecko od dziś oficjalnie jest raczkujące 😉 lepiej późno niż później haha. Już mi szkoda naszego psa 😉

GRATULACJE NINA DLA ŁUKASZKA 😁
a ciąże wykluczyłaś?? 😮
ja też ostatnio jakaś nie dorobiona jestem,na moje to przesilenie jesienno zimowe 🙂

ruzia napisał(a):
gratulacje dla raczkującego Łukaszka 🙂
Mini wspólczuje takich teściów 😞

dziękuje nie stety dziewczyny wiedzą że ich na wiecej stać 😞
moja teściowa i jej córka w ciąży z Majką mi wygrażały że "tego bękarta nie donosze" ☺️ 😞
Nie wiem czego one cierpią do Majeczki,wszystko pare lat temu było ok dopóki slubu nie wzieliśmy ☺️

• Mamusie
hejlka mi czasu brak 😞 Mini ja juz sie na temat tego nie wypowiem nie wyobrazam sobie jak wsciekla bylas!!! Myszke w słoik mozna złapać kiedys mi sie udalo hihi 😉 Gratulacje dla Łukaszka!!! Nina moze ciaza faktycznie 😜 tak sie bronisz a kto wie jak kogut spragniony przyjkezdzal 😉 lece do mojego bo czipsy otowrzyl hihi. Odezwe sie jutro 😘

SylwiaC napisał(a):
hejlka mi czasu brak 😞 Mini ja juz sie na temat tego nie wypowiem nie wyobrazam sobie jak wsciekla bylas!!! Myszke w słoik mozna złapać kiedys mi sie udalo hihi 😉 Gratulacje dla Łukaszka!!! Nina moze ciaza faktycznie 😜 tak sie bronisz a kto wie jak kogut spragniony przyjkezdzal 😉 lece do mojego bo czipsy otowrzyl hihi. Odezwe sie jutro 😘

no właśnie Ninka kogut spragniony 😁

• Mamusie
hihi jak Mini walnie tekstem to nie wiadomo o co chodzi 😉 oczywiscie odnosnie informatyki 😉 aaa zapomnialam wam sie pochwalic Dominik wygral sesje zdjeciowa w Bydgoszczy plus fotoobrozz niej na płótnie dostanie 🙂 moja siostra jego zdjecie do konkursu wyslala i sie udało 🤪 🤪 🙃 lece sie kapac i chyba spac bo cos zmeczona jestm a jutro jak dobrze wyschna sciany to na kolor malujemy wiec moze wrzuce fotki jakies juz juztro bo i elektryk ma byc 🙂 no i wtedy w sobote moze podloge polozymy juz 😁 🙃 buzi kobietki i do jutra 😘

to tak wchodxzisz np.w te zaproszenie i wciskasz klawisz print scrn. działa to tak jak bys aparatem pstrykłą zdjecie monitoorowi 🙂
chodzisz w paint zaznaczasz w edycji "wklej" i masz gotowy widok i później zapisz jako 🙂 JPG 🙂

kasiak napisał(a):
Mini, cala ta sytuacja z tesciami... 😠 maz chyba nie odcial pepowiny z rodzicami 😠
Nina- gratulacje dla Luki a co do daty, to juz pisalam na poczatku 😉 27.04.12. - 4 lata naszego poznania 😉

No niestety najwidoczniej nie umie 😞
rozumiem że to jego rodzice ale ci ludzie nigdy nic mu nie dali!!
ani miłości którą by przekazywał dalej ani nic!! 😠
ja go ucze jak kochać,bo matka chowała ich "zimnym chowem" 😠

• Mamusie
Mini twój M to chyba klapki ma na oczach 😠 skoro nie widzi, co się dzieje i się jeszcze łudzi, że się zmienią... Może powinnaś porządnie tupnąć nogą żeby przejrzał na oczy...
Nina gratulacje dla Łukaszka 😘 Maja mi dopiero zasnęła rozwolnienie ma 😞

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Kasiu gratulacje !! 😉 ładny i ciepły dość miesiąc 🙂 Chcemy poznać szczegóły będzie przyjęcie, wesele jaka suknia itp. 😁 Ja kocham śluby i całe przygotowywania do niego !!

nie Kasiu. nie planujemy nic szczegolnego. swiadkami beda nasi przyjaciele, bo to oni zaaranzowali spotkanie, zebysmy sie poznali. jestesmy za starzy na wesele. planujemy w urzedzie powiedziec co nalezy, podpisac co potrzeba.... moze jakis obiad w restauracji. zadnych gosci, moze tylko jeszcze moje dzieci, bo tu sa akurat. a potem wlasnie chcemy na drugi dzien od razu wyjechac z Kaya. 😉 sukienka jeszcze nie wiem jaka, ale na pewno nie biala 😜
obraczki bedziemy kupowac teraz na Ukrainie 🙂 tam jest dobre zloto i ciekawe wzory ostatnio widzielismy 🙂
my to traktujemy zupelnie inaczej. zadnej pompy, tylko dopelnienie formalnosci ☺️
a sukienka np. taka mi sie podoba
http://www.ebay.co.uk/itm/160686502675?var=460039709420&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
ale nie mam pojecia jak bym w niej wygladala 🤢 🤢 🤢