Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9.8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
MAMUSIE JEŚLI MOJA PROPOZYCJA PRZESZŁA TO ZAPRASZAM NA MAMUSIE NET 😘 😘
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/534/tattyteddywelcome.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/9287/tattyteddywelcome.jpg[/IMG][/URL]

kafinka napisał(a):
Jestem i Ja 🙂 Maja od 1 ryczała prawie do rana ledwo na oczy widzę ......

Moja się budziła co jakiś czas,chciała cycucha,a jak zabirałam to plakała 😞 za 5 minut mam zatelefonowac do poradni laktacyjnej 😞
Maja ciągnie tylko lewą pierś,prawej nie chce a jak weźmie to później wypluje i płacze ☺️
nie wiem czy da się karmić tylko jedną czy ryzykuje się w ten sposób utrate pokarmu 😞

NO WIĘC DZWONIŁAM IIIIIIIIIIII.....
PANI Z PORADNI PORADZIŁA MI BY PRÓBOWAĆ MAJCE WCISKAĆ TĄ PIERŚ A JAK NADAL NIE CHCE BO PO 2 MINUTACH SSANIA ODPUSZCZA TO POŚWIĘCIĆ DZIENNIE 1-2 GODZINKI NA ŚCIĄGANIE MLEKA BY POBUDZIĆ JĄ BO MAJA ZA DARMO SSAĆ NIE CHCE TYLKO ZA MLEKO 🙂
I WRAZIE JAK SIĘ PODDAM MAM SIĘ NIE MARTIĆ BO LAKTACJA W JEDNEJ PIERSI MOŻE BYĆ TAK ROZBUJANA ŻE I DWÓJKE BY WYKARMIŁA,TYLKO BĘDZIE WTEDY WIĘKSZA OD PRAWEJ... ☺️

kafinka napisał(a):
Kurcze zawsze coś za coś 😞 Ile jeszcze czasu chcesz karmić ?

Aga planuje tak do półtora roczku karmić Majusie dalej nie wiem....
napewno nie do 3 lat,póki co ona jest malutka 😁 ma buźke dzidziusia a nie rocznej dziewczynki wiec to nie problem by ją karmić 😁

• Mamusie
jestem i ja 😁 ale lece wynieść○ resztki dla psów i musze z praniem się uporać. Jutro rano siostra do mnie przyjezdza bo wziela sobie urlop wiec ja bede mogla chociaz wszystko na sobote przygotowac. AAA bo wogole w sobote do Pawla dziadka na 80-te urodziny jedziemy 😁 dziadek robi impreze na chyba 50 osob w restauracji 😜 mam tylko nadzieje, że z Dominikiem już będzie ok bo na noc u moich rodziców zostaje. A sala od nich to jakieś 10 minut samochodem wiec jest ok. Kurcze Mini podziwiam Cię że karmisz jeszcze 🙂

SylwiaC napisał(a):
jestem i ja 😁 ale lece wynieść○ resztki dla psów i musze z praniem się uporać. Jutro rano siostra do mnie przyjezdza bo wziela sobie urlop wiec ja bede mogla chociaz wszystko na sobote przygotowac. AAA bo wogole w sobote do Pawla dziadka na 80-te urodziny jedziemy 😁 dziadek robi impreze na chyba 50 osob w restauracji 😜 mam tylko nadzieje, że z Dominikiem już będzie ok bo na noc u moich rodziców zostaje. A sala od nich to jakieś 10 minut samochodem wiec jest ok. Kurcze Mini podziwiam Cię że karmisz jeszcze 🙂

ha ha no a jaka byłam przerażona że pokarm może mi zniknąc 😁 raz względy ekonomiczne a 2 ta małpa butli z mlekiem by nie tknęła choćby nie wiem jak głodna była ;/ już Paweł kiedyś próbował ok 2 tyg temu jak ja na zakupy poszłam,miał próbke bebiko,bo przychodzą do nas te prezenciki dla maluszka no i kurde nic 🤢