Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SylwiaC napisał(a):
Ola chetnie bym sie spotkala 🙂 mieszkamy jakies 120 km od siebie wiec ani to daleko ani blisko hihi

no własnie to nie jest daleko 120km hihihihi az tak daleko:P hahahaha musimy sie koniecznie umówic:P serio 🙂 hihihi

• Mamusie
Pigi dawaj mi na maila foto z impry hahahahaha [email protected] 😉 Chętnie popatrzę 😜 😜 😜
Ola jak sie cieszę że tutaj założyłaś konto 😉 Ale Aluśka Twoja jest słodka 😘
Trzymam kciuki z te które podejrzewają ciążę 😆
Marta fotki dawaj z mieszkania !!!!!!!!!
Rózia ale masz fajna córę 😁 😁 😁 z tata maję tego samego fryzjera hahaha
Kuro a co z twoim zdrowiem ??????
Mini daj żyć myszcze !!!!!!!! nie zabijaj jej.Ja sie nie boje myszy, one są śliczne 😉
A ja jestem już na urlopie 🤪, wzięłam sie za sprzątanie, umyłam okno w kuchni,szafki posprzątałam, Tarzanik ze mna na urlopie , więc wykorzystam go hahaha pod kazdym względem 😆 🤪 😁
Zajrze pózniej 😉

gonia88811 napisał(a):
Pigi dawaj mi na maila foto z impry hahahahaha [email protected] 😉 Chętnie popatrzę 😜 😜 😜
Ola jak sie cieszę że tutaj założyłaś konto 😉 Ale Aluśka Twoja jest słodka 😘
Trzymam kciuki z te które podejrzewają ciążę 😆
Marta fotki dawaj z mieszkania !!!!!!!!!
Rózia ale masz fajna córę 😁 😁 😁 z tata maję tego samego fryzjera hahaha
Kuro a co z twoim zdrowiem ??????
Mini daj żyć myszcze !!!!!!!! nie zabijaj jej.Ja sie nie boje myszy, one są śliczne 😉
A ja jestem już na urlopie 🤪, wzięłam sie za sprzątanie, umyłam okno w kuchni,szafki posprzątałam, Tarzanik ze mna na urlopie , więc wykorzystam go hahaha pod kazdym względem 😆 🤪 😁
Zajrze pózniej 😉

Ja też sie za TOBA Czitka steskniłam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Kasia zapomnialam o przepisie ale już się poprawiam 🙂
Składniki:

1 margaryna
pół szklanki mleka lub wody
mniej niż 2 szklanki cukru
4 łyżki kakao
4 jaja
2 szklanki mąki
łyżka proszku do pieczenia
aromat lub przyprawa do pierników

Przepis: Margarynę, mleko, cukier, kakao podgrzać do całkowitego rozpuszczenia. Odlać pół szklanki na polewę. Po wystudzeniu dodać mąkę, proszek, żółtka i przyprawy. Wymieszać i dodać ubitą pianę z białek.

Przełożyć ciasto do foremki i upiec w średnio nagrzanym piekarniku. Polać polewą czekoladową.

mój murzynek a pod spodem zebra moja 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/231/p0412111413.jpg/][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/7840/p0412111413.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/832/p0412111414.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/2237/p0412111414.jpg[/IMG][/URL]

a teraz tak :
Sylwia pewnie taka bardzo chcecie drugiego maluszka że zazwyczaj wtedy się nie udaje,ale jak sobie odpuścicie myślenie to się pojawi 😁
tak było z Majką 😁
a i widze że ty lubisz tez czerwień te kamyki mi się podobają 🙂
Nina pamiętaj by dać znać po badaniach 🙂
Gosia nasza sex machino 😁 tylko uważaj by go nie wykończyć 😁
a myszke musze złapać tylko moja nie mądra córka nie zamyka drwi i szukaj myszki 😠

