Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasiak napisał(a):
ruzia napisał(a):
mini23 napisał(a):
No mam takie pytanie do mamy Izy i Magdy 🙂
czy ma któraś z was konto na nk lub facebooku??
chodzi mi w sumie o to że każda z nas ma i to dziala na zasadzie wylegitymowania się 😁 bo wiemy z kim piszemy 😁

ja mam tu i tu konto: nk Magdalena Drab, Podłęże szlacheckie/bytom
facebook Magda Drab tu mam wpisany tylko Bytom

zaprosilam cie na nk bo fb nie moglam znalezc 😉

ja już też 🙂

• Mamusie
Hej mamuśki 🙂
Dobrze Kasia, że napisała jeszcze o tej wadze bo mi się przypomniało, że muszę tam dzwonić do child center no, ale dzisj sobota to zostawie kartkę na lodówce i zadzwonie w poniedziałek 😉
Madzia ja tez muszę Cie poszukac 😉
Ja dzisiaj od rana opitoliłam Ali grzywkę haha- miała juz taką dułgą, że w oczka Jej wchodziła 😮 Teraz wygląda zabawnie bo widać gdzie ciachłam haha- ma równą linie. Boziu sama oszpeciłam własne dziecko hahaha, ale wygląda teraz tak słodko 😁
Ja dzisiaj znów pospałam a Mariusz zajoł się Alusią 🙂 Wczoraj się martwiłam o niego bo miał problem z sercem- biło mu nierównomiernie aż Go zatykało, ale dzisiaj mówi, że jest dobrze tylko znów go ząb boli ! Myślę, że miało to jakies powiązanie bo przecież od zęba psuje się cały organizm.
Dziewczyny no to porządnie mężów ujerzdzać i robić dzieciaczki 😁 Będę trzymać za Was kciuki 😉 Mi się dzisiaj śniło, że jestem w ciąży !! Boziu co za koszmar !! 😮 🙃 🤪 Ja mam jedno i narazie mi wystarczy 😉

• Mamusie
Madzie u mnie w znajomych na fb można znaleść bo już się skumałysmy na fb 😉
Mini wielka jak krowa a pracowita jak mrówka 😁
Ja też sprzatałam i jeszcze mam podłogi do zrobienia, ale to jak M pójdzie do pracy zaraz 🙂
Aaaa wogóle moja Ala staje na głowie i próbuje robić fikołajki !! Tylko nie może się przewrócić bo plecami opiera się o szczyt łózeczka dla równowagi i jeszcze nie kuma że musi mieć wolną przestrzeń żeby nogi za siebie zarzucić hahahaha Nie pozwalam Jej tak robić, ale nie da się Jej upilnować czasem !! 🤪 🙃 😲

ruzia napisał(a):
Dziewczyny oglądałam wasze profile na nk. jakie Wy jesteście laseczki szczuplutkie a Wasze dzieciaczki słodziutkie 🙂 🙂 🙂

Magda widać mało wchodzisz na nk 🙂 albo nie lubisz zdjeć dodawać 😁
liczyłam na dużżzzo zdjęć Ewusi ale nie było.... 😞
zaraz cie odszukam u Kaśki na face 🙂
a matuszek chyba do mamy podobny co?? 🙂

• Mamusie
Madzia też weszłam na Twój profil masz czym oddychać uważaj bo tu Laski mają kompleksy na temat piersi to Cię zakraczą, że twoje takie fajne 😁 😁 😉
Poza tym śliczne dzieciaki 😉
Moja Ala zasneła jak tylko M wyszedł do pracy !! Nie wiem co to będzie w nocy 🙃 😮 🤔
Ja odkurzyłam pomyłam podłogi i teraz leniuchuje na maxa !! 😁 😁 😎

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Madzia też weszłam na Twój profil masz czym oddychać uważaj bo tu Laski mają kompleksy na temat piersi to Cię zakraczą, że twoje takie fajne 😁 😁 😉
Moja Ala zasneła jak tylko M wyszedł do pracy !! Nie wiem co to będzie w nocy 🙃 😮 🤔

Oj mam czym oddychać nawet za dużo
powiedzcie mi jak się usuwa zdjęcia to wkleiłam bym na chwile zdjęcie mojego męża

• Mamusie
Hej dziewczęta 😉
Melduję się 😉
Nie nadrabiam bo brak czasu - niestety 😞 😞 😞 😞
Chcę się z Wami podzielić kolejnym osiągnięciem Oli 🤪, sama robi juz około 5 kroków 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 A jak ajest radosna przy tym 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Od poniedziałku jestem w domku więc zajrze do Was 🤪
Ach jak ja bym chciała mieć czym oddychac aaaaaaaaaaaaa.
Hahahaha pa kochane 😉 😘 😘 😘 😘

ruzia napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

powiedzcie mi jak się usuwa zdjęcia to wkleiłam bym na chwile zdjęcie mojego męża

madzia kazdy post możesz edytowac i usuwać 😉

• Mamusie
mini23 napisał(a):
ruzia napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

madzia kazdy post możesz edytowac i usuwać 😉[/

ok to wstawie mojego

• Mamusie
Hejka 🙂

Nadrobię i zmykam bo jest siostra. Zrobiliśmy pizze, jest piwko i będziemy oglądać Paranormal Aktivity 3 🤪 Dzisiaj kupiłam Gabrysi sukienkę w Smyku na roczek i jest boska!! Była przecena bo kiedyś kosztowała 69.90 zł a dzisiaj 45 zł 🙂 Kupiłam ciut większą to będzie miała na wesele do Rafała brata w sierpniu 🙂

Miłego wieczorku 😉

Martus_D napisał(a):
Hejka 🙂

Nadrobię i zmykam bo jest siostra. Zrobiliśmy pizze, jest piwko i będziemy oglądać Paranormal Aktivity 3 🤪 Dzisiaj kupiłam Gabrysi sukienkę w Smyku na roczek i jest boska!! Była przecena bo kiedyś kosztowała 69.90 zł a dzisiaj 45 zł 🙂 Kupiłam ciut większą to będzie miała na wesele do Rafała brata w sierpniu 🙂

Miłego wieczorku 😉
marta fottttttttttttttttttttty 😁

ruzia napisał(a):
mini23 napisał(a):
Magda słodki widok 🙂
widac mają tego samego fryzjera 😁
mała to pewnie księzniczka tatusia 🙂

oczywiście że córeczka tatusia 🙂

moja Maja to też pupilek taty 🙂 Oliwka mniej bo pyskuje ☺️