• Mamusie
Mini jakie ciasta , az ślinka mi pociekła 😜
Sylwia maluszek sie pojawi i zrobi wam niespodziankę w najmniej spodziewanym momencie 😉
Dziewczyny jak strasznie mi wypadaja włosy 😲. Byłam u dermatologa i dostałam na receptę szampon leczniczy , mam nadzieję że przestana bo łysa zostane 😞. A wyciągam je garściami 😞 😠
Nie zamęcze Tarzana 😁 😁 😁 😁 , ale pomęcze go hahahaha, aby sie nie zużył 🤪
Tarzan pojechał do szpitala do mamy(jej stan zdrowia stoi w miejscu 😞, ani lepiej , ani gorzej), Ola spi, więc i ja utne sobie drzemkę bo mi sie nudzi 😉
😘

• Mamusie
Witam 🙂
Byłam dziś w przedszkolu na mikołaju więc teraz szybciutko obiadek. dziewczyny nawet niemam czasu przejrzeć waszych profili na nk ale może wieczorem 🙂

Sylwia ale wy macie dużo miejsca- kolorki super. Kayka chyba do taty podobna a łukaszek do mamy, dominik też mama. acha łukaszek jaki zadowolony że z tatą 🙂

• Mamusie
Dobra nadrobiłam 🙂
Cześć mamusie to po pierwsze 🙂
Sylwia pokoje na prawdę śliczne i na pewno będą wyglądać jeszcze lepiej jak już zakończycie remonty 😉
Czita wyślę Ci coś wieczorem haha tak dla podniecenia na noc haha
Moja Ala dzisiaj niedobra jak pies a do tego pogoda du dupy i nic sie nie chce 🤔
Robie właśnie obiadek i pewnie na tym dzisiaj zakończę moje wyczyny w domu haha 😎 😜 ☺️

Sylwia jaki macie metraż?? i jak wtedy u was z opalaniem??
Zastanawiam się jak u nas bedzie zimą skoro syialnia zimna od garażu 🤢
Mam nadzieje że na wiosne będzie garaż ocieplony,lub ktoś na dole zamieszka po remoncie....
w pozostałych pokojach 27 stopni nawet ale tam jest góra 21 😠

mini23 napisał(a):
Sylwia jaki macie metraż?? i jak wtedy u was z opalaniem??
Zastanawiam się jak u nas bedzie zimą skoro syialnia zimna od garażu 🤢
Mam nadzieje że na wiosne będzie garaż ocieplony,lub ktoś na dole zamieszka po remoncie....
w pozostałych pokojach 27 stopni nawet ale tam jest góra 21 😠

27 stopni ja bym sie ugotowała nie lubie takiego upałuuuuu 😁 ja wole jak jest 20 max 23 stopnie w domu boziuuuuu heheheh ale kazdy lubi co innego 😁

• Mamusie
Ojaaaaaaa 27 stopni ???? U mnie jest najwięcej 18 . z reguły stała tem. to 17 stopni i tak jest nam dobrze 😆
Kasia to będę sprawdzała pocztę hahahaha
A czemu ja nie mogę wstawić fotki ??? Wyskoczyło mi że jestem nowym użytkownikiem i nie mogę 😞 😞 😞 😞 😠 😠 😠 Mini help 😘 😘 😘 😘 😘

gonia88811 napisał(a):
Ojaaaaaaa 27 stopni ???? U mnie jest najwięcej 18 . z reguły stała tem. to 17 stopni i tak jest nam dobrze 😆
Kasia to będę sprawdzała pocztę hahahaha
A czemu ja nie mogę wstawić fotki ??? Wyskoczyło mi że jestem nowym użytkownikiem i nie mogę 😞 😞 😞 😞 😠 😠 😠 Mini help 😘 😘 😘 😘 😘

czita daj 4 posty i już będziesz starym użytkownikiem tak jak sylwia daj same buźki 😁
no mój napieprzy do pieca to mamy 27 stopni...i na krótkich galotach chodze i koszulce na ramiączkach spać 🙂

• Mamusie
Ja tak samo mam saunę jak Mini 😁 dlatego często otwieramy okna, bo idzie zwariować 🤢 🤢 🤢
Mały ma dobre wyniki, a bunt na warzywa... cóż, lekarz kazał to przeczekać 😁 gorzej jakby na wadze nie przybierał. Mini, mam dla Ciebie info, bo nasze dzieci nie lubią mleka sztucznego, to pediatra mi powiedział, że mleko jest w kaszce, także dzieci jak już nie będą na piersi, to tam maja mleko, także luz.
moje wyniki ... zajebist* !! 😁 nawet jak brałam żelazo, to takich nei miałam, a ja zawsze anemię mam. Także wszystko elegancko. Może to po prostu przemęczenie. W środę idę do gina, także ciążę MUSI wykluczyć!! Wiadomo jak to jest przy tabletkach, zawsze jest maleńki procent, nie?? 😜
Czita, u Was to bym siedziała w czterech golfach i pod kocem, a z nosa by mi katar leciał 😉 Wam to chyba gorąco od tego kołdrowania 😁 Pocieszaj Tarzana jak tylko możesz, to ciężki okres dla niego 😞
Ola, dawaj fotki Alusi 😁

A ciasto.... mmmmmmmmmmm jakbym tą zebrę zjadła 🤪 🤪

naylaaa napisał(a):
Ja tak samo mam saunę jak Mini 😁 dlatego często otwieramy okna, bo idzie zwariować 🤢 🤢 🤢
Mały ma dobre wyniki, a bunt na warzywa... cóż, lekarz kazał to przeczekać 😁 gorzej jakby na wadze nie przybierał. Mini, mam dla Ciebie info, bo nasze dzieci nie lubią mleka sztucznego, to pediatra mi powiedział, że mleko jest w kaszce, także dzieci jak już nie będą na piersi, to tam maja mleko, także luz.
moje wyniki ... zajebist* !! 😁 nawet jak brałam żelazo, to takich nei miałam, a ja zawsze anemię mam. Także wszystko elegancko. Może to po prostu przemęczenie. W środę idę do gina, także ciążę MUSI wykluczyć!! Wiadomo jak to jest przy tabletkach, zawsze jest maleńki procent, nie?? 😜
Czita, u Was to bym siedziała w czterech golfach i pod kocem, a z nosa by mi katar leciał 😉 Wam to chyba gorąco od tego kołdrowania 😁 Pocieszaj Tarzana jak tylko możesz, to ciężki okres dla niego 😞
Ola, dawaj fotki Alusi 😁

A ciasto.... mmmmmmmmmmm jakbym tą zebrę zjadła 🤪 🤪

to choć mam jeszcze 😁 albo upieczemy razem zamiast zebry krowe 😁
ha ha Ola ja myślałam że ty lubisz 19 stopni 😁
No Ninna jaja by były jak by Sylwia mimo starań nic a tu nasza kurka tak 🤪 🙃
a poważnie ja bym siedziala i płakała gdybym była w 3 ciąży ☺️nie moge sobie na to pozwolić ani finansowo ani psychicznie na to nie była bym gotowa ☺️ ☺️

• Mamusie
Gosia fotki wysłałam hahaha na e-mial 😁
U mnie jest zawsze w granicach 28 stopni i kocham taką temp. wolę okno otworzyć jak mi za ciepło, ale ja jestem jak jajeczko musze się wygrzać hahaha 😁 😁 😁 😎 ☺️ Poza tym po nogach i tak ciagnie bo mam strasznie drzwi wejściowe nieszczelne i okna niby też plastiki nowe, ale ciagnie troszkę od nich także musi być temp. na grzejniku ustawiona na wysoko 🙂
Ninka ja też mam tak jak Ty zawroty głowy, zmęczenie, osłabienie czasem czuje się jakbym była pijana bo nie kontaktuje, ale to taka pora roku a do tgo dziecko, obowiązki domowe i wszystko nachodzi na siebie....